Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά καλο θα είναι όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα να το κοιτάξουν καλύτερα και να το ψάξουν... Το 2007 κοπήκανε γύρω στα 400 με 500 στην Α το 2008 400 και το ξερω γτ είναι σειρά μου το 2009 πάνω απο 200 και το 2010 γύρω στα 104 άτομα... Όσοι συνεπώς είστε στην 200αδα επιλαχών ξεκινάτε προετοιμασία... (σειρα του 2008) Καλή επιτυχία!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οτι να ναι λένε μην ασχολησε
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από athis »

Ρε παλικαρια περσυ ποσους πηρανε απο α κατηγ επιλαχοντες; Ξερουμε σιγουρα τν αριθμο?
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά καλο θα είναι όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα να το κοιτάξουν καλύτερα και να το ψάξουν... Το 2007 κοπήκανε γύρω στα 400 με 500 στην Α το 2008 400 και το ξερω γτ είναι σειρά μου το 2009 πάνω απο 200 και το 2010 γύρω στα 104 άτομα... Όσοι συνεπώς είστε στην 200αδα επιλαχών ξεκινάτε προετοιμασία... (σειρα του 2008) Καλή επιτυχία!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ωραιος Γίωργο
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Γιωργος έγραψε:Παιδιά καλο θα είναι όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα να το κοιτάξουν καλύτερα και να το ψάξουν... Το 2007 κοπήκανε γύρω στα 400 με 500 στην Α το 2008 400 και το ξερω γτ είναι σειρά μου το 2009 πάνω απο 200 και το 2010 γύρω στα 104 άτομα... Όσοι συνεπώς είστε στην 200αδα επιλαχών ξεκινάτε προετοιμασία... (σειρα του 2008) Καλή επιτυχία!
Πολύ Σωστός με μιά μικρή διευκρίνηση γιά το 2009 Κόπηκαν στην Α΄περίπου 245 [+-] άτομα με βάση τα 1860 μόρια και τελευταίος επιλαχών που πέρασε περίπου 1600 μόρια. Απο τα στοιχεία που έχω κρατήσει τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι όσο μεγαλώνουν τα απολυτήρια και αντίστοιχα και οι βάσεις, τόσο αυξάνεται και το ποσοστό αποτυχίας στις Υγειονομικές, Αθλητικές κ. Λ. Π. Εξετάσεις.

Dindandon

Δημοσίευση από Dindandon »

Εγω ειμαι 151 επιλαχων και εχω αισιοδοξια γιατι τρεχουν 3 προκυρηξεις ταυτοχρονα και ατομα με πολλα μορια θα καναν αιτηση και στην πυροσβεστικη και λιμενικο οποτε αρκετοι θα προτιμησουν να πανε Προς τα κει... Απλα για λογους ασφαλειας καναν και δω αιτηση για εχουν καλυμμενο τον **** τους.
Γιώργος GR

Δημοσίευση από Γιώργος GR »

Όπως σας είπα και πιο πάνω παιδιά μην αγχώνεστε. Παρακολουθώ το forum τόσο καιρό απλά είπα να γραφτώ τώρα! Έβλεπα τις συζητήσεις που κάνατε και τραβούσα τα μαλλιά μου σχετικά με βάσεις, το πως είναι μέσα στην αστυνομία, μισθολογικά και άλλα που ανέφερε ο καθένας και έλεγα οτι δεν μπορεί, αλλού είμαι εγω. Μην ακούτε συνεπώς κανέναν σχετικά με αν θα κοπούν άτομα η όχι... Σχετικά με τις δοκιμασίες είναι τρείς μέρες! Η μέρα αμυγδαλέζα (Αχαρναί) Test ψυχοτεχνικών και επιτροπή απο ψυχολόγους (πέφτει ο πέλεκυς εκεί) 2η Πειραιώς στα ΠολυΙατρεία της αστυνομίας για όλες τις ιατρικές εξετάσεις καθώς και για να δούν αν έχουν Tatoo (2ος πέλεκυς) και τέλος εκεί που γίνεται ο χαμός είναι την 3η μέρα στα αθλήματα! Γι'αυτο σας λέω όπως είπε και ο αστυνόμος πιο πάνω εσείς που είστε στην 200αδα να είστε έτοιμοι! Μετα απο 10 μέρες αφού τελειώσουν και οι ενστάσεις θα πάρουν τηλέφωνο τους επιτυχόντες και το 30% των επιλαχόντων για να τους ανακοινώσουν τις ημερομηνίες για τις εξετάσεις! Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Καλησπερα και απο εμενα. Και εγω επιλαχων και με την ελπιδα να μην τελιωσε το ονειρο στην αναρτηση των πινακων. Καλη επιτυχια αδερφια επιτυχοντες επιλαχοντες και μη
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ευχαριστουμε Γιωργο gr Πολυ σωστα τα είπες. Να μπαινεις συχνα κ να γραφεις όταν κάποιος εχει απορίες
γιαννης12345

Δημοσίευση από γιαννης12345 »

Μια ερωτηση ! Το 2008 το 2009 που λετε οτι κοπηκαν τοσα ατομα... Δεν ετρεχαν αλλες προκυρηξεις λιμενικο πυροσβεστικη μαζι με τους ΕΦ
ΜΙΧ.Λ

Δημοσίευση από ΜΙΧ.Λ »

Απευθύνομαι σε οποιονδηποτε γνωρίζει... Στους επιλαχόντες καλούν συνήθως 20% που το έχω ακούσει πολλές φορές ή 30% που το έχω ακούσει λιγότερες; Εγώ έχω σειρά 1263 (Α κατηγορία) στον πίνακα, υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν για το 30% ; Αν πάλι πάρουν 20% ... Κόβονται οι ελπίδες μου!

Γιώργος GR

Δημοσίευση από Γιώργος GR »

Φίλε γιαννης12345 το 2008 έτρεχαν μαζι με τους Ε. Φ λιμενικό και δημοτική αστυνομία.

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dimitrios »

Παιδιά είμαι στην 1996 θέση στην Α΄! Πότε να περιμένω; Κατα τον Φλεβάρη; Επισης για να μπώ πρέπει να κοπούν 700 άτομα ε; Στάνταρ...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

MΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 1263 σειρα το 30% καλουν και γραφε με ενα όνομα. ΜΗΝ αλλαζεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης