Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Χανδβαλλ πιστεψε με οτι πολλοι θα το κανουν αυτο... Κ εγω αμα ειχα περασει πιροσβεστικη εκει θα πηγαινα. Καλη επιτιχια σου ευχομαι.
handballer έγραψε:Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία.
Σου εύχομαι μόνο να μην γίνει στραβή στα αθλήματα... Τπτ άλλο.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
handballer έγραψε:Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία.
Καλή σου επιτυχία φίλε μου... Σε έυχομε τα καλύτερα και να πετίχεις αυτο που θέλεις
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Ρε παιδια θα μ πεις καποιος μεχρι τη σειρα πηραν επιλαχων στην β κατηγορια;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Καλη τυχη στα αθληματα φιλαρακι... !
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Posts in topic: 4
σε συνχαιρω για το ρισκο σου. Καλη επιτυχια να εχεις.handballer έγραψε:Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία.
-
- Posts in topic: 4
Μηπως γνωριζει καποιος τελικα ποσους επιλαχοντες πηραν απο α και ποσους απο β.
-
PILOT έγραψε:Μηπως γνωριζει καποιος τελικα ποσους επιλαχοντες πηραν απο α και ποσους απο β.
Ακομη δεν εχει τελειωσει τιποτα... Ακομα και μεχρι τα μεσα της σχολης θα παιρνουν επιλαχοντες πιστευω...
Μια βάρδια η ζωή μου...
krhtikos123 έγραψε:PILOT έγραψε:Μηπως γνωριζει καποιος τελικα ποσους επιλαχοντες πηραν απο α και ποσους απο β.
Ακομη δεν εχει τελειωσει τιποτα... Ακομα και μεχρι τα μεσα της σχολης θα παιρνουν επιλαχοντες πιστευω...
Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να κάνουμε απο το απλά να περιμένουμε της εξελίξεις.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
pantzos4 έγραψε:Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να κάνουμε απο το απλά να περιμένουμε της εξελίξεις.

- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Απο το ΣΕΦΕΑΑ 21/11/2011: "Αισίως η επετηρίδα των υποψηφίων-επιτυχόντων Ειδ. Φρουρών μετά από τις δοκιμασίες και την κρίση μεγάλου αριθμού ως μη ικανών, έφτασε στον αριθμό 1.379 (131 Α΄...30 Β΄ + όσους δεν προσήλθαν). Απόφαση για τις Σχολές εκπαίδευσης δεν έχει ληφθεί οριστικά, αλλά οι προτάσεις μιλούν για της 3 Σχολές της Θράκης. Η τοποθέτηση στις σχολές θα γίνει με την ολοκλήρωση των δοκιμασιών και σίγουρα πριν τις γιορτές. "
Καλημερα. Τωρα το είδες; Αυτο εχει πόσες μερες που εχει βγει
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Καλημερα. Οχι ειπα να το βαλω για να το δουν οσοι πιθανοτατα δεν το εχουν δει.
-
- Posts in topic: 1
Άλλη μια θέση άδειασε μόλις πριν από λίγα λεπτά, παραιτήθηκα κι εγώ, καλή τύχη στον επόμενο επιλαχόντα...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Καλή τύχη φίλε μου και μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε και το Γενάρη με το καλό θα είμαστε και συνάδελφοιHARMONICA έγραψε: Άλλη μια θέση άδειασε μόλις πριν από λίγα λεπτά, παραιτήθηκα κι εγώ, καλή τύχη στον επόμενο επιλαχόντα...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες