mitilinios έγραψε:Ρε τσακαλια εγω ειμαι στη 1700 θεση... Εδωσα πριν μια βδομαδα τα τεστ. Τωρα που κοπηκαν ατομα δεν ξερω αν ανεβηκα θεση... Και δεν ξερω καν τι συμβαινει... Εχετε κανα νεο... ; Βασιμο ομως. Εχουμε πιθανοτητες. Εγω παντως δεν εχω μαθει τιποτα. Περιμενω με αγωνια μπας και χτυπησει το τηλ μου... Μακαρι... Καλη επιτυχια σε ολους οσους περιμενουμε με αγωνια... !
Σίγουρα έχεις ανέβει θέση. Εγώ ήμουν 1632 και κόπηκαν 12 άτομα μπροστά από μένα.
Μακαρι ρε αδερφε... Ρε απο την αγωνια μου και το αγχος που εχω, μου εχει κοπει ο υπνος. Πιστευω παντως οτι θα μας παρουν. Τσαμπα το τρεξιμο το αγχος και τα λεφτα... Αδικο δεν ειναι;
mitilinios έγραψε:Μακαρι ρε αδερφε... Ρε απο την αγωνια μου και το αγχος που εχω, μου εχει κοπει ο υπνος. Πιστευω παντως οτι θα μας παρουν. Τσαμπα το τρεξιμο το αγχος και τα λεφτα... Αδικο δεν ειναι;
Είναι μλκια που μας έχουν έτσι χωρίς ενημέρωση... Σκέψου και τα παιδιά που τα καλέσαν πριν από εμάς και δεν τα έχουν ενημερώσει πως είναι.
Για να πω την αληθεια μου κ γω, πιστευω καπου μεσα μου οτι θα μας παρουν. Υπαρχουν ατομα στις σχολες αυτη τη στιγμη που απλα περιμενουν την πυροσβεστικη για να παραιτηθουν απο ελ. Ας. Επισης ρε παιδια κατι αλλο. Π ξερετε ποσες θεσεις ανεβηκατε; Εγω ξερω 1 πραγμα παντως. Ηταν να παρουσιαστουμε 174. Στα ψυχοτεχνικα ηρθανε καπου 120 κ λεγεται οτι κοπηακν καμια 10ρια. Την επομενη, λεγεται κοπηκαν αλλοι 10. Τελος, αθληματα ακουγεται οτι κοπηκε μια 30ρια. Στο περιπου 80 ατομα. Αντε σου βαζω 85.2 ατομα εδω μεσα λενε οτι απο τα 25 της Βκατηγοριας περασαν σιγουρα τα 14. Παμε Α κατηγορια περιπου 71 συνολο... Πως ξερετε ποιοι κοπηκαν και ποσες θεσεις ανεβηκατε;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Για να πω την αληθεια μου κ γω, πιστευω καπου μεσα μου οτι θα μας παρουν. Υπαρχουν ατομα στις σχολες αυτη τη στιγμη που απλα περιμενουν την πυροσβεστικη για να παραιτηθουν απο ελ. Ας. Επισης ρε παιδια κατι αλλο. Π ξερετε ποσες θεσεις ανεβηκατε; Εγω ξερω 1 πραγμα παντως. Ηταν να παρουσιαστουμε 174. Στα ψυχοτεχνικα ηρθανε καπου 120 κ λεγεται οτι κοπηακν καμια 10ρια. Την επομενη, λεγεται κοπηκαν αλλοι 10. Τελος, αθληματα ακουγεται οτι κοπηκε μια 30ρια. Στο περιπου 80 ατομα. Αντε σου βαζω 85.2 ατομα εδω μεσα λενε οτι απο τα 25 της Βκατηγοριας περασαν σιγουρα τα 14. Παμε Α κατηγορια περιπου 71 συνολο... Πως ξερετε ποιοι κοπηκαν και ποσες θεσεις ανεβηκατε;
Φίλε μου εγώ το ξέρω γιατί τελευταία μέρα στα αθλήματα τους μετρούσα. Μας φωνάζαν με σειρά επιτυχίας. Και επειδή μετά από κάθε άθλημα λιγοστεύανε τα ονομάτα μπροστά και στο τέλος που μας έβαζαν σε 6άδες για το 100άρι ήμουν ο 20ος, από 32ος που ξεκίνησα.
Ναι αυτο π λες ισχυει. Απλα δεν ξερεις ποιοι δεν ηρθανε την πρωτη μερα φιλος. Και ξαναλεω. Ητανε να ερθουμε 174. Ηρθανε καπου 120. Με βαση αυτο, μπορει να εχει ανεβει 22-32-42 θεσεις απο τον αρχικο πινακα! α επιτροπη ησουν ή β; Εγω ημουν β3. Φανταζομαι εγω πρεπει να εχω ανεβει στο συνολο καμια 50ρια θεσεις!
electrolisa έγραψε:Ναι αυτο π λες ισχυει. Απλα δεν ξερεις ποιοι δεν ηρθανε την πρωτη μερα φιλος. Και ξαναλεω. Ητανε να ερθουμε 174. Ηρθανε καπου 120. Με βαση αυτο, μπορει να εχει ανεβει 22-32-42 θεσεις απο τον αρχικο πινακα! α επιτροπη ησουν ή β; Εγω ημουν β3. Φανταζομαι εγω πρεπει να εχω ανεβει στο συνολο καμια 50ρια θεσεις!
Επειδή ακριβώς από την πρώτη μέρα είχα μόνο 31 άτομα μπροστά μου (1632 σειρά) μπορούσα να τους μετράω. Τη μέρα των αθλημάτων που μας φώναζαν με τη σειρά για εκ νέου υψομέτρηση ήμουν 26ος και στο τέλος των αθλημάτων 20ος. Ήμουν το δεύτερο όνομα στην 4η 6άδα στο 100άρι. Για τα παιδιά που ήταν μετά από μένα στη σειρά δεν έχω άποψη πόσοι κόπηκαν, αλλά σκέψου ότι στην 6άδα που έτρεχα εγώ το παιδί που την συμπλήρωνε πριν τα αθλήματα είχε 8 θέσεις διαφορά από μένα...
Τωρα τι να σου πω. Δεν ξερω. Το μονο που ξερω και που θελω πραγματικα και νομιζω πως το θελουμε ολοι μας, ειναι να περασουμε. Πιστευω την αλλη βδομαδα να μας ενημερωσουν. Αφου τελειωνει και το σχολειο αυτων που πηραν.
mitilinios έγραψε:Β. Ετρεξε η β1 ομαδα πρωτη το 1000αρι και μετα εμεις η β2 ομαδα. Ειχα στον αρχικο πινακα την 1700 θεση.
στανταρ σε ειδα. Μαζι καναμε προθερμανση. Τι να πω. Ολοι λιγο-πολυ την πυροσβεστικη περιμενουμε να βγαλει τις ανακοινωσεις της και τελειωνουμε επιτελους
mitilinios έγραψε:Β. Ετρεξε η β1 ομαδα πρωτη το 1000αρι και μετα εμεις η β2 ομαδα. Ειχα στον αρχικο πινακα την 1700 θεση.
στανταρ σε ειδα. Μαζι καναμε προθερμανση. Τι να πω. Ολοι λιγο-πολυ την πυροσβεστικη περιμενουμε να βγαλει τις ανακοινωσεις της και τελειωνουμε επιτελους
Nαι ρε παιδιά αλλά δεν παλεύεται η αναμονή... Δεν έχουμε μυαλό για τίποτα άλλο...