Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Μη περιμενετε να καλεσουν άλλους, εχει περασει αρκετος καιρος. Αμα ειχαν σκοπο να δωσουν αδεια σε τοσα άτομα που λέτε, τοτε θα ειχαν καλεσει περισσότερους επιλαχώντες στη τελευταια, για να καλυψουν άμεσα τυχόν παραιτησεις !
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Οπότε να μη το συζητάμε άλλο το θέμα... ;
ΕΜ... Τι να συζηταμε... Να κλαιμε τη μοιρα μας; Όσο δεν υπάρχει καποια τελευταια πληροφορια εκ των εσω που να επαληθευει αυτη τη περιβοητη αδεια... Τι να περιμενουμε;
Και εγω δυστυχώς ειμαι με 2250 στο 1521-1530, Ατομα με 2250 που ηταν πιο ψηλά απο μας μπηκαν. Γκαντεμια μεγάλη!
Και εγω δυστυχώς ειμαι με 2250 στο 1521-1530, Ατομα με 2250 που ηταν πιο ψηλά απο μας μπηκαν. Γκαντεμια μεγάλη!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Τα παρακάτω μηνύματα είναι στο θέμα "Επιλαχόντες Πυροσβεστικής"ΔΕΑ ΔΒ έγραψε:ΕΜ... Τι να συζηταμε... Να κλαιμε τη μοιρα μας;Όσο δεν υπάρχει καποια τελευταια πληροφορια εκ των εσω που να επαληθευει αυτη τη περιβοητη αδεια... Τι να περιμενουμε;
δημητρης25 έγραψε:Ναι. Θα τους δωσουν κανονικα αδεια! Οσοι ειναι επιτυχοντες στην προκηρυξη της πυροσβεστικης κατα την διαρκεια μιας αναφορας τους ζητησαν να σηκωσουν τα χερια, κρατησαν τα ονοματα τους κ τους ειπαν οτι μπορουν να παρουν μερος κανονικα! Μου το ειπε παιδι μεσα απο την σχολη της ξανθης. Το παλικαρι δεν λεει παπατζες.
δημητρης25 έγραψε:MΙλησα σημερα με τον φιλο μου που ειναι στην ξανθη!27/01/2012 βγαινουν απο την σχολη και σε 2 ημερες πρεπει να ειναι στα τμηματα. Καλο η κακο ο καιρος θα δειξει! Απο την στιγμη που τοποθετηθουν στα τμηματα δεν μπορουν να δωσουν και πυροσβεστικη.
- D.S.
Οπότε τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα μηνύματα; Υπάρχει ή δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσουν άλλα άτομα, έστω λίγα πχ.10-15 άτομα;
Στην κομοτηνη δηλωσαν 117 ατομα οτι θα δωσουν αθληματα για πυροσβεστικη. το θεμα ειναι να δωσουν μεσα σ αυτους τους δυο μηνες που θα ειναι στην σχολη ετσι ωστε εαν περασουν πυροσβεστικη να αναπληρωθουν οι κενες θεσεισ...
-
- Στρατηγός
D.S. έγραψε:Οπότε τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα μηνύματα; Υπάρχει ή δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσουν άλλα άτομα, έστω λίγα πχ.10-15 άτομα;
Yπάρχει
- D.S.
Greek_Army έγραψε:D.S. έγραψε:Οπότε τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα μηνύματα; Υπάρχει ή δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσουν άλλα άτομα, έστω λίγα πχ.10-15 άτομα;
Yπάρχει
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
- D.S.
Όποιος έχει κάτι νεότερο να μας λέει και εμάς γιατί κοντεύω να τρελαθώ!
Να ρωτησω κατι εγω ημουν 351 σειρα με πηραν ως επιλαχων εκανα ολλες τις εξετασεις και περασα τα αθληματα και τωρα περημενω να με ειδοποιησουν ποσες πιθανοτητες εχω?
dimitris έγραψε:Να ρωτησω κατι εγω ημουν 351 σειρα με πηραν ως επιλαχων εκανα ολλες τις εξετασεις και περασα τα αθληματα και τωρα περημενω να με ειδοποιησουν ποσες πιθανοτητες εχω;
Β κατηγορια πηραν μεχρι και 354 νομιζω... Αρα λογικα εισαι μεσα φιλε...
Ο καθενας λεει οτι του κατεβει μου φαινεται... Λοιπον... Οταν θα βγουν αυτα τα κολοαθληματα της πυροσβεστικης θα πανε πολλα παιδια να δοσουν απο τις σχολες... Δε γινεται απο τα 117 ατομα που ειναι στην κομοτηνη να μην περασουν τουλαχιστον οι 50... Ειναι αδυνατον...20 ατομα ειναι στην ξανθη... Απο αυτους θα πανε ολοι... Αν περασουν τα αθληματα βεβαια... Και υπαρχουν πολλοι στο διδιμοτειχο... Αρα γυρω στα 80-90 ατομα πιστευω θα καλεσουν ακομα... Εμενα αλλο με βασανιζει. Ποτε ειναι τα αθληματα της πυροσβεστικης... Εγω ειμαι 1540+ σειρα... Και με οσα ατομα μιλησα μεσα απο τη σχολη με ειπαν ετοιμασου για να πας για αθληματα... Και κατι τελευταιο... Αν μπουμε στις σχολες τελικα κ εμεις που καθιστερισαμε θα κανουμε παραπανω εκπαιδευση η θα φυγουμε τιν ιδια μερα με τους αλλους;
-
- Στρατηγός
θεμης έγραψε:Ο καθενας λεει οτι του κατεβει μου φαινεται... Λοιπον... Οταν θα βγουν αυτα τα κολοαθληματα της πυροσβεστικης θα πανε πολλα παιδια να δοσουν απο τις σχολες... Δε γινεται απο τα 117 ατομα που ειναι στην κομοτηνη να μην περασουν τουλαχιστον οι 50... Ειναι αδυνατον...20 ατομα ειναι στην ξανθη... Απο αυτους θα πανε ολοι... Αν περασουν τα αθληματα βεβαια... Και υπαρχουν πολλοι στο διδιμοτειχο... Αρα γυρω στα 80-90 ατομα πιστευω θα καλεσουν ακομα... Εμενα αλλο με βασανιζει.Ποτε ειναι τα αθληματα της πυροσβεστικης.. Εγω ειμαι 1540+ σειρα... Και με οσα ατομα μιλησα μεσα απο τη σχολη με ειπαν ετοιμασου για να πας για αθληματα... Και κατι τελευταιο... Αν μπουμε στις σχολες τελικα κ εμεις που καθιστερισαμε θα κανουμε παραπανω εκπαιδευση η θα φυγουμε τιν ιδια μερα με τους αλλους;
Αρχηγέ για να γίνουν τα αθλήματα πρέπει πρώτα να γίνουν τα ψυχοτεχνικά και τα υγειονομικά, ακόμα δεν έχει βγει ο τελικός πίνακας, κάνε υπομονή και μην τρέχεις χωρίς λόγο
Καποιος ας παρει τηλ στα κεντρικα κατω να ρωτησει ποσα ατομα εχουν περασει τα αθληματα απο τους επιλαχοντες της α κατηγοριας και περιμενουν γιατι δεν υπαρχουν κενες θεσεις; η ας μας ενημερωσει καποιος που το γνωριζει... εχω 1530 θεση στην α κατηγορια και με εχει φαει το αγχος!
Οταν λεω αθληματα greek εννοω κ τα ψυχοτεχνικα κ τα υγειονομικα. Ολα μαζι... Κ μενα με εχει φαει το αγχος ρε παιδια... Αλλα τι να κανουμε περιμενουμε... Υπαρχει περιπτωση να γινουν τα αθληματα κ αυτα απο τον καινουριο χρονο; Ξερει κανενας να μ απαντισει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες