Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

YOK έγραψε:

θες να πεις 130 κ αν...

Πάντα βάζω κάτι παραπάνω... Γιατί ακριβώς δεν ξέρουμε... :)

Κάλεσαν τόσο πολλούς γιατί ήξεραν ότι οι μισοί περίπου θα κοπούνε...

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Ενας φιλος μου που περασε πυροσβεστικη μου ειπε οτι τους πηραν σημερα τηλ. Και τους ρωτησαν αν θα πανε τελικα κ οτι απο δευτερα θα τους ξαναπαρουν... Οποτε δεν θα εχουν παρει τηλ. Και τους επιτυχοντες ε. Φ. ποτε θα δηλωσουν παραιτηση?
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Ναι τωρα θα μας πειτε οτι τους παρακαλανε να πανε κ ολας.
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Παιδια οι περισσότερες παραιτήσεις θα γίνουν την Δευτέρα αυτό είναι σίγουρο και το έχω ξαναπεί... Οσο για το 6ο είναι σίγουρα όλο μέσα και μάλλον και το 7ο όλο αν σκεφτεί κανείς οτι απο τους 175 περασαν οι 90 και αν... Πάνω κάτω!

Γνώμη μου και μόνο γνώμη μου είναι οτι θα γίνει και 8ο όπως το βλέπω τουλάχιστον για την β'κατηγορία οπότε μή περιμένετε άμεσα χωρίς λόγο τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο θα πέσει λίγες μέρες πρίν την σχολή!

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Πανο. Αλλα γιατι δευτερα ολες οι παραιτησεις; Ετσι τους εχουν πει οι αξιωματικοι εκει?
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

jimmakos έγραψε:Μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Πανο. Αλλα γιατι δευτερα ολες οι παραιτησεις; Ετσι τους εχουν πει οι αξιωματικοι εκει;
Τους είπαν να παραιτηθούν απο δευτέρα η οταν τους πάρουν τηλέφωνο συγκεκριμένα γιατι επι λεξη τους είπαν οι αξιωματικοί "Μαγκες στην Ελλάδα Βρισκόμαστε"

Για να Τεκμηριώσω Αυτό που λέω οτι η 6η είναι όλη μέσα δείτε τί αναγράφεται στο 7ο προκαταρκτικό... 1. Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιε) σχετικής και για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011, ως ακολούθως

Α

Άρα έχουμε 11 παραιτήσεις Μετά το 6ο προκαταρκτικό + τις παραιτήσεις για πυροσβεστική!-)

Έτσι το 6ο μπορεί να κοιμάται ήσυχο και να Περιμένει Την σχολή και καλή τους Επιτυχία!

TΑΣΟΣΠ

Δημοσίευση από TΑΣΟΣΠ »

Ένεκα λέει, όχι Έντεκα...
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

PanosGreen έγραψε:Έτσι το 6ο μπορεί να κοιμάται ήσυχο και να Περιμένει Την σχολή και καλή τους Επιτυχία!

το 7ο συνεχιζει για να εχει αγχος... !

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Φιλε μου αν ηταν ετσι που τα λες στους 1200 που θελουν θα επερναν καπακι αλλους 600 ετσι; Γιατι δεν το καναν απο την αρχη καθε προκυριξης να ειναι καλυμενη;
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Οχι ένδεκα παιδιά λάθος μου "ένεκα" παραιτήσεων λέει...

Κοινός οτι υπάρχουν κι άλλες Εικόνα

TΑΣΟΣΠ έγραψε:Ένεκα λέει, όχι Έντεκα...

ναι φίλε Τάσο Συγνώμη Δεν το είχα προσέξει το νόημα έχει σημασία όμως

giorgos έγραψε:Φιλε μου αν ηταν ετσι που τα λες στους 1200 που θελουν θα επερναν καπακι αλλους 600 ετσι; Γιατι δεν το καναν απο την αρχη καθε προκυριξης να ειναι καλυμενη;

Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να γνωρίζουν πόσες παραιτήσεις και Αποχωρήσεις Θα έχουν Από Την αρχή δεν μπορούν να Ταλαιπωρήσουν Τόσο κόσμο ίσως και χωρίς λόγο! Μόνο το προκαθορισμένο +20%

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

giorgos έγραψε:Φιλε μου αν ηταν ετσι που τα λες στους 1200 που θελουν θα επερναν καπακι αλλους 600 ετσι; Γιατι δεν το καναν απο την αρχη καθε προκυριξης να ειναι καλυμενη;

Γιατί αναλογικά οι πρώτοι (που είναι από ειδικές δυνάμεις και έφεδροι) μπορούν να περάσουν τα αθλήματα και τους γιατρούς. Από ένα σημείο και μετά έχει γυναίκες. Και φέτος είναι η ιδιαιτερότητα με τους 3 διαγωνισμούς.

Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

PanosGreen έγραψε:

Οχι ένδεκα παιδιά λάθος μου "ένεκα" παραιτήσεων λέει...

Κοινός οτι υπάρχουν κι άλλες Εικόνα

Ενεκα σημαινει εξαιτιας

για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών

Δηλαδη καλει επιλαχοντες για να συμπληρωσει τυχον κενες θεσεις που θα προκυψουν στο μελλον λογω παραιτησεων. Το ιδιο εγραφε κ στο 6ο προγραμμα.

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Μαγκες το σχολειο θα εχει 101 ατομα (εγκυρη πηγη) και μαλλον θα ξεκινησει την ερχομενη τριτη (αυτο δεν ειναι σιγουρο). Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολους!
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Ολοι εγκυρες πηγες εχουν κ δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη με τιποτα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

κωστας έγραψε:Μαγκες το σχολειο θα εχει 101 ατομα (εγκυρη πηγη) και μαλλον θα ξεκινησει την ερχομενη τριτη (αυτο δεν ειναι σιγουρο). Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολους!

Πώς είναι έγκυρη πηγή των ατόμων από τη στιγμή που ακόμα εκκρεμούν Παραιτήσεις... ΠΩΣ;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες