Παιδια συγχαρητηρια σε οσους περασαν καταρχας. Δε μου λετε λιγο. Η επιτροπη ηταν πολη αυστηρη; Δηλαδη πχ με το μετρο στο χερι για το μηκος και τη σφαιρα; Επισης, στο υψος ειχε να περασεις τη βεργα στο 1 μετρο ή να σαλταρεις στο στρωμα ενος μετρου; Εχω αγωνια γιατι θα δωσω λιμενοφυλακων που ειναι ιδια αθλητικη δοκιμασια κι εχω αγχωθει παρα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.
Επίσης ο πρώην αρχηγός Γ. Όλο του σόι έχει σκοπό να βάλει; Στην προηγούμενη σειρά ήταν ένα άτομο, τώρα δύο (το ένα Είναι παιδί του). Τι να πεις!
Τους υπολοιπους που πηγαν ή που θα παν συστημενοι με φαξ τα ονοματα τους απο τα βουλευτικα γραφεια της κοινοβουλευτικης ομαδας του πασοκ στο αρχηγειο γιατι δεν τα γραφει το μπλογκ; Ή μηπως δεν μπορει να τα βρει; Γιατι ετσι οπως ειναι το συστημα αλχημειες γινονται... η συγκεκριμενη κοπελα ηταν η μονη βαμενη μπλε... Γι αυτο εσκουζε ο υπουργος; ... για να δουμε τις βαθμολογιες. Εκει θα αποκαλυφθουν ολα... ελπιζω να μην ξαναδω 20αρια στην εκθεση...
ΥΓ.Στον προυγουμενο διαγωνισμο οι υποψηφιοι εγραψαν με ΣΤΥΛΟ και οχι με μολυβι οπως λεει το μπλογκ...
Καλησπερα παιδια! Ειμαι κι εγω ενας απ τους 279 που συνεχιζουν. Καταρχην ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και ελπιζω να επιτυχουν οι καλυτεροι ειλικρινα...
Εχω εναν προβληματισμο για το μαθημα του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Επειδη ειμαι απο επαρχια ειναι το μοναδικο που δεν εχω βρει υλη! Δεν υπαρχουν φροντιστηρια εδω για να αγορασω σημειωσεις και επισης τα δυο βιβλια του Σακουλα που βρηκα και παλι δεν τα εχουν ολα μεσα. Το ενα ειναι το Εγχειρηδιο Διοικητικου Δικαου και το αλλο το μεγαλυτερο ειναι σκετο Διοικητικο Δικαιο. Και τα 2 μαζι 70 ευρω... Εχετε να προτεινετε καμια λυση; Ενα απο αυτα τα δυο μπορει να βοηθησουν; Η χρειαζονται και τα 2; Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι κριμα να αποκλειστω γιατι εβρισκα υλη. Ασχετα αν ο χρονος για διαβασμα που απομενει ειναι απειρο ελαχιστος.
Καμια ιδεα; Να στε καλα κι αν μπορω να βοηθησω σε κατι ρωτηστε με...
Fayl έγραψε:Παιδιά υπάρχει ενότητα για τους υπαξιωματικούς;
fayled;
Πραγματικά χαίρομαι γιατί μερικοί κόπηκαν προκειμένου να αντισταθμιστεί μεν, αλλά εν μέρει, η αδικία προς τα παιδιά της επαρχίας (και όταν λέμε επαρχία δεν εννοούμε Βόλο, Λάρισα, ούτε Σπάρτη, Ηράκλειο) που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πηγαινοέρχονται τόσο συχνά στην αθήνα, σε αντίθεση με τους Αθηναίους που μισή ώρα μετά την εξέταση ήταν εδώ για να γράψουν αν πήδαγες πρίν ή μετά τη βαλβίδα. Για να μην πω ότι εδώ χάμω όπως θα λέγατε δεν υπάρχουν φροντιστήρια τύπου κολλιντζάς κτλ. Θα μου Πείτε Και καλά δεν πήγατε στο φροντιστήριο, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Δεν με νοιάζει εν τέλει. Άντε, καλή πρώτη μετάθεση στον πειραιά μέσω του βολευτή Α, Β Αθήνας πειραιά που ψηφίσατε.
Απ'οτι ενημερώθηκα από μερικές κοπέλες ίσως κινηθούν νομικά ως προς τα αθλήματα και για το ότι δεν ενημέρωναν αν πέρασες ή όχι (το είχαν αφήσει στην ευχέρεια τις καθεμιάς) και για την ταλαιπωρία που υπήρξε (12ωρο, χωρίς φαγητό, κτλ). Πλάκα πλάκα πάντως με αυτόν το χαμό που επικράτησε στις γυναίκες, εύκολα θα μπορούσαν να γίνουν παρατυπίες. Άντε να δούμε, αν και δεν νομίζω να βγει κάτι και με την κίνηση τους. Άντε και καλό διάβασμα τώρα!