Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aouts

Δημοσίευση από aouts »

Kostas17 έγραψε:Λογικα εγω πεφτω κατω απο τη βαση... Και τα χα παει πολυ καλα στα προηγουμενα.

Το αστειο ειναι που ο τουλαχιστον αφελης εξεταστης τα θεωρησε απλα...

... Για οικονομολογους οπως συμπληρωσε!

για οικονομολογους ε. Εγω δλδ που ειχα κανει 2 οικονομικα μαθηματα στη σχολη φανταζομια θα τα εβρισκα σκουρα... Ειχε και ασκησεις ή μονο θεωριες κτλ;

Τα δικαια πως ηταν τις προηγουμενες μερες; Εβαλαν πρακτικο ή μονο ορισμους;

alia

Δημοσίευση από alia »

greko_27 έγραψε:
Fayl έγραψε: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε από tidis την Τρί,06/09/2011 - 17:21

Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία Του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως.

εχουν τρομαξειΕικόνα... Μηπως θα επαναληφθουν τα αγωνισματα; ... Ή μηπως θα ξαναδωσουν γραπτες εξετασεις;

Ναι βεβαια, ειμαι βεβαιη πως δεν θα κοιμουνται τα βραδια απο τη στεναχωρια τους... Ας μας πει καποιος που ξερει, υπαρχει ελπιδα να γινει κατι δικαστικα ή να το ξεχασουμε; Και οσοι ενδιαφερομαστε, που πρεπει να απευθυνθουμε?
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

Που λέτε να κινηθεί η βάση με μια εκτίμηση από όσα έχετε δει και με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι διπλάσιες απο το 2008 και τα μαθήματα περισσότερα οπότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κοπεί κάποιος σε ένα μάθημα;

Και για να μη ξεχνιόμαστε:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ: ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΣΕ...

mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mpampatsikos »

Οι περισσότεροι για το 10 πάμε.Εικόνα
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

Πιστευω οποιος επιασε το 10 σημερα εχει πολλες πιθανοτητες ανεξαρτητως τι εκανε στα προηγουμενα, γιατι λογικα κοπηκε πολυς λαος με αυτα τα θεματα...
mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ήθελα από μέρες να γράψω για αυτό αλλά λίγο το διάβασμα, λίγο η νύστα, δεν βρήκα τον χρόνο.

Κατ' αρχήν με λίγα λόγια το συγκεκριμένο μπλογκ γράφει βλακείες.
Όταν πρωτοέθηξε το θέμα έγραφε ότι καθυστερήσαμε την Τετάρτη για να περιμένουμε μια υποψήφια ενώ τις άλλες μέρες ξεκινούσαμε ποιο νωρίς.
Μόνο εγώ είδα ότι λέει ψέματα;
Την Δευτέρα αρχίσαμε στις 11, την Τρίτη στις 10:40 και την Τετάρτη στις 10:10 (σήμερα 10:05).
Δεύτερον, άκουσα την λιμενικό (την γνωστή) να λέει στον πρόεδρο ότι λείπουν δύο άτομα και τις απάντησεο άλλος αξιωματικός να πει στην πύλη να τους στείλει αν προλάβουν.
Δεν είπε να τους περιμένουμε και κυρίως το άκουσα εγώ ο ίδιος. Όχι σαν το μπλογκ που την μία τηλεφώνησε μια υποψήφια για να την περιμένουν και την άλλη τις τηλεφώνισε λιμενικός.

Για ποιο λόγο προσπαθεί να δημιουργίσει κλίμα η κυρία του μπλογκ δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
Για να λέει μια φορά ψέματα, είναι πιθανό να έχει πει πολύ περισσότερες.

Υ. Γ. Δεν θα σχολιασώ καν την ανάρτηση της για το ότι (και καλά) κόπηκαν άδικα κοπέλες στα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

aouts έγραψε:
Kostas17 έγραψε:Λογικα εγω πεφτω κατω απο τη βαση... Και τα χα παει πολυ καλα στα προηγουμενα.

Το αστειο ειναι που ο τουλαχιστον αφελης εξεταστης τα θεωρησε απλα...

... Για οικονομολογους οπως συμπληρωσε!

για οικονομολογους ε. Εγω δλδ που ειχα κανει 2 οικονομικα μαθηματα στη σχολη φανταζομια θα τα εβρισκα σκουρα... Ειχε και ασκησεις ή μονο θεωριες κτλ;

Τα δικαια πως ηταν τις προηγουμενες μερες; Εβαλαν πρακτικο ή μονο ορισμους;

Μονο θεωριες και μερικες περιλαμβαναν τα σχετικα διαγραμματα.

Τα δικαια κατεμε ηταν βατα, τα ειχα σκισει βεβαια στο διαβασμα. Μονο ορισμους ειχε και ειδικα στο ποινικο ειχαν βαλει οτι ναναι, απιθανα θεματα αν σκεφτει κανεις ποση υλη ειχαν στην διαθεση τους να εξετασουν

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

Αδικα παραπονιεστε για την εν λογω κυρια (που δεν το πολυπιστευω να εχουν ξεφτιλισει τοσο πολυ τις εξετασεις) ... Εαν εχει ***** ο αρχηγος με ενα τηλεφωνημα στην επιτροπη τους αναγκαζει να την βαλουν σε ενα μαθημα κατω απο την βαση (δηλαδη 10) και τελειωνει το παραμυθι για να αποκατασταθει η αδικια... Γιατι ή κορη κανενος αρχικλαρατου αξιωματικου ειναι ή πρασινοφρουρος! ... Εας παψει ο υπουργος τις μακακιες περι αντικειμενικων εξετασεων (γιατι ολο και καποιοι θα βολευτουν λογω καταγωγης και κομματικης προελευσης) και εας παραιτηθει γιατι το ξερει και ο ιδιος οτι η κυβερνηση εχει πολυ λιγο χρονο.

ΥΓ. Αφου ο αρχηγος ειναι αστρατευτος και γλυφτης των πολιτικων... Τι περιμενεται;
nextok.blogspot.com

Δημοσίευση από nextok.blogspot.com »

Αγαπητοί φίλοι, Είμαι "η κυρία που γράφει βλακείες" σύμφωνα με αναγνώστη σας.

Κατ' αρχήν να σας συστηθώ: Ονομάζομαι Θεοδοσία Κοντζόγλου (δεν κρύβομαι πίσω από το όνομα του blog Όπως άλλοι) και υπηρετώ το ρεπορτάζ της Ναυτιλίας και του Λιμενικού εδώ και 24 μόνον χρόνια (1987).

Δεν έγραψα ποτέ ότι η υποψήφια τηλεφώνησε για να ενημερώσει για την καθυστέρησή της. Διατύπωσα όμως τις εύλογες απορίες:

Ειναι στις υποχρεώσεις των ενστόλων να τηλεφωνούν σε όλους τους υποψήφιους που αργούν; Το προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού;
2. Έχουν οι ένστολοι καταχωρημένα Τα τηλέφωνα όλων των υποψηφίων στα κινητά τους τηλέφωνα για λόγους έκτακτης... Ανάγκης;
3. Με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της επιτροπής έγινε το τηλεφώνημα;
4. Ειδοποιήθηκαν με τον ίδιο τρόπο και άλλοι υποψήφιοι που καθυστέρησαν;
5. Συνέβη αυτό και στο παρελθόν;

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η νεαρή δέχθηκε τηλεφώνημα από στέλεχος του Λιμενικού. Όλα τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του nextok.blogspot.com Και ο ίδιος έχει γνώση γι αυτό.

Εάν το επιθυμείτε, σας παραπέμπω στη σημερινή μου ανάρτηση http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_7948.html Για να δείτε μαζεμένα ορισμένα από τα σχετικά μηνύματα-σχόλια που δέχθηκε το nextok αλλά και στην δημοσκόπηση που υπάρχει παραπλεύρως σε εξέληξη.

Έστω κι αν κάποιοι με αμφισβητούν, σας διαβεβαιώ ότι στόχος του nextok είναι να συμβάλει στόν τερματισμό της αδιαφάνειας αλλά και στη διασφάλιση των ίσων ευκαιριών όλων των πολιτών.

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Θεοδοσία Κοντζόγλου

nextok.blogspot.com

Άβαταρ μέλους
Kostas17

Μην ανησυχητε κυρια Κοντζογλου, οσοι ειμασταν εκει ειδαμε τα περιστατικα, και ξερουμε οτι αυτα που γραφονται δεν ειναι αβασιμες αναληθειες.Θα ηθελα να σας ευχαριστησω και απο δω για την προσπαθεια σας.

mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

nextok.blogspot.com έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,Είμαι "η κυρία που γράφει βλακείες" σύμφωνα με αναγνώστη σας.

Μα εσείς με αυτά που γράφετε μου δώσατε το δικαίωμα να το πω αυτό.
nextok.blogspot.com έγραψε:Από τη Δευτέρα που Ξεκίνησαν οι γραπτές εξετάσεις, όλοι οι υποψήφιοι καλούνται να εισέλθουν στις αίθουσες στις 9.00 π. Μ. Ενώ τα θέματα μοιράζονται στις 9.15 π. Μ. Ώστε στις 9.30 π. Μ. Ακριβώς να αρχίσουν οι υποψήφιοι να γράφουν.
Και σας έγραψα ότι
mpampatsikos έγραψε:Την Δευτέρα αρχίσαμε στις 11, την Τρίτη στις 10:40 και την Τετάρτη στις 10:10 (σήμερα 10:05).
Επόμένως αρχίσατε το Δημοσίευμα σας με ψέματα.
Πως να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά με αυτόν τον τρόπο;
Αφού κάνετε τόσα χρόνια ρεπορτάζ, όπως λέτε, θα έπρεπε να ήσασταν ποιο προσεκτική.
manos

Δημοσίευση από manos »

Αγαπητη κ. Θεοδωσια η γνωμη ειναι οτι ειστε λιγακι προκατειλημενη με τους εξεταστες. Με τον θεσμο και την ολη διαδικασια ειμαστε ολοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.(ερε το ποινικο κατι μας εμεινε χαχα). Εγω θεωρω πατνως οτι απο την στιγμη που τραβιομαστε στην πρωτευουσα απο 17 αυγουστου (ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαστε ολοι οι υποψηφιοι κατοικοι αθηνων) δεν χαθηκε κ ο κοσμος εφοσον εχεις φτασει στην τελικη δοκιμασια εχεις ξοδεψει ολα σου τα δεδουλευμενα καλοκαιριου στις μετακινησεις και στις διαμονες δεν ειναι τοσο τραγικο ο εξεταστης να σε παρει ενα τηλέφωνο απο ανθρωπινης αποψεως και μονο. Φυγετε επιτελους απο τα ξερα λογια της προκυρηξης κ δειτε λιγο μακριτερα. Οι ανθρωποι ηταν ομιλιτκοτατοι εξυπηρετικοτατοι και τραβηξαν και αυτοι λουκι μαζι μας. Ειληκρινα δεν την ξερω την κοπελα και δεν καταλαβα το παραμικρο πριν γινει ντορος στο μπλοκ σας. Κατα τα αλλα ο θεσμος σαν θεσμος πρεπει να αλλαξει συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Φιλε δεν τα λες καλα τα πραματα... Κοιτα να δεις, εδω παιζεται το μελλον ολονων μας. Καθε διακριση ειναι εις βαρος το μελλον καποιου απο μας.Ακριβως οπως το πες. Και γω τα δεδουλευμενα μου τα ξοδεψα ολα σε ξενοδοχειο, μετακινησεις απο το νησι μου, φροντιστηρια, βιβλια. Και καποιοι αλλοι βλεπουν αυτες τις θυσιες και τον κοπο και γελανε, γιατι ξερουν εκ των προτερων οτι θα μπουν... Αυτοι ειναι οι κυριοι και κυριες που περασαν απο την πισω πορτα την υψομετρηση, που η ανυε εκανε τα στραβα ματια, που κοπηκαν στα αθληματα αλλα παρολαυτα ηταν εκει μαζι μας στα γραπτα, και δεν φτανει αυτο τους επερναν και τηλεφωνο να μην αργησουν!

Δεν μπορω να καταλαβω πως τα δεχεσαι ολα αυτα. Εις βαρος σου

manos

Δημοσίευση από manos »

Αν ισχυει παω πασο. Μαλλον ηθελα να τα δω ρομαντικα Τα πραγματα... Και το ονομα αυτης; Οχι τιποτα αλλο για να δουμε αν ειναι στους επιτυχοντες.
mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Kostas17 έγραψε:Αυτοι ειναι οι κυριοι και κυριες που περασαν απο την πισω πορτα την υψομετρηση, που η ανυε εκανε τα στραβα ματια, που κοπηκαν στα αθληματα αλλα παρολαυτα ηταν εκει μαζι μας στα γραπτα, και δεν φτανει αυτο τους επερναν και τηλεφωνο να μην αργησουν!

Κοίτα, γενικά έχεις δίκιο. Έγιναν παρατυπίες στην υψομέτρηση και στα αγωνίσματα.
Για την ΑΝΥΕ δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου.

Αλλά η συγκεκριμένη περιπτώση είναι τραβηγμένη (κατά την άποψη μου).
Τώρα θα σου ξαναπώ ότι λέει ψέματα για την ώρα άρα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Επιπλέον πως μπορεί να αποδείξει ότι την πήραν τηλέφωνο (ή είναι ψέμα και αυτό;) ;

Τώρα αν βάλεις και το
Προκύρηξη σελ.28 έγραψε:6. Οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιάζονται στην αίθουσα των εξετάσεων την καθορισμένη ώρα.
Βραδύτερη προσέλευση υποψηφίων αποκλείει αυτούς από την προβλεπόμενη εξέταση,εκτός εάν κατά την κρίση της Επιτροπής αυτή είναι δικαιολογημένη και δεν παραβλάπτεται η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, σε καμιά όμως περίπτωση μετά την κλήρωση των θεμάτων.

Τώρα, να γράψω και κάτι γενικό.
Υπήρχε μια επιείκεια. Συνέχεια κατά την υψομέτρηση και κατά τις άλλες διαδικασίες φώναζαν "μήπως ήρθε ο τάδε κτλ". Προσπαθούσαν να μην αποκλείσουν κάποιον από απόφαση τους για λόγους εκτός διαδικασίας αλλά να κοπεί από την διαδικασία.
Δεν το βρίσκω μεμπτό αυτό και δεν μπορείς να το εξισώσεις με το ότι πέρασαν κάποιοι τις διαδικασίες χωρίς να το αξίζουν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης