Kostas17 έγραψε:Ξερει κανεις να μας πει τι δεικτης επιεικειας παιζει στην αθλητικη δοκιμασια;Θελω να πω, αν δεν περασεις ακριβως στα ορια μαχαιρι, η χαριζουν αναλογα με τον μεσο ορο;
Γιατι το 1000αρι ειναι δυσκολο, εγω προς το παρον το χω στα 5 λεπτα, και αναρωτιεμαι πως κοπηκαν μονο 8 ατομα το 2008... Εκτος και αν μοιραζουν "φαρμακο" τις προηγουμενες μερες
τοτε στις πανελληνιες που ειχα δωσει στην ναυτικων δοκιμων αφηναν μιλο λασκα αλλα οχι 5 λεπτα! Τωρα αντε δουμε! Χτυπα κανα φαρμακο, καμια ανδρεναλινη να το κανεις σε 3:50
Νταξει εχω δρομο ακομη, πρωτη φορα το δοκιμασα! Νικο, εσενα δεν σου φαινεται περιεργο που κοπηκαν μονο 8 ατομα; Θεωρεις το μηκος και το χιλιαρι αστεια;
Παρα πολυ περιεργο! Λεει και ποσοι ηταν οι υποψηφιοι συνολο; ! αστεια δεν ειναι καθολου. Εγω απλα επειδη ασχολουμαι με τον αθλητισμο τα βγαζω. Οι γυναικες θα εχουν προβλημα πιστευω, ειδικα στο μηκος.
Kostas17 έγραψε:Παιδες, επειδη ειμαι απο επαρχια και τελειως ασχετος απο Αθηνα, ξερετε καποιο σταδιο με στιβο κοντα στο κεντρο ανοιχτο για το κοινο για να πηγαινω;
Εγω που ειχα ρωτησει φροντιστήριο πριν μια βδομάδα μου είπαν σίγουρα μετα τις 15 Σεπτεμβρη. Το πιο παλούκι θαρρώ πως είναι το διοικητικό αφού τα βιβλία που κυκλοφορούν δεν καλύπτουν ολη την υλη ή την καλυπτουν μερικώς ή πρέπει να το διαβάσεις όλο για να καταλάβεις τι είναι στην ύλη... Υπάρχει περίπτωση να βάλουν πρακτικά; Αυτο με αγχώνει περισσότερο!
Ποινικο θα βαλουν σιγουρα πρακτικα γιατι παιζει να μας αφησουν να εχουμε και τον κωδικα μαζι μας. Τωρα οικονομια θα βαλουν λογικα καμια ασκηση αλλα πιστευω θα ειναι επιπεδου Γ λυκειου. Αντε να δουμε.
nikosl86 έγραψε:Ποινικο θα βαλουν σιγουρα πρακτικα γιατι παιζει να μας αφησουν να εχουμε και τον κωδικα μαζι μας. Τωρα οικονομια θα βαλουν λογικα καμια ασκηση αλλα πιστευω θα ειναι επιπεδου Γ λυκειου. Αντε να δουμε.
αυτο με τον κωδικα πως σου ηρθε; Γτ δεν το αναφερει πουθενα η προκηρυξη...
nikosl86 έγραψε:Ποινικο θα βαλουν σιγουρα πρακτικα γιατι παιζει να μας αφησουν να εχουμε και τον κωδικα μαζι μας. Τωρα οικονομια θα βαλουν λογικα καμια ασκηση αλλα πιστευω θα ειναι επιπεδου Γ λυκειου. Αντε να δουμε.
αυτο με τον κωδικα πως σου ηρθε; Γτ δεν το αναφερει πουθενα η προκηρυξη...
σε ολες τις εξετασεις των αξιωματικων αστυνομιας κλπ τους αφηναν να εχουν και τον κωδικα μαζι, υποθετω αν βαλουν πρακτικα κ εδω θα μας αφησουν να τον εχουμε. Εκτος και αν βαλουν μονο θεωρια.
Ααα εμένα είναι μπατζανάκης ο Παπουτσής.120?/ ερώτηση Μαζί με τα υποερωτήματα! Συμφέρω λέμε! Οι δέκα πρώτοι κερδίζουν και Ένα Σ/κ σε προορισμό της αρεσκείας τους. Προλάβετε, Οι εγγραφές ξεκίνησαν! ... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!
slm έγραψε: Ααα εμένα είναι μπατζανάκης ο Παπουτσής.120?/ ερώτηση Μαζί με τα υποερωτήματα! Συμφέρω λέμε! Οι δέκα πρώτοι κερδίζουν και Ένα Σ/κ σε προορισμό της αρεσκείας τους. Προλάβετε, Οι εγγραφές ξεκίνησαν! ... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!