Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Και για να μην παρεξηγηθώ. ΝΑΙ δεν με συμφέρουν αυτά που λέει ο αντάρτης και αντιδρώ όμως μου φαίνεται αδιανόητο να κάλεσαν 150+ άτομα στην 7η σειρά για να καλύψουν 10 θέσεις όταν στις προηγούμενες καλούσαν 25 και 40.
απο 1583 μεχρι 1600 ειναι 5 αδερφε...pigasos24 έγραψε:ανταρτης έγραψε:ναι γιωργο νος μεχρι τον 3000 θα φθασει η σειρα, γιατι δεν τους φωναζουν τοσες μερες; Μην κοροιδευτε τον κοσμο, μην παιζεται με τις ελπιδες τους. Μηπως ξερεις να μας πεις ποσοι απο τους ε/φ περασαν στη πυροσβεστικη;γιατι εγω πριν λιγο εμαθα 28 ατομα. Βαλε και 20 ατομα που εχουν ειδη κλεισει απο την 6 σειρα... Κανε τον υπολογισμο.
Οπότε ξέρεις ότι και στην 6η κατηγορία από 1583 μέχρι 1600 δεν έχει κοπεί κανένας... Ξέρεις και πόσοι ειδικοί φρουροί έχουν περάσει πυροσβεστική πριν βγάλει η πυροσβεστική τις λίστες και πριν δηλώσουν παραίτηση... ******* Τα κονέ έχεις αδερφέ.
Ακουστε μαγκες η πυροσβετικη τα αποτελεσματα θα τα ανακοινωνε 16 του μηνα. Πεσανε ομως παρα πολλες ενστασεις λογω διπλωματος γ, δ κατηγοριας.(οπου επρεπε να το ειχες στην κατοχη σου τουλαχιστον 6 μηνες). Ακομα δεν εχουν αποφασισει. Ο υπευθυνος που βγαζει τις καρτελες ειπε καθαρα 28 ατομα εχουν πετυχει απο ε/φ για πυροσβεστικη. Δεν θελω να ειμαι ο κακος αλλα ετσι ειναι. Τωρα γιατι καλεσαν 150 ατομα, προφανως τοτε δεν ξερανε ποσοι ε/φ Θα εφευγαν και ηθελαν ενα αριθμο που να τους καλυπτει ωστε να μην φερουν και 8 και 9 κτλ σειρα. Μακαρι να μπουν ολοι, αλλα τι θελετε να γραψω οτι θα φωναξουν 300 ατομα; Εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος ξερει τι λεει.
Πήγασος, εντάξει εγώ το βλέπω παράλογο για 10 θέσεις να ζητήσουν 150 άτομα (α) και 25 (β) ... Δεν είναι λογικό... Δηλαδή αποκλείουμε τα άτομα που ανήκουν στην 1650 σειρά και μετά ; Δηλαδή έτσι όπως τα λέμε βγάζουμε 1650-1750 (100 άτομα) εκτός, Ανεξαρτήτως ποιοι δεν τα κατάφεραν.
Άρα από την 7η σειρά είναι τουλάχιστον 20 που θα καλέσουν... Και όχι 10...ανταρτης έγραψε:απο 1583 μεχρι 1600 ειναι 5 αδερφε...
Πάλι με την ψυχή στο στόμα ρε ***** το... Από τον 1601 μέχρι το 1632 που είμαι εγώ, είμαστε ακριβώς 20 άτομα.(Οι υπόλοιποι κόπηκαν... ), να μετράς μία μία τις θέσεις...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Τι να πω ρε παιδια; Που ξερετε ποσοι περασαν πυροσβεστικη και θα φυγουν; Π στηριζετε τα 20 και τα 30 ατομα π λετε οτι περασαν πυροσβεστικη; Εγω ξερω οτι ο αστυφυλακας στην αστ διευθυνση οταν ειχα παει να παρω τη διαταγη στις 6/1/2012, μ ειχε πει κατα γραμμα ". Ναι εχουν φυγει πολλοι. Εχουν αδιασει περιπου 100 θεσεις. "! Και επισης στα αθληματα μας λεγανε οτι κατα 90% ειμαστε ολοι μεσα! Και φοβοντουσαν μην παρει κ αλλη σειρα ετσι οπως παει το πραμα. Αν αναλογιστουμε δε οτι απο τα 174 ατομα, περασμαε περιπου 80-85 και απο την 6η σειρα περασανε καμια 30ρια ατομα απο τα 62 (φιλος π περασε μ το ειπε). Απο 5η σειρα δεν γνωριζω. Ητανε 33 ατομα νομιζω! Εγω πιστευω οτι ισως να εχουμε ελπιδες εμεις οι τελευταιοι τις 7ης σειρας!
A! Κ επισης μην ξεχναμε οτι μεχρι και την 6η σειρα δεν ειχανε βγει τα αποτελεσματα των λ/φ οποτε μπορει και απο κει να δημιουργηθηκαν αρκετες παραιτησεις. Βαλε και την πυροσβεστικη. Και καπως ετσι καλεσαν επειτα 150 ατομα στην 7η σειρα! Ειλικρινα πιστευω πως κατα 90% ειμαστε μεσα...
A! Κ επισης μην ξεχναμε οτι μεχρι και την 6η σειρα δεν ειχανε βγει τα αποτελεσματα των λ/φ οποτε μπορει και απο κει να δημιουργηθηκαν αρκετες παραιτησεις. Βαλε και την πυροσβεστικη. Και καπως ετσι καλεσαν επειτα 150 ατομα στην 7η σειρα! Ειλικρινα πιστευω πως κατα 90% ειμαστε μεσα...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Πιστευω οτι θα γινει ετσι... Μην ξεχνας οτι επαιξε προκυρηξη την προηγουμε εβδομαδα... Για 725 ατομα εμαθα απο παιδια στης σχολες οτι εδωσαν αδεια για να κανουν τα χαρτια. Ειχε ψωμι ακομα η δουλεια... !
σχολιο προηγουμενου ελεγε οτι του ειπε αστυφθλακσα Γυναικα ΄΄οτι στο τελος θα μπουμε και εμεις μεσα. ΄΄
ειμαι επιλαχων αλλα πολυ πισω δεν φτανει εκει. ΣΤΗΝ προκυρηξη του 2009 εμεινα εξω για10 μορια!
3 ατομα ακομα και εμπενα... !
σχολιο προηγουμενου ελεγε οτι του ειπε αστυφθλακσα Γυναικα ΄΄οτι στο τελος θα μπουμε και εμεις μεσα. ΄΄
ειμαι επιλαχων αλλα πολυ πισω δεν φτανει εκει. ΣΤΗΝ προκυρηξη του 2009 εμεινα εξω για10 μορια!
3 ατομα ακομα και εμπενα... !
To πόσα άτομα όμως θα φύγουν απο ΕΦ για να πάνε πυροσβεστική δεν το ξερει κανείς. Το νούμερο είναι εικονικό. Γιατι όση πειραν άδεια και πήγαν εδωσαν δεν σημένει οτι θα πάνε και όλας μπαμ μπαμ 6 ατομα ξέρω εγώ που πήγαν έδωσαν μόνο και μόνο για να πάρουν άδεια... Πέρασαν αλλα δεν θα πάνε.
Οπως επίσεις ακούγετε πολύ το ότι αν δεν τους φωνάξουν μέχρι πέρας της πρακτικής μας τότε θα μήνουν ΕΦ
Μακάρι να σας πάρουν όλους ομως υπομονή (δυσκολο ειναι μεν αλλα δεν υπάρχει άλλη λύση)
Οπως επίσεις ακούγετε πολύ το ότι αν δεν τους φωνάξουν μέχρι πέρας της πρακτικής μας τότε θα μήνουν ΕΦ
Μακάρι να σας πάρουν όλους ομως υπομονή (δυσκολο ειναι μεν αλλα δεν υπάρχει άλλη λύση)
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Απο την 5η σειρα φιλε εχουν παρει μονο 6 ατομα μεχρι τωρα (dhl.mexri to 1531).
Λοιπόν σήμερα σήμερα συναντήθηκα με φίλο από την Κομοτηνή και μου είπε ότι στη σχολή του είναι 40 άτομα,επιτυχόντες στην πυροσβεστική και περιμένουν πώς και πώς πότε θα τους καλέσουν για να παραιτηθούν. Επιτυχόντες και όχι επιλαχόντες.
Πηγασε μηπως σ ειπε ποσες ειναι οι ελλειψεις που ηδη εχουν στη σχολη;
Καλησπερα παιδια, εγω ημουν το 1643 απο 7η σειρα, και απο επεσα στο 23 περιπου. Πιστευω να φωναξουν τουλαχιστον 30 ατομα και απο εμας...
Υπάρχει κάποιος τρόπος έστω και βυσματικά να μάθουμε σε ποια θέση είμαστε σήμερα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης