Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από athis »

Τι σειρα εισαι φιλε μου και πας για κληρωση?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αδικα θα πας... Τζαμπα χρονος κ χρημα
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.S. »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Αδικα θα πας... Τζαμπα χρονος κ χρημα

Γιατί το λες αυτό;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τι θα καταλαβεις και να πας; Θα κουραστεις και το μονο που θα κανεις είναι να τραβηξεις χαρτακια
tipota

Δημοσίευση από tipota »

Ρε παιδια απο β κατηγορια ποσους εχουν παρει επιλαχων ας μ πει καποιος που τον πηραν η καποιος που ξερει! Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
D.S.
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.S. »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τι θα καταλαβεις και να πας; Θα κουραστεις και το μονο που θα κανεις είναι να τραβηξεις χαρτακια

Και ποιός ο λόγος λοιπόν που μας ειδοποίησαν να πάμε; Λένε μόνοι μας είμαστε ας φωνάξουμε τα παιδιά να πιούμε και κανένα καφεδάκι να κάνουμε και μια κλήρωση να μας περάσει και η ώρα μιας και δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε!

Αυτό λες να είπαν;

Μάλλον!Εικόνα

35 MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35 MK »

Φίλε όντως τσάμπα θα πας οπότε δεν υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι. Στο λέμε επειδή έχουμε πάει και ξέρουμε, τώρα άμα καίγεσαι να πας να Ταλαιπωρηθείς Να μπεις σε έξοδα και στο τέλος να μη μάθεις και τίποτα, τότε πήγαινε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μην τρελενεσαι δεν σε σημαινει οτι σε φωναξαν για κληρωση οτι θα μπεις στην σχολη, θα πας θα κουραστεις, θα τραβηξεις χαρτακια και θα φυγεις
μητσακος

Δημοσίευση από μητσακος »

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι; Περασα ειδικος φρουρος απο την β κατηφορια κ σαββατο ορκιζομαι κ μας ειπαν τριτη θα πρεπει να ειμαστε στην σχολη (θα μαθουμε το σαββαατο σε ποια σχολη) θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας οσο θα ειμαστε στη σχολη αν θα περνουμε κανα φραγκο... Οποιος γνωριζει ας απαντησειιιιιι Εικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

μητσακος έγραψε:Καλησπερα. Να ρωτησω κατι; Περασα ειδικος φρουρος απο την β κατηφορια κ σαββατο ορκιζομαι κ μας ειπαν τριτη θα πρεπει να ειμαστε στην σχολη (θα μαθουμε το σαββαατο σε ποια σχολη) θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας οσο θα ειμαστε στη σχολη αν θα περνουμε κανα φραγκο... Οποιος γνωριζει ας απαντησειιιιιι Εικόνα

Αν δίαβαζες την προκίριξη θα το έβλεπες φιλε μου.

Περνεις τον μισθό του Δόκιμου ΑΣτυφύλακα. Δηλαδη κανα 250αρι ?

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
μητσακος

Δημοσίευση από μητσακος »

Σα να χεις ενα δικιο. Απλα ειμαι αγχομενος κ τα περναω γρηρορα. Καταλαβενεις... Να κανω μια ερωτηση ακομα. Αν ξερετε τι παιζει απο λεφτα οταν με το καλο τελειωσει η εκπαιδευση. Και επισης μας ειπαν οτι τους 2 πρωτους μηνες θα ειμαστε στη σχολη μεσα κ τους 2 επομενους σε αστυνομικο τμημα. Τους 2 μηνες λοιπον στο αστυνομικο τμημα θα μενουμε καπου σε καμια σχολη η θα πρεπει να νοικιασουμε σπιτι;

αν καποιος απο εσας ειναι ειδικος φρουρος ας μ πει το ε-μαιλ του για να μην κουραζω με τις ερωτησεις μ...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

Απο ότι είχε γραφτεί εδω μέσα τους πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν ισχυει)

Οσο για το μισθο τελευτεα φορα φιλαράκι πηρε 683 (τους εγιναν κρατισεις η εκτρα φοροι κτλ

Τωρα για εμας. Ουτε τον υποργο να ρωτισεις δεν ξέρει με σιγουρια 100%

Καθε μερα και μέτρα βγαζουν και μειοσεις

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
i mak

Δημοσίευση από i mak »

Ρε μαγκες τι παιζι με την κληρωση γιατι δεν εχω ιδεα για πιο λογο γινεται... Γιατι μας καλουν εμας για καβατζα η για οποιος περασει την κληρωση παει σχολη... Ευχαριστω προκαταβολικα... Ας απαντησει καποιος π ξερει!
tipota

Δημοσίευση από tipota »

Ας απαντησεις καποιος που ξερει ρε παιδια ας απαντησει!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από handballer »

Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες