Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Ειμαι φιλε 170+ επιλαχον
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Αντε μαγκακια καλη μας επιτυχια. Ετοιμοι σε ολα και απλα περιμενουμε να κοπουν μερικοι. Εγω περιμενω λιγοτερους απο 50. Καλη τυχη
Και πολλούς λες...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Δεν λεω, θελω και περιμενω να κοπουν τοσοι για να μπω
Οκ κομαντο. Πάντως βάση λογικης πάνω απο 200
Λοιπον κυριοι, εχω καποια νεα (σπαρταρανε... ) 
Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων
. Υπενθυμιζω πως εχω 2350 μορια και λιγα ατομα αποσταση απο τον 960ο...
Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες
, απο τους οποιους θα ενημερωνε τα ατομα που ηταν στην περιοχη μου... Μαλιστα ειπε πως πριν απο μενα πηρε τηλ. Να ενημερωσει καποιον που ηταν στην 1230 θεση ως επιτυχων
.
Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...
Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.
Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.
Το μηνυμα αυτο αναρτηθηκε και στο θεμα ; Επιτυχοντες Ειδικοι Φρουροι 2011 για να το δουνε ολοι αφου αν οντως ειναι τα πραγματα ετσι τοτε αφορα ολους, επιτυχοντες- επιλαχοντες και των 2 κατηγοριων...
Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;

Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων

Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες

Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...
Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.
Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.
Το μηνυμα αυτο αναρτηθηκε και στο θεμα ; Επιτυχοντες Ειδικοι Φρουροι 2011 για να το δουνε ολοι αφου αν οντως ειναι τα πραγματα ετσι τοτε αφορα ολους, επιτυχοντες- επιλαχοντες και των 2 κατηγοριων...
Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;
Ρεε φιλε οποτε και το 30% σου ειπαν οτι ειναι επιτυχοντες ετσι; Λογικα μπορει να μη καταλαβαν οι αστυνομικοι. Ειναι πολυ καλο για να συμβαίνει
Σύμφωνα με αυτά που είπε ο αστυνομικός στον Αθάνατο ότι δηλ τον έχουν στη λίστα με τους επιτυχόντες, υπάρχει το ενδεχόμενο να Καλέσουν για εξετάσεις κλπ. Παραπάνω άτομα απ ότι είχαν πει αρχικά; Και αν γίνει αυτό τότε ως επιλαχόντες θα θεωρούνται άτομα που ήταν εκτός του 30% βασει των πρώτων δεδομένων;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εγώ έχω 2310 μόρια είμαι κάπου 220 κάτι επιλαχών στην ουσία. Γενικά ας περιμένουμε να δούμε γιατί αν κάτι δεν είναι επιβεβαιωμένο καλό είναι να μη λέγεται.
Εγώ που βρίσκομαι στους τελευταίους επιλαχόντες γιατί δεν με έχουν καλέσει ακόμη; Ο οριστικός πίνακας δεν έχει αναρτηθεί, άρα
Πώς ειναι δυνατόν να κλήθηκαν άτομα;
Πώς ειναι δυνατόν να κλήθηκαν άτομα;
Δεν κληθηκαν ατομα απλα τους πήραν τηλ. Παιδιά παίζει να έχουν βρει πλαστα ή μη εγκυρα χαρτιά; Γιατι απο ενστασεις μόνο να ανεβούμε σε θέσεις γίνετε π. Χ απο 100 επιλαχον να πας 103
Οταν εγω μιλαγα οτι ολοι ειμαστε επιλαχοντες λεγατε ειμαι απτο διαστημα ολοι ειμαστε επιλαχοντες απλα θα προτιμηθουν οι πρωτοι πρωτοι και τα βισματα... κλασικα
Που κολλαει πάλι αυτο; Ειναι οι 960 επιτυχόντες οι εμείς οι 288 επιλαχόντες και οι Αλλοι αποτυχόντες. Απο αλλον πλανήτη είσαι
Καλημερα παιδια χθες έμαθα απο εναν αστυνομικο οτο βρηκαν πολλα πλαστα. Τώρα δεν ξερω αλήθεια ψεματα
Ρε παιδια να ροτισω κατι; Με τα πλαστα τι γινεται; Τους αποκλειουν εντελως; Ας μου απαντισει καποιος που γνοριζει... Ευχαριστω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες