Ειμαι ο τελευταιος στην β3. Κοπελα δεν περασε καμια αφου ειχαμε πεσει ολοι με τα μουτρα να περασουν στο χιλιαρι μια απο την α ομαδα αλλα δεν... Οντως τα ατομα ειναι καπως ετσι απο 175 ηρθαν 120 και αθληματα ειμασταν κατω απο 100. Εγω πιστευω και μετα οτι μειναμε κατω απο 70 αλλα να μην πω ψεματα. Στην τελευταια εικοσαδα οπως ξεκινησαμε τα αθληματα μειναμε 11... Οτι σημαινει αυτο. Αλλα σκεφτειτε ποσοι εχουν κοπει κατω απο τον 1600 απο 5 και 6 σειρα... Αρα δεν μπορουμε να βρουμε ποσα ατομα εχουμε μπροστα μας. Γενικα αν δεν μαθουμε κατι επισημα απο μεσα δεν βγαζουμε ακρη. Αν και πιστευω οτι Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι γινεται. Περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη μαλλον. Παλι καλα που μιλαμε απο εδω και δινουμε κουραγιο μεταξυ μας.
Ναι αλλα σημερα η αυριο τελειωνουν οι αλλοι τη σχολη... Ποτε θα ξεκινησει το επομενο σχολειο; Ποσοι θα παρουν; Γιατι μας εχουν ρε φιλε στο περιμενε; Οτι χειροτερο.
Μακάρι να μπείτε παιδιά καλή επιτυχία. Εγώ είμαι β'κατηγορία στο και όπως είπατε απ τους 25 περασαν οι 14 αυτο μου δινει ελπίδες πως αν καποιοι ακόμα της β' κατηγοριας Παραιτηθούν για πυροσβεστική και καλέσουν για Αγωνίσματα καμια 50αρια ακόμα είμαι μέσα... Το ελπίζω γιατί και εμένα με έχει φάει η αγωνία αλλα ότι και να γίνει εφόσον το είχα Ξεραμένο Και Ετοιμάζομαι Ήδη Για την επόμενη Προκήρυξη Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι ;-)
mitilinios έγραψε:Ναι αλλα σημερα η αυριο τελειωνουν οι αλλοι τη σχολη... Ποτε θα ξεκινησει το επομενο σχολειο; Ποσοι θα παρουν; Γιατι μας εχουν ρε φιλε στο περιμενε; Οτι χειροτερο.
27 τελειωνουν σχολη οι αλλοι. Αυτες τις μερες εχουν εξεταστικη.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
mitilinios έγραψε:Ναι αλλα σημερα η αυριο τελειωνουν οι αλλοι τη σχολη... Ποτε θα ξεκινησει το επομενο σχολειο; Ποσοι θα παρουν; Γιατι μας εχουν ρε φιλε στο περιμενε; Οτι χειροτερο.
27 τελειωνουν σχολη οι αλλοι. Αυτες τις μερες εχουν εξεταστικη.
Δεν είναι και πολύ μακρυά. Τέλος της άλλης βδομάδας.
pigasos24 έγραψε:Δεν είναι και πολύ μακρυά. Τέλος της άλλης βδομάδας.
ειναι πολυ μακρια φιλε!//και δε χτυπαειιι... Το τηλεεεφωνοο. Με πνιγει το παραπονοοοο. Λαλαλααααλαλα αρκετα. Βρειτε κατι να ξεχαστειτε μαγκες,(θελω να πω μελλοντικοι συναδελφοι αλλα κρατιεμαι).
ειναι πολυ μακρια φιλε!//και δε χτυπαειιι... Το τηλεεεφωνοο. Με πνιγει το παραπονοοοο. Λαλαλααααλαλα αρκετα. Βρειτε κατι να ξεχαστειτε μαγκες,(θελω να πω μελλοντικοι συναδελφοι αλλα κρατιεμαι).
Καλημέρα. Παιδια εμείς εχθές γράψαμε το τελευτέο μάθημα. Μας έμεινε μια εβδομάδα τωρα που θα κάνουμε κάτι σεμινάρις. Στο ΤΔΑ Ξανθης θα μπούνε για εκπέδευση η πυροσβέστες. Οι εκπεδευτές μας είπαν οτι μόλις φύγουμε εμείς θα πάρουν τους επιαχόν στην κομοτινή...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Καλημέρα. Παιδια εμείς εχθές γράψαμε το τελευτέο μάθημα. Μας έμεινε μια εβδομάδα τωρα που θα κάνουμε κάτι σεμινάρις. Στο ΤΔΑ Ξανθης θα μπούνε για εκπέδευση η πυροσβέστες. Οι εκπεδευτές μας είπαν οτι μόλις φύγουμε εμείς θα πάρουν τους επιαχόν στην κομοτινή...
λογικο ακουγεται. Ευχαριστουμε για την πληροφορια. Λογικα απο τις 25 και μετα θα περιμενουμε σιγουρα τηλεφωνημα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
pantzos4 έγραψε:Καλημέρα. Παιδια εμείς εχθές γράψαμε το τελευτέο μάθημα. Μας έμεινε μια εβδομάδα τωρα που θα κάνουμε κάτι σεμινάρις. Στο ΤΔΑ Ξανθης θα μπούνε για εκπέδευση η πυροσβέστες. Οι εκπεδευτές μας είπαν οτι μόλις φύγουμε εμείς θα πάρουν τους επιαχόν στην κομοτινή...
Mήπως παρελπίδα σας μίλησαν και για νούμερο... ; Πόσοι επιλαχόντες δηλαδή;