Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

basilis.lok έγραψε:Εμεις την παρασκευη τελος. Θα καλέσουν στανταρ πολους κ θα κανουν εκπεδευση 2 μηνες οπως κ εμεις. Ετσι μας ειπαν. Τωρα ποσα ατομα θα ειναι κανείς δεν ξέρει.

Εσύ αδερφέ σε ποια από τις σχολές είσαι και μήπως έχεις άποψη για το πόσα περίπου άτομα έχουν φύγει ή πόσοι περιμένουν για να φύγουν;

ΤΑΣΟΣΠ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣΠ »

Μα της 4ης σειρας τα παιδια εχουν μπει Πήγασε. Της 5ης-7ης περιμενουμε.
Yok

Δημοσίευση από Yok »

pigasos24 έγραψε:
Yok έγραψε:Αυτο θα ρωτουσα τωρα... γτ περιπου 130 ατομα ειναι τα ατομα απο τις 3 σειρες επιλαχοντων μαζι... Που περιμενουν τηλ... !

Αδερφέ μου στις 2/12 πήραν απόφαση και κάλεσαν 66 από Α και 15 από Β για επιλαχόντες. Αντίστοιχα στις 12/12 25 από Α και 12 από Β. Στις 19/12 Από Α 54 και από Β 12 και τελευταία στις 5/1 από Α 150 άτομα και από Β 25. Από τις 2 τελευταίες διαδικασίες ξέρουμε ότι περίπου μόνο οι μισοί τα κατάφεραν, αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τι έγινε στις 2 πρώτες διαδικασίες.

Νομιζω δεν μας ενδιαφερει η σειρα στις 2/12 γτ αυτη ειναι η 4η αν θυμαμαι καλα!

εμεις ψαχνουμε απο 5η-6η-7η ποσα ατομα ειναι... !

Για ποιες διαδικασιες γνωριζεις ακριβως... ;

ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Μετα απο τηεφωνο στο υπουργειο απο καποιο κονε, ο υπευθυνος εκει ειπε οτι εχουν τις καρτελες ετοιμες μεχρι τον 1583 υποψηφιο. Το αλλο που ειπε αλλα δεν καταλαβα ακριβως πως το εννοει ειναι οτι υπολογιζουν αλλα 30 ατομα να φωναξουν... Τι να πω και εγω! Αν αποχωρησουν 80 ατομα περιπου απο αστυνομια, τοτε υπολογιστε οτι θα καλεσουν 30 ατομα απο 5 σειρα,25 απο 6 σειρα και οι υπολοιποι απο 7 σειρα! Χωρις να θελω να χαλασω τις ελπιδες καποιων μετα το 1750 δυσκολα να φωναξουν, θα το ειχαν κανει ειδη εφοσον σε καμια βδομαδα θα αρχισουν να καλουν. ΕΛΛΑΔΑ ομως ειμαστε και ολα ειναι πιθανα!
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε μου οι επιτυχοντες 5ης 6ης και 7ης σειρας ειναι περιπου 130 ατομα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν οι καρτέλες είναι έτοιμες μέχρι 1583 τότε για να καλυφθούν τυχόν 80 θέσεις θα καλέσουν τους υπόλοιπους από 6η και 7η... Αλλιώς τι έκαναν; Ετοίμασαν τις καρτέλες μήπως και τους χρειαστούν;
giorgos nos

Δημοσίευση από giorgos nos »

Σας ειχα πει πριν πολυ καιρο οτι αυτη η δουλεια με τους επιλαχοντες θα φτασει γυρω στη 2000 σειρα...
ερχομαι λοιπον να προσθεσω οτι... : Πιστευω οτι σε λιγες μερες που θα βγουν τα παιδια απο την σχολη θα γινει ενα (καλο) καλεσμα επιλαχοντων...200-300 ατομα... Ωστε να μαζεψουνε τον αριθμο για να φτιαξουν δευτερο σχολιο... Και θα σταματησει η δουλεια εκει.
προσωπικη που καθαρα αποψη και γνωμη στη αλφα κατηγορια θα σταματησουν οι επιλαχοντες στη 2200 σειρα... Αν υπολογισουμε και αυτους που δεν θα ερθουν και αυτους που θα κοπουν κτλ...
και οσο για κονε που γραφονται παραπανω εγω ξερω οτι ολα γινονται μεσα στην ΓΑΔΑ. Και οχι στο υποργειο...
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Δηλαδη γιωργο πιστευεις οτι θα παραιτηθουν αρκετα ατομα που περασαν πυροσβεστικη; Εσυ εισαι επιλαχοντας;
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Εγώ παίδες το πήρα απόφαση ότι άλλους δεν καλούνε για αθλήματα, αν και είμαι στην 1770+ σείρα, το ξέρω είμαι απαισιόδοξος δεν πειράζει... Τώρα εσείς που δώσατε και περίμένετε τηλέφωνο σας εύχομαι να χτυπήσει κάποια στιγμή και να ακούσετε αυτό που θέλετε. Όσο για το παλικάρι που λέει οτι θα φωνάξουν και άλλους για αθλήματα και θα φτάσει μέχρι 2200 σειρά στην ά κατηγ μακάρι για να μπούν όλοι όσοι το αξίζουν πραγματικα. Θα μιλησω αργοτερα με εναν φίλο μου έχει αδεια σκ τώρα μήπως και ξέρει τίποτα. Οπότε εμεις προετοιμαζόμαστε για την επόμενη προκύρηξη να μαζέψουμε κανα μόριο μήπως σωθούμε.
ανταρτης

ναι γιωργο νος μεχρι τον 3000 θα φθασει η σειρα, γιατι δεν τους φωναζουν τοσες μερες; Μην κοροιδευτε τον κοσμο, μην παιζεται με τις ελπιδες τους. Μηπως ξερεις να μας πεις ποσοι απο τους ε/φ περασαν στη πυροσβεστικη;γιατι εγω πριν λιγο εμαθα 28 ατομα. Βαλε και 20 ατομα που εχουν ειδη κλεισει απο την 6 σειρα... Κανε τον υπολογισμο.

ανταρτης

Αυτων που οι καρτελες ειναι ετοιμες μεχρι το 1583 ειναι επειδη οι αντιστιχοι ε/φ απο τη σχολη εχουν αποχωρησει απο τη σχολη, για διαφορους λογους.30 επειτα ειναι τα ατομα που εχουν πετυχει στη πυροσβστικη απο αστυνομια, οχι 80 ουτε 100 ουτε 300 που λεει ο γιωργος νος
tyxeros

Δημοσίευση από tyxeros »

ανταρτης έγραψε:Αυτων που οι καρτελες ειναι ετοιμες μεχρι το 1583 ειναι επειδη οι αντιστιχοι ε/φ απο τη σχολη εχουν αποχωρησει απο τη σχολη, για διαφορους λογους.30 επειτα ειναι τα ατομα που εχουν πετυχει στη πυροσβστικη απο αστυνομια, οχι 80 ουτε 100 ουτε 300 που λεει ο γιωργος νος

Ρε φίλε αφού η πυροσβεστική δεν έβγαλε ακόμα αποτελέσματα...

Μπάμπης ο γλυκος

Δημοσίευση από Μπάμπης ο γλυκος »

Μαγγιτες αν ειναι να παρουν 1583 ατομα, τοτε γιατι καλεσαν (1750 απο α κατηγορια) ; Χωρια η "β" ... Μην εκτοξευετε οτι θελει ο καθενας εδω μεσα ΕΛΕΟΣ πια... Αν εχετε καποια εγγυρη πληροφορια πχ (ποσα ατομα εφυγαν απο ε/φ για το λιμενικο - πυροσβεστικη κτλπ) για να καλεσαν μεχρι και 1750 αρα κατι συμβαινει αλλιως θα καλουσαν μεχρι 1700 η 1650 ... Στην τελικη δεν κερδισαν κατι αυτοι... Ισα ισα ταλεπωρηθηκαν αυτες τις μερες, που οι υποψηφιοι περνουσαν της εξετασεις... Να εγινε τζαμπα ολο αυτο ; Στα αγωνισματα οι αστυνομικοι (της 7ης κατηγοριας) ειπαν οτι 90% ειμαστε ολοι μεσα... Τι να προτοπιστεψουμε δηλαδη; Το μονο που προτεινω εγω ειναι να κανουμε 1 εβδομαδα υπομονη να τελειωσουν οι ε/φ και να δουμε το καινουριο σχολειο που θα γινει, και ποσα ατομα θα ζητησουν για αυτο! Παντως αποψη μου, δεν νομιζω να κανουν νεο σχολειο για 50-100 ατομα... Αν ειναι δυνατων δηλαδη...
asxetos

Δημοσίευση από asxetos »

ανταρτης έγραψε:ναι γιωργο νος μεχρι τον 3000 θα φθασει η σειρα, γιατι δεν τους φωναζουν τοσες μερες; Μην κοροιδευτε τον κοσμο, μην παιζεται με τις ελπιδες τους. Μηπως ξερεις να μας πεις ποσοι απο τους ε/φ περασαν στη πυροσβεστικη;γιατι εγω πριν λιγο εμαθα 28 ατομα. Βαλε και 20 ατομα που εχουν ειδη κλεισει απο την 6 σειρα... Κανε τον υπολογισμο.

Και καλέσαν 150 άτομα από την 7η σειρά στην Α χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για επιπλέον 10 άτομα;

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ανταρτης έγραψε:ναι γιωργο νος μεχρι τον 3000 θα φθασει η σειρα, γιατι δεν τους φωναζουν τοσες μερες; Μην κοροιδευτε τον κοσμο, μην παιζεται με τις ελπιδες τους. Μηπως ξερεις να μας πεις ποσοι απο τους ε/φ περασαν στη πυροσβεστικη;γιατι εγω πριν λιγο εμαθα 28 ατομα. Βαλε και 20 ατομα που εχουν ειδη κλεισει απο την 6 σειρα... Κανε τον υπολογισμο.

Οπότε ξέρεις ότι και στην 6η κατηγορία από 1583 μέχρι 1600 δεν έχει κοπεί κανένας... Ξέρεις και πόσοι ειδικοί φρουροί έχουν περάσει πυροσβεστική πριν βγάλει η πυροσβεστική τις λίστες και πριν δηλώσουν παραίτηση... ***** τα κονέ έχεις αδερφέ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες