Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Εγω παντως απο διδδυμοτειχο μου ειπαν για 20 ατομα σιγουρα και παραπανω ισως
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Κομοτηνή Περιμένω εγω
jimmakos έγραψε:Εγω παντως απο διδδυμοτειχο μου ειπαν για 20 ατομα σιγουρα και παραπανω ισως
Σημερινή ενημέρωση είναι αυτή; Παραιτήθηκαν ή απλά έχουν περάσει;
PanosGreen έγραψε:Κομοτηνή Περιμένω εγω
Παιδιά να ρωτήσετε αν υπάρχουν παραιτήσεις και όχι απλά αν υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει πυροσβεστική. Πλέον μας ενδιαφέρουν τα γεγονότα.
Που εχουν περασει αδερφε...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Πήγασε φιλε μου για παραιτήσεις Ρώτησα εγώ και περιμένω απάντηση
PanosGreen έγραψε:Πήγασε φιλε μου για παραιτήσεις Ρώτησα εγώ και περιμένω απάντηση
Μπράβο αδερφέ... Έστω από μια σχολή αν μάθουμε θα έχουμε μια εικόνα. Αν είναι μόνο από 1 σχολή 20-25 παραιτήσεις τότε σίγουρα θα είναι παραπάνω από αυτές που ενημερώθηκε ο Αντάρτης.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ο ανταρτης κάποιο λάθος πρέπει να κάνει γιατι 59 άτομα απο ΕΦ είναι επιτυχόντες στην πυροσβεστική απο β'κατηγορία τσεκαρισμένο όπως έχω πει παραπάνω... Πώς βγαίνουν οι 30 σύνολο; Ότι και να λέμε θα δείξει στην πράξη τα γεγονότα μετράνε τώρα οπότε τηλέφωνα σε φιλαράκια π είναι μέσα μπας και βγάλουμε μια εικόνα για το τί γίνεται
PanosGreen έγραψε:Ο ανταρτης κάποιο λάθος πρέπει να κάνει γιατι 59 άτομα απο ΕΦ είναι επιτυχόντες στην πυροσβεστική απο β'κατηγορία τσεκαρισμένο όπως έχω πει παραπάνω... Πώς βγαίνουν οι 30 σύνολο; Ότι και να λέμε θα δείξει στην πράξη τα γεγονότα μετράνε τώρα οπότε τηλέφωνα σε φιλαράκια π είναι μέσα μπας και βγάλουμε μια εικόνα για το τί γίνεται
Tότε τουλάχιστον να έχει δίκιο ως προς το ότι από την 6η μόνο 5 έχουν εκκρεμότητα... Για να μπούνε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Θα δείξει πάντως εγώ προσωπικά αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα και γι αυτό δεν αγχώνομαι να σου πώ την αλήθεια... Ότι είναι να γίνει στην τελική θα γίνει και ακόμα και για 1 άτομο να μη μπω το αποτέλεσμα έχει σημασία!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Εγω μιλησα με φιλο απο διδυμοτειχο κ μ ειπε οτι : Καλεσαν τα ατομα π περασαν πυροσβεστικη στο γραφειο (εναν-εναν γι αυτο κ δεν ξερει συνολο) κ τους ειπαν οτι τεταρτη μαλλον θα μπουν σχολη αλλα μην παραιτηθουν ακομα γιατι ελλαδα ειμαστε κ μεχρι κ την τελευταια στιγμη μπορει να γινει μλκια. Να περιμενουν το σκ να τους παρουν τηλεφωνο.
τελικα να ελπιζουμε η 7η σειρα ή @@;
τελικα να ελπιζουμε η 7η σειρα ή @@;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Κ κατι αλλο. Πως ξερεις ρε ανταρτη οτι απο τον 1581 π ειναι σιγουρη η καρτελα, υπολοιπονται 6 ατομα για να καλεσουν μετα 7η σειρα; Οι αλλοι 12 π ειναι; Ξερεις οτι κοπηκαν; Με αγχωσες ρε μπαγασα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Λοχίας - Έφεδρος
electrolisa έγραψε:Κ κατι αλλο. Πως ξερεις ρε ανταρτη οτι απο τον 1581 π ειναι σιγουρη η καρτελα, υπολοιπονται 6 ατομα για να καλεσουν μετα 7η σειρα; Οι αλλοι 12 π ειναι; Ξερεις οτι κοπηκαν; Με αγχωσες ρε μπαγασα!
παιδιά επιδή η αδερφή μου μπήκε λιμενικό ως επιλαχούσα και είχε το ίδιο άγχος δεν είναι δυνατόν η 6η σειρά να είναι απ έξω έστω και ένας εφόσον κάλεσαν και 7η... Να είμαστε αντικειμενικοί δεν είναι ***** να κουράζονται χωρίς λόγο!
Σωστα τα λες φιλε μου υποδεκανεα. Αποψη δικη μου θα μας παρουν ολους.
PanosGreen έγραψε:electrolisa έγραψε:Κ κατι αλλο. Πως ξερεις ρε ανταρτη οτι απο τον 1581 π ειναι σιγουρη η καρτελα, υπολοιπονται 6 ατομα για να καλεσουν μετα 7η σειρα; Οι αλλοι 12 π ειναι; Ξερεις οτι κοπηκαν; Με αγχωσες ρε μπαγασα!
παιδιά επιδή η αδερφή μου μπήκε λιμενικό ως επιλαχούσα και είχε το ίδιο άγχος δεν είναι δυνατόν η 6η σειρά να είναι απ έξω έστω και ένας εφόσον κάλεσαν και 7η... Να είμαστε αντικειμενικοί δεν είναι ******* Να κουράζονται χωρίς λόγο!
Σωστα... Αρα ας εχει ελπιδες ακομη κ ολοκληρη η 7η...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες