Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Επιτροπες θα περασουν και οι επιλαχοντες μαζι με τους επιτυχοντες η αφου κοπουν καποιοι θα φωναξουν τους επιλαχοντες; Επισης γνωριζει καποιος να αποτυχοντας η επιλαχοντας σε χαμηλη θεση να φαει με βισμα την θεση καποιου επιλαχοντα που ειναι ψηλα η πιο ψηλα στην λιστα. Ευχαριστω εκ των προτερων
Υπάρχει πιθανότητα, ένα άτομο που βρίσκεται στο τέλος των επιλαχόντων να έχει πιθανότητες να είναι επιτυχών, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα προκηρύξεων προηγούμενων ετών για την πρόσληψη ειδικών φρουρών;
Εξετάσεις θα περάσουν όλοι οι επιτυχόντες (960 Α) και αμέσως μετά το 30% των επιλαχόντων... Μπείτε να δείτε εδώ το 2010 πως ήταν η σειρά... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang='.'&perform=view&id=4683&Itemid=510.jpg?lang = και αφού οι επλαχόντες περάσουν τις εξετάσεις θα φωνάζουν με σειρά επιτυχίας όσους είναι να αναπληρώσουν απο επιτυχόντες που κοπήκανε...
Δηλαδη φιλε γιωργος gr ποιες ειναι οι δικες σου εκτιμησεις για τον αριθμο των επιλαχοντων;
Σιμεων τελικε τη θεση εισαι
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Απλά θα ήθελα να μου εξηγήσετε, Τελικά στον πίνακα των 400 Επιτυχόντων του 2010, ο τελευταίος που προσλήφθηκε από τους 120 επιλαχόντες, τι σειρά είχε; Φαντάζομαι 504, με βάση τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν ή κάνω λάθος;
TS έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Απλά θα ήθελα να μου εξηγήσετε, Τελικά στον πίνακα των 400 Επιτυχόντων του 2010, ο τελευταίος που προσλήφθηκε από τους 120 επιλαχόντες, τι σειρά είχε; Φαντάζομαι 504, με βάση τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν ή κάνω λάθος;
Θα ίσχυε αυτό αν κοβόταν στα Αθλητικά, Ιατρικά κ. Λ. Π. Μόνο από τους 400 επιτυχόντες Και κατά απόλυτο αριθμό 104 άτομα και με δεδομένο ότι από τους πρώτους 104 επιλαχόντες που εκλήθησαν να καλύψουν τις θέσεις Δεν θα κοβόταν κανείς. Πράγμα φυσικά που δεν έγινε, αντίθετα κόπηκαν και από αυτούς αρκετοί.
Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζουμε, τελικά η σειρά των διοριστέων από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού του 2010 μέχρι ποιά σειρά έφτασε;
Παιδια στης 17 του μηνος ανακοινωνονται του λιμενικου απο ότι διαβασα σε ενα site Τοτε λίγουν κ οι ενστασειςγια μας, αρα πριν μπουμε στην σχολη (όσοι μπουμε) θα ξερουμε πόσοι θα φυγουν κ για λιμενικο
Ποσοι λετε να ειναι φετος οι επιλαχοντες?
Ρε φιλε μην αγχωνεσαι εσυ εισαι μέσα μην ρωτας τα ιδια, αν το πάμε στατιστικα κ με βάση τα περσινα ενα 20-25% κόβονται κ ειδικα τώρ που λογικα θα υπαρξουν κ διαροες στα αλλα σωματα. Εγώ λεω 200+
Μαγκες εγω που ειμαι 1545 θεση να ελπιζω; Πςσ τα βλεπετε τα πραγματα?
400 πηρε στους 100 περσι στους 960;200+
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες