Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)
Σχεδόν σε όλους είπαν αν είναι κατάλληλος ή ακατάλληλος, οπότε θεωρητικά ξέρουμε αν περάσαμε.. εκτός αν μας το είπαν έτσι 

- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 59
Επιτελους... Και μακαρι να το εκαναν σε ολες τις ομαδες... Οσες φορες εχω περασει αλλα και φιλοι μου αλλα και συναδελφοι μου δεν μας ελεγαν τιποτα ειτε διναμε για το λιμενικο σωμα ειτε για το εμπορικο ναυτικο ειτε για σνδ ή σμυν.slm έγραψε:Σχεδόν σε όλους είπαν αν είναι κατάλληλος ή ακατάλληλος, οπότε θεωρητικά ξέρουμε αν περάσαμε. Εκτός αν μας το είπαν έτσι![]()
ΥΓ. Απλα επρεπε να διευκρινησουν ποιο καθαρα στην προκηρυξη των αξιωματικων ΛΣ ποιο ειναι το οριο ετσι οπως εκαναν με τους λφ και υπαξιωματικους. Νομιζω οτι ειναι το ποιο λογικο
Νομίζω είσαι κομματάκι άδικος, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό... Για πολλούς το λιμενικό ή κάποιο άλλο σώμα είναι πράγματι όνειρο ζωής (οι συγκεκριμένες δουλειές έτσι πάνε συνήθως). Και πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό για εμάς που το θέλουμε να ακούμε απόψεις ότι δεν είναι αυτοσκοπός και ότι απλά λογω κρισης κτλ... επίσης αυτό με τη σχολή του λιμενικού δεν είναι άποψη του greko, αλλά μια άποψη που συζητιέται χρόνια στο ΛΣ και απλά κολλάει για διάφορους λόγουςfroussard έγραψε: Τελικά, ο ρόλος του greko_27 και των υποστηρικτών του είναι να αποπροσανατολίζουν τα άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα να συζητήσουν, με απώτερο σκοπό να τους αποτρέψουν να βάλλουν υποψηφιότητα ώστε να επωφεληθούν οι ίδιοι. Κλασσικό παράδειγμα το όριο της μυωπίας. Έφτασαν μέχρι το σημείο να Προσπαθούν να πείσουν ότι είναι προτιμότερο, προκαλώντας τύψεις, να είχε κάποιος περάσει ΑΕΝ με 7000 μόρια από το να σπουδάσει σε ένα νορμαλ πανεπιστήμιο, με σκοπό μετά να πάει στο λιμενικό Με ευνοϊκές διατάξεις, λες και το λιμενικό είναι αυτοσκοπός αντί για κάτι που προκύπτει στην πορεία εν μέσω κρίσης.
Επίσης μας λέει ότι το λιμενικό πρέπει να μπεί στις πανελλήνιες. Δηλαδή μια σχολή με 3,9 και 15 μήνες φοίτησης να θεωρηθεί ΑΕΙ ΤΕΙ ΑΤΕΙ κλπ. Και μετά να λένε ότι έβγαλαν ΑΕΙ.
- greko_27
- Υποστράτηγος
froussard έγραψε:Τελικά, ο ρόλος του greko_27 και των υποστηρικτών του είναι να αποπροσανατολίζουν τα άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα να συζητήσουν, με απώτερο σκοπό να τους αποτρέψουν να βάλλουν υποψηφιότητα ώστε να επωφεληθούν οι ίδιοι. Κλασσικό παράδειγμα το όριο της μυωπίας. Έφτασαν μέχρι το σημείο να Προσπαθούν να πείσουν ότι είναι προτιμότερο, προκαλώντας τύψεις, να είχε κάποιος περάσει ΑΕΝ με 7000 μόρια από το να σπουδάσει σε ένα νορμαλ πανεπιστήμιο, με σκοπό μετά να πάει στο λιμενικό Με ευνοϊκές διατάξεις, λες και το λιμενικό είναι αυτοσκοπός αντί για κάτι που προκύπτει στην πορεία εν μέσω κρίσης.
Επίσης μας λέει ότι το λιμενικό πρέπει να μπεί στις πανελλήνιες. Δηλαδή μια σχολή με 3,9 και 15 μήνες φοίτησης να θεωρηθεί ΑΕΙ ΤΕΙ ΑΤΕΙ κλπ. Και μετά να λένε ότι έβγαλαν ΑΕΙ.
Σε ολα μεσα επεσες μονο που εγω ηδη ειμαι βολεμενος... . Και οσο για το οριο μυωπιας των λφ και υπαξιωματικων... Χμμμμμ εαν θελεις μπορω να σου προσαψω το ΠΔ για τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ... Το εαν δωσεις και αργοτερα περασεις στο λιμενικο ουδωλος με ενδιαφερει, αλλα εαν πιστευεις οτι μπορεις να προσφαιρεις περισσοτερα στο λιμενικο σωμα οχι μονο εσυ αλλα οποιοσδηποτε αποφοιτος ΑΕΙ σε αντιθεση με εναν αποφοιτο απο ΑΕΝ (οπου τυγχανει και να ειμαι) εισαι πολυ γελασμενος...
και οσο για τις πανελληνιες... Ναι να μπει το ΛΣ γιατι αλλα βυσματα δεν χωρανε... Αλλα με προυποθεσεις οπου τις εχω πει παλαιοτερα. Και ΑΕΙ θεωρουνται και οι στρατιωτικες αλλα και οι αστυνομικες σχολες.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...

- greko_27
- Υποστράτηγος
slm εχεις δικαιο αλλα για σκεψου και αυτο: Εαν το λιμενικο σωμα ηταν οντως μαχιμο σωμα οπως προβλεπεται και ολοι εκαναν τουλαχιστον 5-8 χρονια σε σκαφη ποιο νομιζεις οτι θα το επελεγαν; Ουδεις μονον οσοι το αγαπουσαν πραγματικα. ΓΙΑτι το ποσοστο των γυναικων εχει φτασει στο 40% και γιατι τα γραφεια εχουν γεμισει και με αντρες αλλα και με γυναικες; Και κατι τελευταιο, για ποιο λογο καποιοι δεν Το θελουν μαχιμο σωμα; Γιατι οσοι εχουν βυσμα δεν τηρηται γι αυτους το νεο ΠΔ των μεταθεσεων; Γιατι δεν θελουν αξιοκρατικες προσληψεις; Γιατι θελουν το ΛΣ να επιστρεψει στο ΥΕΝ... Εαν καποιος απαντησει σε ολα αυτα θα καταλαβει τι συμφεροντα παιζονται...
- greko_27
- Υποστράτηγος
ασε τι μου θυμισες... Ειχα κατσει και εγω μια φορα απο μονος μου και με σηκωσαν... Και τους ρωταω δεν μπορω να κατσω λιγο ακομη γιατι εχω πιαστει λογω ορθοστασιας;expedition έγραψε:Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...

slm έγραψε:Νομίζω είσαι κομματάκι άδικος, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό... Για πολλούς το λιμενικό ή κάποιο άλλο σώμα είναι πράγματι όνειρο ζωής (οι συγκεκριμένες δουλειές έτσι πάνε συνήθως). Και πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό για εμάς που το θέλουμε να ακούμε απόψεις ότι δεν είναι αυτοσκοπός και ότι απλά λογω κρισης κτλ... Επίσης αυτό με τη σχολή του λιμενικού δεν είναι άποψη του greko, αλλά μια άποψη που συζητιέται χρόνια στο ΛΣ και απλά κολλάει για διάφορους λόγουςfroussard έγραψε: Τελικά, ο ρόλος του greko_27 και των υποστηρικτών του είναι να αποπροσανατολίζουν τα άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα να συζητήσουν, με απώτερο σκοπό να τους αποτρέψουν να βάλλουν υποψηφιότητα ώστε να επωφεληθούν οι ίδιοι. Κλασσικό παράδειγμα το όριο της μυωπίας. Έφτασαν μέχρι το σημείο να Προσπαθούν να πείσουν ότι είναι προτιμότερο, προκαλώντας τύψεις, να είχε κάποιος περάσει ΑΕΝ με 7000 μόρια από το να σπουδάσει σε ένα νορμαλ πανεπιστήμιο, με σκοπό μετά να πάει στο λιμενικό Με ευνοϊκές διατάξεις, λες και το λιμενικό είναι αυτοσκοπός αντί για κάτι που προκύπτει στην πορεία εν μέσω κρίσης.
Αν ήθελες το λιμενικό, δηλαδή να μπεις στη ΣΝΔ, θα μπορούσες να το κάνεις από το λύκειο, γιατί δεν το έκανες; Από εκεί θα έβγαινες και επιστήμονας. Και εγώ το θέλω και είμαι υποψήφιος, γιατί το 2003 μου έλεγαν ότι με τη σχολή μου δεν θα έχω ποτέ ανεργία και θα βγάζω τάχα μου πολλά. Προτίμησες τα έτοιμα, δηλαδή λιγότερος ανταγωνισμός, λιγότερη σκοπιά, λιγότερη αγγαρεία. Έχεις πάει στρατό να δεις πως είναι σκοπέτο και περίπολο για 40 μέρες συνεχόμενα χωρίς υπηρεσιακό; Εγώ έδωσα 3 φορές προκαταρτικά στη ΣΣΑΣ.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καμιά σχολή του ΛΣ για να μπορέσει να μπει στις πανελλήνιες από τη στιγμή που φοιτούνε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
- expedition
- Υπολοχαγός
Εμένα φαίνεται πως με συμπάθησαν γιατί δε με σήκωσαν! Είδες εξευγενισμό η επιτροπή;greko_27 έγραψε:ασε τι μου θυμισες... Ειχα κατσει και εγω μια φορα απο μονος μου και με σηκωσαν... Και τους ρωταω δεν μπορω να κατσω λιγο ακομη γιατι εχω πιαστει λογω ορθοστασιας;expedition έγραψε:Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...
Κόπηκες από μόνος σου εεε... ;expedition έγραψε:Εμένα φαίνεται πως με συμπάθησαν γιατί δε με σήκωσαν! Είδες εξευγενισμό η επιτροπή;greko_27 έγραψε:ασε τι μου θυμισες... Ειχα κατσει και εγω μια φορα απο μονος μου και με σηκωσαν... Και τους ρωταω δεν μπορω να κατσω λιγο ακομη γιατι εχω πιαστει λογω ορθοστασιας;expedition έγραψε:Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...

- greko_27
- Υποστράτηγος
expedition έγραψε:Εμένα φαίνεται πως με συμπάθησαν γιατί δε με σήκωσαν! Είδες εξευγενισμό η επιτροπή;greko_27 έγραψε:ασε τι μου θυμισες... Ειχα κατσει και εγω μια φορα απο μονος μου και με σηκωσαν... Και τους ρωταω δεν μπορω να κατσω λιγο ακομη γιατι εχω πιαστει λογω ορθοστασιας;expedition έγραψε:Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...
ελα ρε μην φοβασαι... Απλα εγω ειχα μπει φουριοζος και μια καριολα υπαξ του ΠΝ μου ειπε να σταθω ορθιος σε ενα σημειο και εγω πηγα και εκατσα στη καρεκλα... Συνηθως σου λενε να κατσεις γιατι η αποσταση ειναι πολυ κοντινη και εαν εισαι ορθιος μπορεις να δεις εαν κοβεσαι ή οχι... Οσοι κοβωνται σημειωνονται με κοκκινο στυλο και κανει καραμπαμ αυτο απο μακρια

Η Ακαδημία του λιμενικού -αν ποτέ γίνει-θα είναι όπως όλες οι άλλες στρατιωτικές σχολές, οχι το 15μηνο που λες. Θα χει δικές της εγκαταστάσεις κατά πάσα πιθανότητα στη Θράκη. Είναι καμμιά δεκαετία τώρα που συζητιέται το θέμα.
- greko_27
- Υποστράτηγος
froussard έγραψε:
Αν ήθελες το λιμενικό, δηλαδή να μπεις στη ΣΝΔ, θα μπορούσες να το κάνεις από το λύκειο, γιατί δεν το έκανες; Από εκεί θα έβγαινες και επιστήμονας. Και εγώ το θέλω και είμαι υποψήφιος, γιατί το 2003 μου έλεγαν ότι με τη σχολή μου δεν θα έχω ποτέ ανεργία και θα βγάζω τάχα μου πολλά. Προτίμησες τα έτοιμα, δηλαδή λιγότερος ανταγωνισμός, λιγότερη σκοπιά, λιγότερη αγγαρεία. Έχεις πάει στρατό να δεις πως είναι σκοπέτο και περίπολο για 40 μέρες συνεχόμενα χωρίς υπηρεσιακό; Εγώ έδωσα 3 φορές προκαταρτικά στη ΣΣΑΣ.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καμιά σχολή του ΛΣ για να μπορέσει να μπει στις πανελλήνιες από τη στιγμή που φοιτούνε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Εσυ τι ζωρι τραβας; ... εαν θελει να παει ο slm στο λιμενικο εας παει... Εαν περασει ακομη καλυτερα... Εαν υπηρχαν λεφτα θα γινοταν η περιβοητη ακαδημια του ΛΣ και θα εμπαινε στις πανελληνιες (4 χρονια για αξ και 2 χρονια για λφ και υπαξ) ... Οσο για τον στρατο

Το ότι μου συγκρίνεις το ΛΣ με το ΠΝ και μου λες γιατί δεν πήγα ΣΝΔ, δεν το σχολιάζω καν.Αν ήθελες το λιμενικό, δηλαδή να μπεις στη ΣΝΔ, θα μπορούσες να το κάνεις από το λύκειο, γιατί δεν το έκανες; Από εκεί θα έβγαινες και επιστήμονας. Και εγώ το θέλω και είμαι υποψήφιος, γιατί το 2003 μου έλεγαν ότι με τη σχολή μου δεν θα έχω ποτέ ανεργία και θα βγάζω τάχα μου πολλά. Προτίμησες τα έτοιμα, δηλαδή λιγότερος ανταγωνισμός, λιγότερη σκοπιά, λιγότερη αγγαρεία. Έχεις πάει στρατό να δεις πως είναι σκοπέτο και περίπολο για 40 μέρες συνεχόμενα χωρίς υπηρεσιακό; Εγώ έδωσα 3 φορές προκαταρτικά στη ΣΣΑΣ.
- expedition
- Υπολοχαγός
Πλάκα κάνω, εννοείται ότι πέρασα! Αλλά ας μη μείνουμε άλλο off-topicgreko_27 έγραψε:expedition έγραψε:Εμένα φαίνεται πως με συμπάθησαν γιατί δε με σήκωσαν! Είδες εξευγενισμό η επιτροπή;greko_27 έγραψε:ασε τι μου θυμισες... Ειχα κατσει και εγω μια φορα απο μονος μου και με σηκωσαν... Και τους ρωταω δεν μπορω να κατσω λιγο ακομη γιατι εχω πιαστει λογω ορθοστασιας;expedition έγραψε:Εγώ που κάθισα από μόνος μου, δε νομίζω να πειράζει ε;greko_27 έγραψε:Εαν υπαρχει καρεκλα μεσα στην αιθουσα και σας πουν να κατσετε την μαμησατε... Εχετε κοπει...
ελα ρε μην φοβασαι... Απλα εγω ειχα μπει φουριοζος και μια καριολα υπαξ του ΠΝ μου ειπε να σταθω ορθιος σε ενα σημειο και εγω πηγα και εκατσα στη καρεκλα... Συνηθως σου λενε να κατσεις γιατι η αποσταση ειναι πολυ κοντινη και εαν εισαι ορθιος μπορεις να δεις εαν κοβεσαι ή οχι... Οσοι κοβωνται σημειωνονται με κοκκινο στυλο και κανει καραμπαμ αυτο απο μακρια... Ειδικα εαν εισαι ορθιος και εισαι και ψηλος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες