Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Καλημερα. Σιμεων καλο νεο αυτο αν ισχυει
θεμης έγραψε:Ρε παιδια να ροτισω κατι; Με τα πλαστα τι γινεται; Τους αποκλειουν εντελως; Ας μου απαντισει καποιος που γνοριζει... Ευχαριστω...
Όχι σου δίνουν και έπαινο για την φανταστική ιδέα που είχες να μπείς με πλαστά χαρτιά και πτυχία και φυσικά παίρνεις και μπόνους στην σχολή ! Πας σε όποιο αστυνομικό τμήμα της Ελλάδος θέλεις.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Πολυ εξυπναδα φιλε χακερτομ μπραβο... Κ εις ανοτερα. Ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτικατε... ;φγ
θεμης έγραψε:Πολυ εξυπναδα φιλε χακερτομ μπραβο... Κ εις ανοτερα. Ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτικατε... ;φγ
Μα νομίζω, στα αυτονόητα δεν χρειάζεται εξυπνάδα... ! Αλλά και αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις την προκήρυξη πάλι θα σου λυνόταν η απορία σου. Αλλά γιατί να το κάνεις...
Δεν στα λέω επιθετικά ούτε έξυπνος το παίζω φιλαράκι, μερικά πράγματα όμως βγάζουν μάτι. Καλή επιτυχία και καλή τύχη.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Ειχα μεταφρασει το toiec Σε δικηγορο οταν εκανα τα χαρτια μου και σημερα πηγα στην ελληνομερικανικη ενωση γιατι με πηραν τηλ απο την αστ. Διεθυνση για να πάρω αντιγραφο κ βεβαιωση απο εκει, λογικα επειδη εχουν βρει πλαστα
170+ επιλαχον
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Με πηραν και εμενα τηλ για το michigan να παω να το επικυρωσω. Πολυ πλαστο εχει πεσει... Λετε να ανεβουμε καμια θεση;
Αν όντως εχουν βρει πλαστα... Σιγουρα θα κόψουν επιτυχόντες
Σε καθε προκυρηξη μπαινουν με πλαστα χαρτια καποιοι τα καταφερνουν αλλοι οχι εμας μας ενδιαφερει ποσους θα πιασουν σε αυτην. Μακαρι ολα τα λαμογια.
Φετος βλεπω οτι τα ψάχνουν πολυ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Λοιπον κυριοι, εχω καποια νεα (σπαρταρανε... )
Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων. Υπενθυμιζω πως εχω 2350 μορια και λιγα ατομα αποσταση απο τον 960ο...
Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες, απο τους οποιους θα ενημερωνε τα ατομα που ηταν στην περιοχη μου... Μαλιστα ειπε πως πριν απο μενα πηρε τηλ. Να ενημερωσει καποιον που ηταν στην 1230 θεση ως επιτυχων
.
Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...
Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.
Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.
Το μηνυμα αυτο αναρτηθηκε και στο θεμα ; Επιτυχοντες Ειδικοι Φρουροι 2011 για να το δουνε ολοι αφου αν οντως ειναι τα πραγματα ετσι τοτε αφορα ολους, επιτυχοντες- επιλαχοντες και των 2 κατηγοριων...
Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;
Λοιπον με πηραν κ με τηλ για να τους παω καποια χαρτια λεγοντας μου, οτι ειμαι επιτυχων! Ημουν καθετος κ τους λεω μα δεν ειμαι επιτυχων συμφωνα με τα μορια αλλα επιλαχων... !
Και μου απαντησαν επ ακριβως: Συγνωμη αλλα δεν ειμαστε γνωστες του θεματος, αλλα κ οι επιλαχοντες ειναι εν δυναμη επιτυχοντες, συγνωμη κ παλι... !
Οποτε παιδια μην τους κρινουμε, ανθρωποι ειναι κ αυτοι, πολυ απλα κανουν την δουλεια τους, ασχετος αν δεν γνωριζουν την συγκριμενη περιπτωση.
Λογικο Αυτο που είπαν... Οποιος άλλος πάει σε τμήμα ας ρωτησει για πλαστα
355 67998 ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11 72138 ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
246 71972 ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
16 61054 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
96 66194 ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
50 60926 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
109 57832 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
αυτοι μάγκες ειναι που φευγουν για το λιμενικο στην κατηγορια των Ε. Δ. Απο την α΄κατηγορία. Οσο για την γνησιοτητα των ξένων γλωσσών δε το κανουν επειδή βρήκαν πολλα πλαστά αλλα αν υπάρχουν να τα εντοπίσουν. Εκτιμηση: Απο βδομάδα το πρόγραμμα συμφωνα με τα περσινα χρονοδιαγραμματα. δεν Χρειάζεται Άγχος. Ότι Είναι Να Γίνει Θα Γίνει. Καλή Επιτυχία Σε Όλους
αυτοι μάγκες ειναι που φευγουν για το λιμενικο στην κατηγορια των Ε. Δ. Απο την α΄κατηγορία. Οσο για την γνησιοτητα των ξένων γλωσσών δε το κανουν επειδή βρήκαν πολλα πλαστά αλλα αν υπάρχουν να τα εντοπίσουν. Εκτιμηση: Απο βδομάδα το πρόγραμμα συμφωνα με τα περσινα χρονοδιαγραμματα. δεν Χρειάζεται Άγχος. Ότι Είναι Να Γίνει Θα Γίνει. Καλή Επιτυχία Σε Όλους
GIORGOSG έγραψε:355 67998 ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
αυτοι μάγκες ειναι που φευγουν για το λιμενικο στην κατηγορια των Ε. Δ. Απο την α΄κατηγορία. Οσο για την γνησιοτητα των ξένων γλωσσών δε το κανουν επειδή βρήκαν πολλα πλαστά αλλα αν υπάρχουν να τα εντοπίσουν. Εκτιμηση: Απο βδομάδα το πρόγραμμα συμφωνα με τα περσινα χρονοδιαγραμματα.δεν Χρειάζεται Άγχος. Ότι Είναι Να Γίνει Θα Γίνει. Καλή Επιτυχία Σε Όλους
Ποτέ δε ξέρεις! Ποιος σου λέει οτι κάποιοι απο αυτούς δε θα προτιμήσουν Ε. Φ και όχι λιμενικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες