Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Τελικα ειναι σιγουρο οτι περασες ειδικος φρουρος; Τι σου ειπαν στο τμημα γιατι κατι ακουσα κ εχω φρικαρει...
Άβαταρ μέλους
stathis_ellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stathis_ellas »

Τι ακουσες; Εγω πηγα μου δωσανε συγχαρητηρια εκανα τις διαδικασιες κ εφυγα
ΠΙΛΙ-309

Δημοσίευση από ΠΙΛΙ-309 »

Τι σειρα επιλαχων εισαι;

NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Παιδια νομιζω οτι σε ολους τους επιλαχοντες που περασαν τις εξετασεις θα τους καλεσουν για αποτυπωματα.
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Συγχαρητηρια σε ολους για την προσπαθεια μας... Και ακομη περισσοτερο σε οσους τους καλουν... Πιστευετε η ακομα καλυτερα γνωριζετε αν θα παρουν και αλλη σειρα επιλαχοντων; Ακομη ξερεις κανεις στο περιπου ποσοι θα κληθουν αυριο για επανεξεταση;
Άβαταρ μέλους
stathis_ellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stathis_ellas »

Αποτυπωματα δινουν μονο οσοι περνανε. Τωρα ποσους επιλαχωντες θα παρει στο συνολο δν ξερουμε.
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Δεν ρωτησα για αποτυπωματα, αλλα αν εχει την παραμικρη ιδεα κανεις για το ποσοι περιπου θα επανεξεταστουν αυριο στα αθληματα...
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Ρε φιλε αποτυπωματα δεν δινουν μονο οσοι περνανε αλλα και το 30 τοις εκατο των επιλαχοντων που κληθηκε για τις Εξετασεις και τις αθλητικες Δοκιμασιες και τις τελειωσε επιτυχως θα δωσει αποτυπωματα.
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Καλησπερα παιδια, εγω ειμαι επιλαχωντας και περασα ολες τις επιτροπες επιτυχως και σημερα με καλεσαν απο το τμημα για υπογραφη και αποτυπωματα. Ειμαι μεσα δηλαδη; Να το πιστεψω η οχι ακομα?
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από respect »

1. Οι υποψήφιοι που κρίνονται ως ικανοί από τις Υγειονομικές, Ψυχοτεχνικές και Αθλητικές Επιτροπές, προσλαμβάνονται ως Ειδικοί Φρουροί με απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

2. Η πρόσληψη γίνεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση, όπου υπάγονται οι Υπηρεσίες, στις οποίες οι υποψήφιοι είχαν υποβάλλει τα δικαιολογητικά, σε ημερομηνία που ορίζεται με διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α. Ε. Α.

3. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις, μετά τη λήψη της διαταγής πρόσληψης ενεργούν, ως εξής:

α. Ειδοποιούν, με αποδεικτικό, μέσω των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων, τους υποψηφίους που προσλαμβάνονται, να μεταβούν σ' αυτές την καθορισμένη με την απόφαση του Προϊσταμένου Κ. Ο. Α. Δ./Α. Ε. Α. Ημερομηνία.

β. Ενεργούν αμέσως δακτυλοσκόπηση των υποψηφίων δια των Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών (Γ. Ε. Ε.) ή εξειδικευμένου στη λήψη των αποτυπωμάτων προσωπικού και υποβάλλουν τα δακτυλικά δελτία εις διπλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αφού προηγουμένως ενεργηθεί σχετικός έλεγχος στο αρχείο των οικείων Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αποστέλλει, πριν από την ημερομηνία κατάταξης, τις απαντήσεις της στις ανωτέρω Υπηρεσίες.

γ. Καλούν τους προς πρόσληψη, να δώσουν τον προβλεπόμενο όρκο ή σχετική διαβεβαίωση, εφόσον από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και τη δακτυλοσκοπική εξέταση δεν προκύπτει κώλυμα πρόσληψης, συντάσσοντας για κάθε έναν από τους προσλαμβανόμενους, πρακτικό πρόσληψης και ορκωμοσίας, καθώς και Φύλλο Μητρώου. Αναφέρουν αμέσως στη Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού/Α. Ε. Α. Τα ονοματεπώνυμα των προσληφθέντων και μη προσληφθέντων για οποιονδήποτε λόγο. Ο υποψήφιος, για τον οποίο διαπιστώνεται ότι στερείται έστω και ενός προς πρόσληψη προσόντος, δεν προσλαμβάνεται, τυχόν δε πρόσληψή του θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από respect »

Τι σειρα επιλαχων εισαι;
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μεσα στην πρωτη 50αδα.
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από respect »

Να το πιστεψεις
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσπαθω φιλε αλλα μου φαινεται σαν ονειρο. Καλη επιτυχια και στους υπολοιπους επιλαχοντες. Και συγχαρητηρια στους επιτυχοντες
B1

Δημοσίευση από B1 »

Απο αξ της ελληνικης αστυνομιας (οικογενειακο φιλο), ερωτηθεις απο μενα προσωπικα μου ειπε οτι οι επιλαχ που περασαν ειναι σιγουρα 200 (μπορει κ παραπανω αλλα δεν μ ενδιεφερε, αφου ειμαι μεσα σ αυτους).

Υ. Γ:(το φιλαρακι που ειμασταν μαζι τις 3 μερες, ο οικοδομος απο το αιγιο να ετοιμαζει βαλιτσες)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες