Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Μπραβο ρε θηριο που έκατσες και το έψαξες
SOTOS έγραψε:GIORGOSG έγραψε:355 67998 ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11 72138 ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
246 71972 ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
16 61054 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
96 66194 ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
50 60926 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
109 57832 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
αυτοι μάγκες ειναι που φευγουν για το λιμενικο στην κατηγορια των Ε. Δ. Απο την α΄κατηγορία. Οσο για την γνησιοτητα των ξένων γλωσσών δε το κανουν επειδή βρήκαν πολλα πλαστά αλλα αν υπάρχουν να τα εντοπίσουν. Εκτιμηση: Απο βδομάδα το πρόγραμμα συμφωνα με τα περσινα χρονοδιαγραμματα.δεν Χρειάζεται Άγχος. Ότι Είναι Να Γίνει Θα Γίνει. Καλή Επιτυχία Σε Όλους
Ποτέ δε ξέρεις! Ποιος σου λέει οτι κάποιοι απο αυτούς δε θα προτιμήσουν Ε. Φ και όχι λιμενικό;
Πες τα ρε SOTO. Ακριβως ποτε δεν ξερεις... ! Εδω καποιοι λεγανε για δεκαδες που θα πανε λιμενικό κ πυροσβεστική κ οι επιλαχ. Θα ειναι πανω απο 200 κ τετοια! Μακαρι οι επιλαχ να ειναι και 1000

Οσο για τα πλαστα εγω πηγα στο α. Τ (για τα αγγλικα), τους ρωτησα κ μου ειπαν δεν γνωριζουν κατι για φέτος απλα ειναι επηρεασμενοι απο αλλες χρονιες... !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Και που ξερετε ρε παιδια οτι οι 7 που λετε θα πανε λιμενικο?
o tolmwn nika έγραψε:Και που ξερετε ρε παιδια οτι οι 7 που λετε θα πανε λιμενικο;
Αυτό έγραψα! Οι 7 και άλλοι που πιθανόν να προκύψουν μπορεί να προτιμούσουν Ε. Φ.(αν και χλωμό το κόβω γ να είμαι ειλικρινής

Παιδιά έχω να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου, πως σήμερα με πήραν τηλ. Από το Α. Τ. Της περιοχής μου για να τους πάω βεβαίωση απ' το βρατανικό ινστιτούτο για τη γνησιότητα του πτυχίου των Αγγλικών. Να σημειώσω πως είμαι 150 επιλαχών...
Καλημερα, επιτυχόντες και επιλαχόντες πήραν μεχρι τον 288. Εμένα με πηραν που είμαι 170+
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Σταματήστε να γράφετε άκυρα πράγματα σε αυτό το θέμα, εδώ μιλάμε για τους επιλαχόντες και όχι τι θα προτιμήσει ο καθένας από εσάς, υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ μην βαριέστε να ψάξετε
Λιμενικό η Ειδικός Φρουρός;
Λιμενικό η Ειδικός Φρουρός;
Πηραν σε καποιον απο σας τηλ;
Τα έχουμε βάλει από χτες, δεν χρειάζεται να γράφουμε τα ίδια πράγματα σε 2 θέματα
Greek_Army
Greek_Army
Πηγα σημερα στην Α/Δ και μου ειπε ο υπαστυνομος οτι3 ατομα απο τον νομο μου δεν θα κατεβουν καν
- stratiwtis2401
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Ρε παιδια ειμαι επιλαχων κ λεει στο προγραμμα οτι πρεπει να παω 15νοε στην αθηνα. απο το α. τ της περιοχης μου δεν με πηραν τηλ μηπως πρεπει να παω να παρω ΤΠτ η οχι?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
stratiwtis2401 έγραψε:Ρε παιδια ειμαι επιλαχων κ λεει στο προγραμμα οτι πρεπει να παω 15νοε στην αθηνα. Απο το α. Τ της περιοχης μου δεν με πηραν τηλ μηπως πρεπει να παω να παρω ΤΠτ η οχι;
Να τους πάρεις τηλέφωνο την δευτέρα το πρωί και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν
Φιλε και εγω απο καβαλα ειμαι και μου ειπαν χθες οτι δεν θα πανε 3
Παιδες να ρωτησω κατι; Ακουω πως θα αλλαξουν υπουργους σε καποια υπουργεια οπως και στο προπο! Τι θα γινει τοτε; Μας επηρεαζει εμας; Γτ εκει υπογραφονται τα τελικα αποτελεσματα οσον αφορα την καταταξη... Ας απαντησει καποιος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες