Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από slm »

Μέχρι και υποστολή σημαίας κάναμε σήμερα στη ΣΝΔ...9 παρά τελείωσε το τελευταίο χιλιάρι. Απλά τραγική οργάνωση. Κλείσαμε 12ωρο. Πρέπει να κόπηκε λαός πάντως. Μπράβο όμως γιατί καμμία δεν τα παράτησε στο χιλιάρι! Επίσης τραγικό το ότι υπήρχε μόνο μια γιατρός για 300 άτομα.
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

real25 δεν εχεις δικιο για το συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεις. Και γω την πρωτη φορα το βγαλα σε 5:10 και μετα απο 3 προπονησεις το χω στα 4:20. Και πολλοι αλλοι καπως ετσι απο οσα εχω ακουσει.

Μπραβο κοριτσια, και για την υπομονη και για την επιμονη σας!

Να δουμε πως θα την παλεψουμε και μεις αυριο.

Καλα αποτελεσματα ευχομαι και μην το βαζετε κατω

real25

Δημοσίευση από real25 »

Kostas17 έγραψε:real25 δεν εχεις δικιο για το συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεις. Και γω την πρωτη φορα το βγαλα σε 5:10 και μετα απο 3 προπονησεις το χω στα 4:20. Και πολλοι αλλοι καπως ετσι απο οσα εχω ακουσει.

Μπραβο κοριτσια, και για την υπομονη και για την επιμονη σας!

Να δουμε πως θα την παλεψουμε και μεις αυριο.

Καλα αποτελεσματα ευχομαι και μην το βαζετε κατω

δεν ειχε 1000αρι, σφαιρα, μηκος... Και σε 1 εβδομαδα περναει τα ορια με ανεση; Μπορει να συμβαινουν και θαυματα τι να πω.
φανταζομαι εσυ θα εχεις μια στοιχειωδη σχεση με τον αθλητισμο. Ειναι λογικο με 2-3 προπονησεις να βρεις ρυθμο...

τεσπα, να ευχηθω καλα αποτελεσματα και κυριως καλο κουραγιο για αυριο :)
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

Οχι καμια σχεση με αθλητισμο μην νομιζεις. Να σε ρωτησω κατι, ηταν επιεικεις με την βαλβιδα στο μηκος, η αν πατουσες λιγο πιο μπροστα τσεκουρι; Γιατι εχω ενα θεμα να βρω "στοχο", συνηθως παταω η λιγο πιο μπροστα η λιγο πισω...

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Kostas17 έγραψε:Οχι καμια σχεση με αθλητισμο μην νομιζεις.Να σε ρωτησω κατι, ηταν επιεικεις με την βαλβιδα στο μηκος, η αν πατουσες λιγο πιο μπροστα τσεκουρι; Γιατι εχω ενα θεμα να βρω "στοχο", συνηθως παταω η λιγο πιο μπροστα η λιγο πισω...

αρκει να πατάς πάνω της και είσαι έγκυρος. Ας είναι και με τη φτερνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

real25 έγραψε:

αχρηστοι και παλι αχρηστοι, μπραβο στον κυριο Παπουτση η αναξιοκρατια στο μεγαλειο της σημερα, δε θελω να σκεφτω καν τι θα γινει στα γραπτα

Μπα γιατι το λες αυτο; Δεν γινονται τετοιες παρατυπιες με κυβερνηση το ΠΑΣΟΚΕικόνα... Το 2008 στην τελευταια προκ για τους υπαξιωματικους και αξιωματικους οσοι κοβονταν στα αγωνισματα τους το ανακοινωναν και εαν επιθυμουσες συνεχιζες... Τωρα αυτο γιατι δεν γινεται; Ενας πολυ καλος μου φιλος νυν αξιωματικος ηταν στα αθληματα των υπαξ (επιτροπη) και μου αναφερε τρανταχτο παραδειγμα 2 αγοριων και μιας κοπελας που ειχαν κοπει στα αλμα εις μηκος και τα ονοματα τους ηταν κανονικα στην λιστα των επιτυχοντων τοσο στα αθληματα οσο και μετα το περας των γραπτων εκξετασεων-υγειονομικων καταταχθηκαν στη σδυλς ως υπαξιωματικοι...

ΥΓ. Καποιοι θα περασετε και καποιοι οχι αλλα σαφως και θα υπαρχουν βυσματα... Και ουτε προκειτε να καλυφθουν ολες οι θεσεις απο τα βυσματα... Οποτε μην απογοητευεστε... Διαβαστε καλα και δωστε... Δεν χανετε και τιποτα... και εαν περασετε εσεις θα ειστε οι μαγκες και οχι δαγκες... Αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν βυσματα εας κοψει τις ***** ο Παπουτσης και να μην διακυρρυσει περι ισονομιας και διαυγειας των εξετασεων... Αυτο να τα πει αλλου... Στον εμπιστο αξιωματικο που τον κανει κουμαντο... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

Στα γραπτά δεν έχει ώρα λήξης; Τι κουλό είναι αυτό; Ξεκινάμε και όσο πάει;
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

όχι ότι μου φαίνεται περίεργο αλλά αυτοι που το ξέρουν και το γράφουν δηλαδη;
mpampatsikos

Δημοσίευση από mpampatsikos »

Σήμερα νομίζω ότι ήταν αρκετά χαλαρά για τους περισσότερος.
Με λίγη προπόνηση έβγαιναν άνετα τα όρια.
Στη σφαίρα σπάνια κάποιος έκανε δεύτερη βολή (μόνο με το αριστερό γιατί με το δεξί ήταν πανεύκολο).
Στο μήκος φαίνεται να κόπηκαν κάποιοι ενώ πολλοί το έβγαζαν με την πρώτη.
Στα 100 δεν μας είπαν χρόνο αλλά νομίζω ότι λίγοι κόπηκαν εκεί.
Το ύψος ήταν αρκετά χαμηλό για τους περισσότερους. Έβγαινε με την πρώτη.
Στο χιλιάρι πάλι νομίζω ότι δεν κόπηκαν αρκετοί. Έβγαινε και αυτό με λίγη προπόνηση.

Γενικά δεν είδα παρατυπίες. Έκοβαν εκείνους που έπρεπε. Δεν είδα να χαρίστικαν σε κανέναν.
Επειδή πολλοί τα περνούσαν με την πρώτη δεν αργήσαμε καθόλου.1:30 πρέπει να τελείωσαν και οι τελευταίοι.
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από slm »

Fayl έγραψε:

Ο κατάλογος των γυναικών συντάχτηκε χτες το βράδυ μάλλον (και λογικό το βρίσκω), ε και προφανώς θα έιχαν κάποιον πληροφοριοδότη Εικόνα

Πάντως αν κρίνω με βάση το κολύμπι, όντως είναι εύλογο το αποτέλεσμα (αν ισχύει πάντα). Εδώ οι μισές δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, θα έβγαζαν τα του στίβου;

Αναμένουμε τα επίσημα.

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

Αν το δούμε καθαρά αντικειμενικά πάντως και οι 40 πολλές είναι...
aouts

Δημοσίευση από aouts »

slm έγραψε:
Fayl έγραψε:

Ο κατάλογος των γυναικών συντάχτηκε χτες το βράδυ μάλλον (και λογικό το βρίσκω), ε και προφανώς θα έιχαν κάποιον πληροφοριοδότη Εικόνα

Πάντως αν κρίνω με βάση το κολύμπι, όντως είναι εύλογο το αποτέλεσμα (αν ισχύει πάντα). Εδώ οι μισές δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, θα έβγαζαν τα του στίβου;

Αναμένουμε τα επίσημα.

πφφφ βλακειες... Ελαχιστες ηταν αυτες που δεν κολυμπησαν και κοπηκαν. Μην λεμε οτι θελουμε μονο και μονο για να δημιοργουνται εντυπωσεις.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

Κατσε να δουμε τα επισημα αποτελεσματα γιατι ο πινακας ευκολα αλλαζειΕικόνα... Σιγα τα αγωνισματα... Οι πρωτες πληροφοριες λενε οτι κοπηκαν παρα πολλες... Αλλα τον ακριβη αριθμο δεν τον λενεΕικόνα...
aouts

Δημοσίευση από aouts »

Fayl έγραψε:Αν το δούμε καθαρά αντικειμενικά πάντως και οι 40 πολλές είναι...

δεν νομιζω οτι ειναι πολλες... Μην ξεχναμε οτι ακολουθουν και τα γραπτα. Και επισης οι αντρες θα ειναι τουλαχιστον 4πλασιοι απο τις γυναικες. Οποτε μαλλον λιγες ειναι. Θα επρεπε τουλαχιστον να μεινουν 60-70 γυναικες. Ειδομεν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες