Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
ΣΙΜΕΩΝ με λεωφορείο θα πας Αθήνα; Εαν θές πάμε μαζί. Και εγώ την Δευτέρα ξεκινάω.
Τι θεση επιλαχον είσαι; Αυριο κατεβαίνω εγω με λεωφορείο
Είμαι θέση 67. Εγώ όμως θα πάω την Κυριακή με τον 9 το πρώι. Θα μένω στο Αιγάλεω. Εαν θα εισαι και εσυ κάπου εκει κοντά μπορουμε να πηγαίνουμε μαζί με το ταξί. Εαν εχεις αλλο σχέδιο, σου ευχομαι καλο δρόμο και θα τα πούμε στην Σχολή την Δευτέρα.

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Σιμεων τα λεμε την δευτερα στα ψυχοτεχνικα. Θα σε βρω χα χα!ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τι θεση επιλαχον είσαι; Αυριο κατεβαίνω εγω με λεωφορείο
Παιδία να ξέρετε οτι πρέπει να έχουν κοπεί μέχρι τώρα καμία 20αρια άτομα... Μπορεί και παραπάνω
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Παραπάνω
Ποσοι ειναι λες σιμεων?
Δεν ξερω συνολο αλλα καμια 20 μόνο στον δμς σημερα, δεν ξερω για τατουαζ και πόσοι δεν ήρθαν καν
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα Και Συγχαρητήρια Στους επιτυχόντες. Γενικότερα με τις κοπέλες πως ήταν; Και γενικά υπήρχαν γυναικες που κόπηκαν; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους υποψηφιους.
Ξερει κανεις ποσοι εχουν κοπει συνολικα μεχρι στιγμης;
Αθις νομιζω πως δεν ειναι πολλοι παντως! Δεν βλεπω μεγαλο ντορο... ! Μακαρι να ειναι πολλοι για να εχω κ εγω πιθανοτητες... !
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙς ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ 500; Καποιος να μας πει απο τους επιτυχοντες τι βλεπανε εκει
Σημερα τελειωσαμε ολα καλα για εμας στεναχωρεθηκα για καποιους που κοπηκαν.
Για ενημερωση των επιλαχοντων αυτες τις ημερες για τα ατομα με α/α απο 201 εως 400 υπολογιζω οτι με τις απουσιες και με αυτους που κοπηκαν περιπου 35 με 40 ατομα.
Για ενημερωση των επιλαχοντων αυτες τις ημερες για τα ατομα με α/α απο 201 εως 400 υπολογιζω οτι με τις απουσιες και με αυτους που κοπηκαν περιπου 35 με 40 ατομα.
Πιστευω η πρωτη 100αδα να ειναι ηδη ετοιμοι... Κοβουν αυτην την φορα δεν αστειυοντε και πολοι.
εγω τελειωσα εχθες τα αθληματα. Και για 2 δευτερα κοβανε
βεβαια ολοι πηραν επανεξέταση αλλα Τεσπα πιστευω οι πρωτοι 100 επιλαχως ειναι μέσα
εγω τελειωσα εχθες τα αθληματα. Και για 2 δευτερα κοβανε
βεβαια ολοι πηραν επανεξέταση αλλα Τεσπα πιστευω οι πρωτοι 100 επιλαχως ειναι μέσα
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες