Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.S. »

Οπότε προς το παρόν δεν έχουμε κανένα "τρανταχτό" νέο! Κοντεύω να σκάσω!ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Απο Κομοτηνη με τα παιδια τα περισσοτερα που εχω μιλησει δεν θα πανε ολοι και ας εχουν δηλώσει117 προχθες παντος παραιτηθηκαν 2 ατομα για την πυροσβεστική
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Αλεξανδρε να σε ροτισω κατι... Για παραδειγμα αν φυγουν απο τα 117 ατομα τα 50... Θα καλιφθουν οι θεσεις τους; Παιδια οποιος γνοριζει για το σιγκεκριμενο θεμα ας μου απαντισει παρακαλω... Ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

θεμης έγραψε:Αλεξανδρε να σε ροτισω κατι... Για παραδειγμα αν φυγουν απο τα 117 ατομα τα 50... Θα καλιφθουν οι θεσεις τους; Παιδια οποιος γνοριζει για το σιγκεκριμενο θεμα ας μου απαντισει παρακαλω... Ευχαριστω...

Από το άγχος σου ρωτάς τα αυτονόητα, χαλάρωσε και περίμενε

θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Καλιμερα μαγκες κ καλη εβδομαδα... Αυριο ειναι η κληρωση Για τους ισοβαθμουντες στην πυροσβεστικη...71 ειναι... Ελπιζω μεχρι την παρασκευη να εχει βγει κ το προγραμμα τους... Αντε γτ με εχει φαει το αγχος κ στο τελος θα παθω κ τιποτα...
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Μαγκες με πραν τιλεφονο. Δε το πθστευο.
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

θεμης έγραψε:Μαγκες με πραν τιλεφονο. Δε το πθστευο.

Τί σειρά είσαι;

θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Τελευταιος ειμαι παιδια... Παλι καλα να λεω...
ΤΑΣΟΣΠ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣΠ »

Γεια σας παιδια. Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παιδια που είχαν δηλώσει Πυροσβεστική από τους ΕΦ τι θα γίνει; Θα δώσουν αθλήματα τελικα; Μήπως πάρει Και άλλους Επιλαχόντες... Οποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει!
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Απ'ότι διάβασα σε άλλο σημείο στο forum αύριο ξεκινάνε οι αθλητικές δοκιμασίες για την πυροσβεστική. Από όσο ξέρω είναι κάποιοι ΕΦ που φύγανε από τις σχολές τους με άδεια για να συμμετέχουν. Αν αυτοί περάσουν λοιπόν τις αθλητικές δοκιμασίες, θα κληθούν κι άλλοι επιλαχόντες στην θέση τους ή ήδη έχουνε καλέσει τους επιλαχόντες για να καλύψουν αυτές τις θέσεις; Είμαι 1587 σειρά και από ότι είδα στο site της αστυνομίας έχουνε καλέσει μέχρι τον 1546. Έχω λοιπόν τώρα ελπίδες; Μας έχει πεθάνει η αγωνία και το άγχος. Τραβήξα μία φορά άγχος όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, είδα ότι δεν περνάω, ηρέμησα Και τώρα ξανά τα ίδια...
St

Δημοσίευση από St »

Ξέρουμε πόσα άτομα πήραν άδεια, απο αυτούς που εχουν ηδη περάσει στην Αστυνομία, για να δώσουν στις αθλητικές δοκιμασίες της Πυροσβεστικής;
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Καλημέρα παιδιά. Με πήρανε τηλέφωνο πρωί πρωί να παρουσιαστώ στο Α. Τ Λαρισας. Είμαι θέση 1587 στον πίνακα και από ότι είδα στο χαρτί που μου δώσανε, καλέσαν στην κατηγορία α' Από 1547 έως 1600 και στην β' κατηγορία από 365 έως 374. Τρέχουμε για εξετάσεις και χαρτιά καθότι Πέμπτη είναι τα ψυχοτεχνικά και Παρασκευή τα αθλήματα. Καλή μας τύχη και καλό κουράγιο

Εδώ και η ανακοίνωση http://www.astinomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=9817&Itemid=761

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Με 420 πυροσβεστες,280 λ/φ και 180 υ/ξ στο προσκηνιο, πιστευετε υπαρχουν ελπιδες να καλεσουν μεχρι τον 1720κατι; Εχουν περασει ολοι οι γνωστοι μου ρε ***** ! Πιστευω θα ξεκαθαρισουν πολλα οταν τελειωσουν τα αθληματα της πυροσβεστικης (το σαββατο νομιζω), καθως επισης και οι διαδικασιες του λ. Σ-ελ. Ακτ.Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μην χανεις τις ελπιδες σου για τιποτα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

electrolisa έγραψε:Με 420 πυροσβεστες,280 λ/φ και 180 υ/ξ στο προσκηνιο, πιστευετε υπαρχουν ελπιδες να καλεσουν μεχρι τον 1720κατι; Εχουν περασει ολοι οι γνωστοι μου ρε *******! Πιστευω θα ξεκαθαρισουν πολλα οταν τελειωσουν τα αθληματα της πυροσβεστικης (το σαββατο νομιζω), καθως επισης και οι διαδικασιες του λ. Σ-ελ. Ακτ.Εικόνα

Ποτέ δεν ξέρεις φίλε μου. Πριν από 2 μήνες αν σου λέγανε ότι θα καλέσουν επιτυχόντες και επιλαχόντες και λόγω πολλώ αποχωρήσεων θα καλέσουν ακόμα 350 άτομα μετά τον τελευταίο επιλαχόντα θα τους πίστευες; Όχι φυσικά, όμως έγινε. Κάνε κουράγιο, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Εγώ το είχα ξεγράψει εντελώς το σώμα και ξαφνικά με παίρνουνε τηλέφωνο, νόμιζα μου κάνανε πλάκα παρόλο που ήξερα ότι ζύγωνε η σειρά μου. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες