Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mpampatsikos »

Ένα καλό εγχειρίδιο διοικητικού είναι αυτό

Γενικό Διοικητικό Δίκαιο

Είναι σημειώσεις από το βιβλίο του Σπηλιωτόπουλου. Δεν είναι το βιβλίο αλλά φαίνεται να κάνει την δουλειά που το θελουμε.
Για όσους από μας δεν έχουμε βιβλία...

ypopshfios_11

Δημοσίευση από ypopshfios_11 »

Ωραιος φιλε μου σε ευχαριστουμε για τις σημειωσεις του διοικητικου! Οντος φαινονται καλες! ))

Οσο για το ποινικο εγω κατεβασα και τυπωσα ολον τον κωδικα... Ελπιζω να αρκει... Λιτα και περιεκτικα τα εχει αλλα τουλαχιστον τα εχει ολα... Κανενα tip για το θεμα του ποινικου. Θα την παλεψουμε μονο με τον κωδικα;

spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spongebob »

Μηπως γνωριζει κανενας αν στην οικονομια, για τον προσδιορισμο της απασχολησης, περιλαμβανονται ανεργια, ζητηση εργασιας, προσφορα εργασιας κτλ;(απασχοληση εννοει την πληρη απασχοληση;) και αν Για το εθνικο προιον-εισοδημα, να βρουμε μονο τους ορισμους ή και αεπ κτλ;
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

ilektrologos έγραψε:Βασικα το fayled ειναι failed και σε ρωταει αν απετυχες και γι'αυτο ρωτας για υπαξιωματικους. Οπως ακριβως και εγινε...

βγάζει νόημα τωρα... Εικόνα τη στιγμή που το διάβαζα τα είχα πάρει κ θόλωσα κ δεν το πιασα καθόλου
ypopshfios_11

Δημοσίευση από ypopshfios_11 »

Fayl έγραψε:Όποιος μένει κοντά Πειραιά και θέλει σημειώσεις (έκθεση και οικονομία) να μου πει
σε προσωπικο μήνυμα

Ευχαριστουμε για την προσφορα σου :)

Εγω βεβαια ειμαι απο μακρια και ερχομαι αθηνα σημερα το βραδυ οποτε δυσκολο αλλα τουλαχιστον για μας απο μακρια εχεις να δωσεις καμια συμβουλη;

Για εκθεση κυριως γιατι δεν εχω προετοιμαστει καπως συγκεκριμενα...

mpampatsikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mpampatsikos »

ypopshfios_11 έγραψε:Ωραιος φιλε μου σε ευχαριστουμε για τις σημειωσεις του διοικητικου! Οντος φαινονται καλες!))

Οσο για το ποινικο εγω κατεβασα και τυπωσα ολον τον κωδικα... Ελπιζω να αρκει... Λιτα και περιεκτικα τα εχει αλλα τουλαχιστον τα εχει ολα... Κανενα tip για το θεμα του ποινικου. Θα την παλεψουμε μονο με τον κωδικα;

Δυστυχώς και γω μόνο με τον κώδικα προσπαθώ. Θα βοηθούσε ένα βιβλίο που τα εξηγεί αναλυτικά και με παραδείγματα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Αν είχες πρόσβαση σε καμιά βιβλιοθήκη πανεπιστημίου θα ήταν το καλύτερο. Πάντως δεν μαθαίνοντε τόσα άρθρα απ' έξω. Ότι μπορέσουμε να θυμηθούμε εκείνη την στιγμή.

Μηπως γνωριζει κανενας αν στην οικονομια, για τον προσδιορισμο της απασχολησης, περιλαμβανονται ανεργια, ζητηση εργασιας, προσφορα εργασιας κτλ;(απασχοληση εννοει την πληρη απασχοληση;) και αν Για το εθνικο προιον-εισοδημα, να βρουμε μονο τους ορισμους ή και αεπ κτλ;

Για τα οικονομικά δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι το αδύνατο μου σημείο.
Μάλλον θα παλέψω για την βάση εκεί και ότι πιάσω.
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vaggelisch »

Μια ερωτηση αν και ειναι λιγο χαζη, ... Εκανα τα χαρτια μου για τους υπαξιωματικους και θελω να ρωτησω επειδη με την πισινα δεν τα παω πολυ καλα πηδαμε απο βατηρα ή κατευθειαν μπαινουμε στην θεση μας και ξεκιναμε οποτε μας το λενε.

ευχαριστω πολυ

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

Πηδάς από δεξιά του βατήρα και όχι από αυτόν ή από μέσα
ria

Δημοσίευση από ria »

Βρε παιδιά μα και φυσικά οι εξετάσεις είναι αξιοκρατικότατες... οποιος έχει μεγαλύτερο βύσμα διορίστηκε...

Ημουν και εγώ υποψήφια στους σημαιοφόρους... Μετά απο ένα μήνα προπόνησης τραυματίστηκα την ώρα των εξετάσεων. Δεν γράφω εδώ για να παραπονεθώ που κόπηκα αλλά θεωρώ μεγάλη αδικία το γεγονός οτι Κοπέλα απο την ομάδα μου, η οποια ηταν σίγουρη οτι θα περάσει στην αξιωματικών, να μην περνάει κανένα απο τα αθλήματα εκτος του ύψους, να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους επιτυχόντες Και φυσικά αργότερα θα τη δούμε στη λίστα με τους διοριστέους...

Αφού οι θέσεις λοιπόν είναι καλυμμένες εξ'αρχής (λόγοι κληρονομικού χαρίσματος κτλ.) Γιατί μας βάζουν στην όλη διαδικασία;

Acheen
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Acheen »

ria έγραψε:Βρε παιδιά μα και φυσικά οι εξετάσεις είναι αξιοκρατικότατες... οποιος έχει μεγαλύτερο βύσμα διορίστηκε...

Ημουν και εγώ υποψήφια στους σημαιοφόρους... Μετά απο ένα μήνα προπόνησης τραυματίστηκα την ώρα των εξετάσεων. Δεν γράφω εδώ για να παραπονεθώ που κόπηκα αλλά θεωρώ μεγάλη αδικία το γεγονός οτι Κοπέλα απο την ομάδα μου, η οποια ηταν σίγουρη οτι θα περάσει στην αξιωματικών, να μην περνάει κανένα απο τα αθλήματα εκτος του ύψους, να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους επιτυχόντες Και φυσικά αργότερα θα τη δούμε στη λίστα με τους διοριστέους...

Αφού οι θέσεις λοιπόν είναι καλυμμένες εξ'αρχής (λόγοι κληρονομικού χαρίσματος κτλ.) Γιατί μας βάζουν στην όλη διαδικασία;

* Μα φυσικά, για να μάς κάνουν να νοιώθουμε πως είμαστε πολίτες ενός εύνομου, αξιοκρατικού, δίκαιου, ελεύθερου και δημοκρατικού κράτους.

Ωραίο ακούγεται ως ανέκδοτο, έτσι;
Αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε, αυτά μάς αξίζουν...

aouts

Δημοσίευση από aouts »

slm έγραψε:Απ'οτι ενημερώθηκα από μερικές κοπέλες ίσως κινηθούν νομικά ως προς τα αθλήματα και για το ότι δεν ενημέρωναν αν πέρασες ή όχι (το είχαν αφήσει στην ευχέρεια τις καθεμιάς) και για την ταλαιπωρία που υπήρξε (12ωρο, χωρίς φαγητό, κτλ). Πλάκα πλάκα πάντως με αυτόν το χαμό που επικράτησε στις γυναίκες, εύκολα θα μπορούσαν να γίνουν παρατυπίες. Άντε να δούμε, αν και δεν νομίζω να βγει κάτι και με την κίνηση τους. Άντε και καλό διάβασμα τώρα!Εικόνα

Παιδια πολυ καλα θα κανουνε να κινηθουν νομικα... Κ εγω στην ιδια μοιρα ειμαι. Αν καποια κοπελα απο εδω μεσα ξεκινησει δικαστικα ας μου πει γιατι κ εγω καμμενη-κομμενη ειμαι. Ηταν τραγικο οι γυναικες να τελειωσουν 8:30 το βραδυ και οι αντρες 1:30 το μεσημερι. Δηλαδη πως να τρεξει η αλλη 12 ωρες νηστικη και μεσα στον ηλιο και να ανταγωνιστει τον αντρα που ηταν ξεκουραστος και φρεσκος και στις 2 ετρωγε σπιτακι του;

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

KΑι γω σημερα ειδα μπροστα μου στα γραπτα τυπο που εκανε 3 ακυρες στο μηκος... Χαρακτηριστικη περιπτωση γιατι την ωρα που εκανε τις προσπαθειες του ακομη ημασταν στις κερκιδες... Τι τα θες... Τωρα που μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

KΑι γω σημερα ειδα μπροστα μου στα γραπτα τυπο που εκανε 3 ακυρες στο μηκος... Χαρακτηριστικη περιπτωση γιατι την ωρα που εκανε τις προσπαθειες του ακομη ημασταν στις κερκιδες... Τι τα θες... Τωρα που μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε

ria

Δημοσίευση από ria »

Βασικά οτι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα που είναι ακόμα "ζεστό" το θέμα... Αν αφήσουμε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι απ'τη τρύπα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Είναι σαν να τους επιβραβεύουμε για τη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία που μας υποβάλλουν και φυσικά τους το επιτρέπουμε όσο δεν αντιδράμε.

Τ' αγαθά κόποις κτώνται... γιατί λοιπόν να παραχωρήσω σε κάποιον-α μια θέση που το μόνο του-της, προσόν ήταν ο μπάρμπας στη Κορώνη ;

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε από tidis την Τρί,06/09/2011 - 17:21

Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία Του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες