dimitrisKte έγραψε:Παιδες καντε λιγακι υπομονη! Δεν περιμενετε μονο εσεις μην φοβαστε. Ουτε και μενα με εχουν ενημερωσει ακομα που ειμουν απο τους επιτυχοντες του 6ου προγραμματος. Ακομα εχω γνωστο Μου που πετυχε στο 5ο προγραμμα που κ αυτος περιμενει τηλεφωνο.
Από την 5η σειρά επιλαχόντων δεν έχουν καλέσει ακόμα κανέναν από αυτούς που κρίθηκαν ικανοί; Πόσοι τα κατάφεραν από την 5η σειρά;
Δεν εχω δει καπου 5η σειρα επιλαχωντων, αλλα αν πραγματι υπαρχουν ατομα π περασαν πριν την 6η σειρα επιλαχωντων και οντως περιμενουν τηλεφωνο και δεν τους εχουν ενημερωσει ακομα, τοτε πιστευω πως το σεναριο π λεει οτι θα κανουμε νεο σχολειο 2 μηνων, αρχιζει να σιγουρευει. Εχουμε 17, σε 10 μερες κατεβαινουν οι αλλοι για πρακτικη και λεγεται οτι υπαρχουν κενα 100 ατομων μπορει κ παραπανω. Αν λαβουμε υπ'οψην μας αυτα π μας ελεγαν και οι αλλοι στ'αθληματα οτι μαλλον θα παρουν κι αλλους. Ε νταξει. Νομιζω πως ειμαστε με το 1 ποδι μεσα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ειμαι στην σχολη και ειπαν θα σας πανε μαλλον στην ξανθη για να κανετε κανονικα την εκπαιδευση και θα παρουν περιπου 60-80 ατομα εαν υπολογισετε οτι θα παραιτηθουν περιπου 20 ατομα απο καθε σχολη εφοσον βεβαια τους καλεσουν στην πυροσβεστικη.
NIK έγραψε:Ειμαι στην σχολη και ειπαν θα σας πανε μαλλον στην ξανθη για να κανετε κανονικα την εκπαιδευση και θα παρουν περιπου 60-80 ατομα εαν υπολογισετε οτι θα παραιτηθουν περιπου 20 ατομα απο καθε σχολη εφοσον βεβαια τους καλεσουν στην πυροσβεστικη.
Φίλε κάνε μια παλικαριά και ρώτησε λίγο πόσες κενές θέσεις έχετε ήδη στη δικιά σου σχολή που πρέπει να καλυφθούν και αν μπορείς να μάθεις από συναδέρφους σου μέσα, πόσοι είναι αυτοί που ενδέχεται να παραιτηθούν. Αν θες μπορείς να μας γράψεις και σε ποια πόλη βρίσκεσαι εσύ, γιατί και εγώ πληροφορίες μαθαίνω από παιδί που είναι ήδη μέσα στην Κομοτηνή.
Εύχομαι να μην έχει τόσους πολλούς επιλαχόντες στη σειρά... Εξάλλου στις κλήσεις για διαδικασία εξετάσεων στις 2/12 και 12/12 αναφέρει ότι τους καλούν λόγω ήδη υφιστάμενων παραιτήσεων ή επειδή κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν ή επειδή κάποιοι δεν κρίθηκαν ικανοί, ενώ στις δύο τελευταίες κλήσεις (19/12 και 5/1) αναφέρεται ότι καλούνται υποψήφιοι για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψήφιων Ειδικών Φρουρών.
Μίλησα μόλις και με τον αδερφό μου στην Αθήνα που είναι Ε. Φ και του είπα αν βρει κάποια άκρη εκ των έσω για να μάθει τουλάχιστον μέχρι ποια σειρά επιλαχόντων βρίσκεται ήδη μέσα στις σχολές. Αυτό στο οποίο όλοι συμφωνούν είναι ότι θα πραγματοποιηθεί καινούριο σχολείο στην Ξάνθη... Μου είπε βέβαια και ένα νούμερο που υπολογίζουν ότι θα καλέσουν, αλλά δε θέλω να αναπαράγω Ράδιο Αρβύλα, γιατί το άγχος είναι έντονο σε όλους.
Γραφτηκα γιατι δεν γινοταν αλλιως! @pigasos Εχω ρωτησει και εγω παιδια απο Ε. Φ. Αλλα δεν μπορουν να μαθουν τιποτα. Σε αυτο (Εξάλλου στις κλήσεις για διαδικασία εξετάσεων στις 2/12 και 12/12 αναφέρει ότι τους καλούν λόγω ήδη υφιστάμενων παραιτήσεων ή επειδή κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν ή επειδή κάποιοι δεν κρίθηκαν ικανοί, ενώ στις δύο τελευταίες κλήσεις (19/12 και 5/1) αναφέρεται ότι καλούνται υποψήφιοι για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψήφιων Ειδικών Φρουρών.) Εχεις δικιο. Στο οτι ειναι τοσοι πολλοι επιλαχοντες μην το λες γιατι απο αυτην http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=&perform=view&id=9241&Itemid=761.jpg?lang= που ηταν ο 1457 Μεχρι και την τελευταια που ειδοποιησαν ως τον 1750 ειναι 293 ατομα.(νομιζω οτι ειναι μονο τις α κατηγοριας εδω) αρα +60 τις β αν ειναι ετσι ειναι 350 Απο αυτους στατιστικα μας ειχαν πει περναει το 1/3 αρα ειναι 115 ατομα. Εγω πιστευω βαση λογικης οτι μαλλον περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη πριν βγουν απο την σχολη τα παιδια. Να δουν ποσοι θα εχουν παραιτηθει και μετα να τους φωναξουν ολους μαζι. Για να γινει η προσληψη επανω στην ιδια προκυρηξη.
Ενταξει, απ' ο. Τι εμαθα μολις τωρα,μαλλον 21 θα βγει η λιστα των επιλαχωντων, για το ποσους θα παρει. Σαββατο πεφτει. Επισης εμαθα οτι μαλλον θα τους παρει ολους! Τι να πω, ο. Τι ακουσω και θεωρω οτι εχει βαση το ποσταρω. Μακαρι παιδια!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown