Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Σωστά τα λέτε παιδια (Β1 κ ειδικος 12)
Παιδιά εγώ πηγαίνω αύριο το πρωι στο αστυνομικό μέγαρο θεσ/νίκη. Μαζί με τα χαρτια που μου ζητήσανε (ΑΜΚΑ, κλειδάριθμο taxis-net, ΑΦΜ) Υποθέτω για αποτυπώματα. Οι επιλαχόντες όπως κ το λένε τα παιδια είμαστε λογικά μέσα, εφόσον δε φτάσαμε κ καλέσανε κ αλλους επιλαχόντες. Βέβαια αυριο θα ρωτήσω τι παιζει, λεπτομέρειες κτλ κ θα σας ενημερώσω με τη σειρά μου.
Εμας ρε φιλε δεν μας ζητησανε αφμ και τετοια
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Εμενα μονο 2 φωτο μ ζητησαν και ΤΠτ αλλο...
stratiwtis2401 έγραψε:Εμενα μονο 2 φωτο μ ζητησαν και ΤΠτ αλλο...
Καθε Α. Τ οτι θελει ζηταει.
Εμένα αυτά δε μου τα ζητήσανε στο Α. Τ. Στο Α. Τ. Απλώς πηγα για να με ενημερώσουνε να πάω στο αστυνομικό μέγαρο Δλδ στην αστυνομικη διευθυνση θεσσαλονίκης. Την επομένη που πέρασα τα αθλήματα κιόλας, μέσα σε μια μέρα. Την παρασκευη 18 τα πέρασα 19 σάββατο το πρωι χτύπησε το τηλ απ το Α. Τ. Της περιοχής μου. Τι να πω... Θα σας ενημερώσω αυριο!
Καλημερα παιδια
Μαγκες μολις εμαθα νεα
Για β κατηγορια πηραν μεχρι 319 σηρα
Ειμαι 327
Όσοι επιλαχοντες περασαν αθληματα και ηταν στο αρχικο 30% και 20% προετοιμάζοντε να τους Παρουν τηλ απο τμημα για να παν να δηλώσουν σχολη προτιμησης. Καποια παιδια στους επιτυχοντες εχουν ήδη παρει την ενημερωση απο το τμημα τους, δες σελίδα 35 στους επιτυχοντες. :o)
DSM έγραψε:Όσοι επιλαχοντες περασαν αθληματα και ηταν στο αρχικο 30% και 20% προετοιμάζοντε να τους Παρουν τηλ απο τμημα για να παν να δηλώσουν σχολη προτιμησης. Καποια παιδια στους επιτυχοντες εχουν ήδη παρει την ενημερωση απο το τμημα τους, δες σελίδα 35 στους επιτυχοντες.:o)
ισχυει... Οπως επισης θα το πω μια κ μετα αλλη καμια... ! Κ πειτε οτι θελετε... ! Ετοιμαστε βαλιτσες την αλλη βδομαδα φευγουμε για τις σχολες... !(φυσικα ξερω κ ακριβως πια μερα και ωρα{τα παντα ολα} αλλα για ευνοητους λογους δεν λεω... ) !
Εμενα με πηραν
Οσοι απο την Β1 παρακολουθουν το φορουμ πειτε ποια σχολη θα δηλωσετε να μαστε μαζι... Εγω ψηνομαι να δηλωσω κομοτηνη (με καλεσαν να παω αυριο το πρωι στο α/τ)
Πανος έγραψε:Οσοι απο την Β1 παρακολουθουν το φορουμ πειτε ποια σχολη θα δηλωσετε να μαστε μαζι... Εγω ψηνομαι να δηλωσω κομοτηνη (με καλεσαν να παω αυριο το πρωι στο α/τ)
(πανος fb Εχεις; Υποψιν το επιθετο σου το θυμαμαι; Το ονομα σου το εχεις ως πανος; Ή ως παναγιωτης; ) γιατι προσπαθω να σε βρω κ δεν μπορω... !
την αλλη βδομαδα μεσα λεμε...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης