Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ερωτηση... Οταν καλουν τους επιλαχοντες, επειδη εγω λειπω απο το σπιτι λογω δουλειας, αν δεν σε βρουν σε παιρνουν τηλ στο κινητο που εχουμε δωσει?
γιαννης12345

Δημοσίευση από γιαννης12345 »

288 επιλαχοντες θα παρουν στην α κατηγορια... ! Τωρα απο αυτους ποσοι θα περασουν... Αγνωστο! Δεν νομιζω με τιποτα πανω απο τον 200ο... Κριμα γιατι ειμαι στους τελευταιους... Μπορουμε να βρουμε το 2009 και το 2008 ποσοι περασαν; Που ηταν πολλοι οι επιτυχοντες...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

288 μέχρι τον 1248
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 310LELE »

Δεν τον ανοιγει τον πινακαααα ααααχ... Τελικα ποια ειναι η βαση στη β; Φιλε σιμεων τι εκανες τελικα;
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.S. »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:288 μέχρι τον 1248

Τι εννοείς με αυτό φίλε μου;(Συγνώμη αν φαίνεται βλακώδης η ερώτησή μου)

thanoskoutos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thanoskoutos »

Παιδια εγω που ειμαι απιλαχων στην θεση 85 (1045) εχω ελπιδες τι λετε; Ξερει κανεις σιγουρα στις προηγουμενες προκ. ποσα ατομα επιλαχωντες μπαινουν κατα μεσο ορο?
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

γιαννης12345 έγραψε:288 επιλαχοντες θα παρουν στην α κατηγορια... ! Τωρα απο αυτους ποσοι θα περασουν... Αγνωστο! Δεν νομιζω με τιποτα πανω απο τον 200ο... Κριμα γιατι ειμαι στους τελευταιους... Μπορουμε να βρουμε το 2009 και το 2008 ποσοι περασαν; Που ηταν πολλοι οι επιτυχοντες...
Γιά το 2009 κόπηκε περίπου το 21/100 των επιτυχόντων και το 2010 κόπηκε περίπου το 26/100. Γιά το 2008 δεν έχω κρατήσει στοιχεία και αναφέρομαι πάντα στην Α΄κατηγορία.

ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Καταρχην δεν μπορουμε να συγκρινουμε τη φετινη χρονιά με αλλες, η φετινη χρονια εχει μια μικρη Ιδιαιτεροτητα αλλες δυο προκηρύξεις που παιρνουν συνολο αλλα τοσα περίπου άτομα. Επισης επειδη γινεται λογος για τα νοικια και για ολα τα αρνητικα στην αθηνα, στα αλλα δυο σωματα μπορεις να πας αν οχι απευθειας κοντα στο σπιτι σου, σιγουρα πιο γρηγορα απ οτι ε. Φ.(για τα παιδια απο την επαρχία)

Πέραν αυτων. Το σιγουρο ειναι οτι αιτηση για ε. Φ. Εκανε και η κουτση Μαρία, δεν εξηγειτε αλωστε το ρεκορ στις βασεις (αναλογικα με τις θεσεις), οποτε αναμενεται το κοψιμο της αρκουδας στο Δ. Μ. Σ. Και στα ιατρικα, εκτος και αν θελουν να γεμισουν το σωμα γιωτόμπαλα. Κατα τη γνωμη μου 300 επιλαχώντες δεν φτανουν με τιποτα.

Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

977Ος τελικα! Ελπιζω να τα καταφερω και να ειμαι μεσα παιδα! Αν κρινω απο τα περσινα θα ειμαι αλλα ποτε δεν ξερεις...
thanoskoutos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thanoskoutos »

Κατι ακομα ποτε μαθαινουν οι επιλαχοντες αν θα μπουν?
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Περσυ στους 400 πηραν 100. Φετος στους 960 μια 200αρα λογικα...
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από respect »

Κυριοι θα τους παρει ολους τους επιλαχόντες, καλό είναι εμεις οι επιλαχόντες να Ειμαστε σε διαρκη επικοινωνια Και να λεμε τι γνωρίζει ο ενας στον αλον γιατι οπως καταλαβενετε τα βυσματα τρωνε θεσεις απο αλους
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Στην αναμονη τωρα κι οτι θελει ας κατεβασει...
γιαννης12345

Δημοσίευση από γιαννης12345 »

Να τους παρει ολους τους επιλαχοντες δηλαδη 250+ ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας... ! Δεν ξερω βεβαια ! Πρεπει να μαθουμε ακριβως τα στοιχεια παλαιοτερων διαγωνισμων... ! Και φυσικα να δουμε τις διαρροες προς το λιμενικο και την πυροσβεστικη!
dittiki attiki

Δημοσίευση από dittiki attiki »

Παιδια θυμαστε περσυ στην α με ποσσα μπηκε ο τελεφταιοσ επιλαχων?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες