Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

dimitrisKte έγραψε:Παιδες καντε λιγακι υπομονη! Δεν περιμενετε μονο εσεις μην φοβαστε. Ουτε και μενα με εχουν ενημερωσει ακομα που ειμουν απο τους επιτυχοντες του 6ου προγραμματος. Ακομα εχω γνωστο Μου που πετυχε στο 5ο προγραμμα που κ αυτος περιμενει τηλεφωνο.

Από την 5η σειρά επιλαχόντων δεν έχουν καλέσει ακόμα κανέναν από αυτούς που κρίθηκαν ικανοί; Πόσοι τα κατάφεραν από την 5η σειρά;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Δεν εχω δει καπου 5η σειρα επιλαχωντων, αλλα αν πραγματι υπαρχουν ατομα π περασαν πριν την 6η σειρα επιλαχωντων και οντως περιμενουν τηλεφωνο και δεν τους εχουν ενημερωσει ακομα, τοτε πιστευω πως το σεναριο π λεει οτι θα κανουμε νεο σχολειο 2 μηνων, αρχιζει να σιγουρευει. Εχουμε 17, σε 10 μερες κατεβαινουν οι αλλοι για πρακτικη και λεγεται οτι υπαρχουν κενα 100 ατομων μπορει κ παραπανω. Αν λαβουμε υπ'οψην μας αυτα π μας ελεγαν και οι αλλοι στ'αθληματα οτι μαλλον θα παρουν κι αλλους. Ε νταξει. Νομιζω πως ειμαστε με το 1 ποδι μεσα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΛΕΥΤΕΡΗΣ1

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 »

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=9241&Itemid=761.jpg?lang=
Πρωτοι επιλαχοντες μαλλον.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=9577&Itemid=761.jpg?lang=
Πεμπτη σειρα επιλαχοντων...
Το θεμα ειναι οτι αυτοι ηταν λιγα ατομα οχι σαν και εμας 150+++
Αρα γιατι εμας τοσους πολλους;
Τεσπα εχω βαρεθει να κανω εικασιες και σεναρια ολες αυτες τις μερες.
Θελω να πιστευω οτι μεχρι 24 - 25 θα μας εχουν ειδοποιησει.
Οχι και τιποτα αλλο ειμαι και τελευταιος...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=9241&Itemid=761.jpg?lang=
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=9577&Itemid=761.jpg?lang=

αυτο ξαναπες το φιλε, ευχομαι μεχρι τις 25 το πολυ να μας εχουν παρει τηλεφωνο.
NIK

Δημοσίευση από NIK »

Ειμαι στην σχολη και ειπαν θα σας πανε μαλλον στην ξανθη για να κανετε κανονικα την εκπαιδευση και θα παρουν περιπου 60-80 ατομα εαν υπολογισετε οτι θα παραιτηθουν περιπου 20 ατομα απο καθε σχολη εφοσον βεβαια τους καλεσουν στην πυροσβεστικη.
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε νικ αφου λεγεται πως υπαρχουν ηδη 100 κενα κ θα δημιουργηθουν κ αλλα, πως εισαι τοσο σιγουρος για τον αριθμο των ατομων;
ΛΕΥΤΕΡΗΣ1

Αν και μας εκανες την καρδια περιβολη! Με τα 80 ατομα δηλαδη οχι τιποτα αλλο!
Ευχαριστουμε για την ενημερωση.
Οτι ακουτε μαθαινετε ενημερωστε παιδια.
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

NIK έγραψε:Ειμαι στην σχολη και ειπαν θα σας πανε μαλλον στην ξανθη για να κανετε κανονικα την εκπαιδευση και θα παρουν περιπου 60-80 ατομα εαν υπολογισετε οτι θα παραιτηθουν περιπου 20 ατομα απο καθε σχολη εφοσον βεβαια τους καλεσουν στην πυροσβεστικη.

Φίλε κάνε μια παλικαριά και ρώτησε λίγο πόσες κενές θέσεις έχετε ήδη στη δικιά σου σχολή που πρέπει να καλυφθούν και αν μπορείς να μάθεις από συναδέρφους σου μέσα, πόσοι είναι αυτοί που ενδέχεται να παραιτηθούν. Αν θες μπορείς να μας γράψεις και σε ποια πόλη βρίσκεσαι εσύ, γιατί και εγώ πληροφορίες μαθαίνω από παιδί που είναι ήδη μέσα στην Κομοτηνή.

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=9241&Itemid=761.jpg?lang=

Εύχομαι να μην έχει τόσους πολλούς επιλαχόντες στη σειρά... Εξάλλου στις κλήσεις για διαδικασία εξετάσεων στις 2/12 και 12/12 αναφέρει ότι τους καλούν λόγω ήδη υφιστάμενων παραιτήσεων ή επειδή κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν ή επειδή κάποιοι δεν κρίθηκαν ικανοί, ενώ στις δύο τελευταίες κλήσεις (19/12 και 5/1) αναφέρεται ότι καλούνται υποψήφιοι για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψήφιων Ειδικών Φρουρών.

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μίλησα μόλις και με τον αδερφό μου στην Αθήνα που είναι Ε. Φ και του είπα αν βρει κάποια άκρη εκ των έσω για να μάθει τουλάχιστον μέχρι ποια σειρά επιλαχόντων βρίσκεται ήδη μέσα στις σχολές. Αυτό στο οποίο όλοι συμφωνούν είναι ότι θα πραγματοποιηθεί καινούριο σχολείο στην Ξάνθη... Μου είπε βέβαια και ένα νούμερο που υπολογίζουν ότι θα καλέσουν, αλλά δε θέλω να αναπαράγω Ράδιο Αρβύλα, γιατί το άγχος είναι έντονο σε όλους.
YOK

Δημοσίευση από YOK »

Δηλαδη δεν ξερουμε τιποτα για το ποιοι κ ποσοι θα μπουν... μονο αναμονη...

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε πηγασε μπορουμε να επικοινωνησουμε προσωπικα; Δεν εχω φεισμπουκ κ τετοια ομως
ΛΕΥΤΕΡΗΣ1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Γραφτηκα γιατι δεν γινοταν αλλιως!
@pigasos Εχω ρωτησει και εγω παιδια απο Ε. Φ. Αλλα δεν μπορουν να μαθουν τιποτα.
Σε αυτο (Εξάλλου στις κλήσεις για διαδικασία εξετάσεων στις 2/12 και 12/12 αναφέρει ότι τους καλούν λόγω ήδη υφιστάμενων παραιτήσεων ή επειδή κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν ή επειδή κάποιοι δεν κρίθηκαν ικανοί, ενώ στις δύο τελευταίες κλήσεις (19/12 και 5/1) αναφέρεται ότι καλούνται υποψήφιοι για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψήφιων Ειδικών Φρουρών.) Εχεις δικιο.
Στο οτι ειναι τοσοι πολλοι επιλαχοντες μην το λες γιατι απο αυτην
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=&perform=view&id=9241&Itemid=761.jpg?lang=
που ηταν ο 1457
Μεχρι και την τελευταια που ειδοποιησαν ως τον 1750 ειναι 293 ατομα.(νομιζω οτι ειναι μονο τις α κατηγοριας εδω) αρα +60 τις β αν ειναι ετσι ειναι 350
Απο αυτους στατιστικα μας ειχαν πει περναει το 1/3 αρα ειναι 115 ατομα.
Εγω πιστευω βαση λογικης οτι μαλλον περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη πριν βγουν απο την σχολη τα παιδια. Να δουν ποσοι θα εχουν παραιτηθει και μετα να τους φωναξουν ολους μαζι. Για να γινει η προσληψη επανω στην ιδια προκυρηξη.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ενταξει, απ' ο. Τι εμαθα μολις τωρα,μαλλον 21 θα βγει η λιστα των επιλαχωντων, για το ποσους θα παρει. Σαββατο πεφτει. Επισης εμαθα οτι μαλλον θα τους παρει ολους! Τι να πω, ο. Τι ακουσω και θεωρω οτι εχει βαση το ποσταρω. Μακαρι παιδια!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Μακαρι καταρχην για το σαββατο γιατι δεν παλευεται.
Και μακαρι να τους παρει ολους... !
Αναμενουμε...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 7 επισκέπτες