Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)
αν δωσατε σμρ τα ουρα, στην ΑΝΥΕ τι μπορει να ζητησουν;
Τα όρια μυωπίας μήπως σας τα είπαν; Γιατί δεν διυκρινίζει στην προκήρυξη.
Ερώτηση.. στην ακτινογραφία μου χουν συράψει τη φωτογραφία πάνω στην ακτινογραφία και όχι στη γνωμάτευση, η οποία είναι κι αυτή συραμένη στην ακτινογραφία. Μπας και θα χω κάνα πρόβλημα μιας κ στην προκ λέει να είναι στη γνωμάτευση.
Όχι και η δική μου έτσι είναιslm έγραψε:Ερώτηση. Στην ακτινογραφία μου χουν συράψει τη φωτογραφία πάνω στην ακτινογραφία και όχι στη γνωμάτευση, η οποία είναι κι αυτή συραμένη στην ακτινογραφία. Μπας και θα χω κάνα πρόβλημα μιας κ στην προκ λέει να είναι στη γνωμάτευση.

Α επίσης, ξετσιτσιδοθήκατε σήμερα ή θα τα βγάλουμε στην ΑΝΥΕ; 

Όχι, όταν μπήκαμε οφθαλμίατρο ήμασταν σε παραζάλη, πολύ ταλαιπωρημένες... Εγώ δεν έχω μυωπία. Κάποιοι μιλούσαν για 4,5 αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή είναι απλά ευσεβής πόθος!zeppos έγραψε:Τα όρια μυωπίας μήπως σας τα είπαν; Γιατί δεν διυκρινίζει στην προκήρυξη.

Σήμερα σήμεραslm έγραψε:Α επίσης, ξετσιτσιδοθήκατε σήμερα ή θα τα βγάλουμε στην ΑΝΥΕ;![]()

αχααα... και κάτι τελευταίο (είχες και δύσκολη μέρα :p).. έγινε καθόλου λόγος για τα τατουάζ;
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Κατι κοπελες μου ειπαν σημερα οτι σημειωναν οσους ειχαν τατουαζ. Δεν ελεγαν κατι περι αυτου ομως.
Παντως μου φαινεται απαραδεκτο να ειναι στην επιτροπη αντρες τις μερες που περνανε υγειονομικα οι γυναικες... Ειδικα απο τη στιγμη που μενουν γυμνες. Μια φιλη μου ειπε οτι ηρθε σε δυσκολη θεση απο σχολια της επιτροπης και γελακια μεταξυ τους...
Απο αποχη πως πηγε κοριτσια; Κοπηκε λαος η λιγα πραματα;
Παντως μου φαινεται απαραδεκτο να ειναι στην επιτροπη αντρες τις μερες που περνανε υγειονομικα οι γυναικες... Ειδικα απο τη στιγμη που μενουν γυμνες. Μια φιλη μου ειπε οτι ηρθε σε δυσκολη θεση απο σχολια της επιτροπης και γελακια μεταξυ τους...
Απο αποχη πως πηγε κοριτσια; Κοπηκε λαος η λιγα πραματα;
Ρε παιδιά, όταν λέμε τα βγάζουμε όμως, εννοούμε τα πάντα; Άντρες γυναίκες;
- Kostas17
Αντρες λογικα ολα. Γυναικες βγαζουν και σουτιεν
Για να σας λυθούν οι απορίες, δίνετε μόνο ούρα όχι αιμα, ζυγίζουν και βγάζουν όρια επιτόπου, σας εξετάζουν όλοι οι γιατροί μέχρι και ψυχίατρος, δεν πειράζει πού σας έχουν βάλει τη φωτο είτε στην ακτινογραφία είτε στη γνωμάτευση είναι το ίδιο.
Θα τσιτσιδωθείτε ενώπιον επιτροπής 8 γιατρών και ένας ένας θα περναει και θα σας ελέγχει
Θα τσιτσιδωθείτε ενώπιον επιτροπής 8 γιατρών και ένας ένας θα περναει και θα σας ελέγχει
- Kostas17
Fayl απο αποχη και κοψιμο πως ηταν σημερα?
Και στην επιτροπή πάμε ένας ένας ή μπουλούκι; Και αφού κάνουμε όλα αυτά, στην ΑΝΥΕ τι θα κάνουμε; ! Δεν έμεινε και κάτι πφφ
slm έγραψε:Και στην επιτροπή πάμε ένας ένας ή μπουλούκι; Και αφού κάνουμε όλα αυτά, στην ΑΝΥΕ τι θα κάνουμε; Δεν έμεινε και κάτι πφφ
Στην ΑΝΥΕ πανε ολα τα αποτελεσματα και τα ελεγχουν και βγαινει αν εισαι ικανος η' οχι.5 λεπτα υποθεση ειναι. Τωρα δεν ξερω αν λενε εκεινη την ωρα το αποτελεσμα η' οχι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες