Αυτοκτονίες στο στρατό

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

GenerX έγραψε:Επίσης Nasso δε κράταγες τον θυμό σου. Κράταγες το θυμό σου επειδή θα έτρωγες καμπάνες.

Νομίζεις. Κάμποσες φορές τα ψαλλα και σε ανωτέρους γιατί πολύ απλά έλεγαν μπαρούφες. Και όταν το κάναμε ομαδικώς, μοκο. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι οι φαντάροι να κάνουν στάση; Όσο δεν φαντάζεσαι.
Η σωστή λέξη είναι οτι έμαθες να καταπιέζεσαι ακόμα πιο πολύ, οσο άσχημο και αν ακούγεται.

Σκλάβος ήσουν, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Υπάκουγες σε εντολές και για να αποφύγεις μπλεξίματα, γιαυτό κράταγες το θυμό σου. Εκτός αν κάνατε μαθήματα διαχείρισης θυμού, οπότε παω πάσο.

Υπάκουγα σε εντολές γιατί έτσι είναι. Αν ήθελα, ένα τηλεφώνημα σε 2-3 και την επομένη μόκο οι ανώτεροι. Είχαμε και εμείς βύσματα που επίτηδες δεν χρησιμοποιήσαμε.

Περισσότερο φοβισμένοι ήταν οι αξιωματικοί παρά οι φαντάροι. Κυρίως με τα όπλα, γέλαγε και το παρδαλο κατσίκι.

Το αν εσύ αυτό το θεωρείς σκλαβία, συγχωρέσε με αλλά είναι μπούρδες. Με αυτή τη νοοτροπία, αμφιβάλλω εάν θα άντεχες 10 και 15 ημέρες εμπλοκή.

Σιγά μη θεοποιήσουμε και το στρατό τώρα.

Γιατί θεοποίησα το Στρατό; Αλλίμονο που θα θεοποιούσα έναν Στρατό και ειδικά τον Ελληνικό που πάσχει από υψηλού βαθμου ανοργανωσιά και ευθυνοφοβία.
Anonymous

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Anonymous »

Nassos έγραψε:Δηλαδή Γιάννη οι πιο παλιοί που έκαναν 18,21,24 ή και 36 μήνες ήταν υπεράνθρωποι; Και σε εποχές που έπεφτε ΞΥΛΟ. Εάν εφαρμόζονταν αυτά σήμερα, θα αυτοκτονούσε η μισή Ελλάδα.

Εχουν αλλαξει οι εποχες, εχει προοδευσει ο πολιτισμος μας. Δεν ηταν υπερανθρωποι, αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ήθελε και πηγαινε να υπηρετησει. Οπως ειπε ο Μαρκος παραπανω, το εβλεπε σαν υποχρεωση του. Τωρα πλεον ο κοσμος πηγαινει με το ΖΟΡΙ, το βλεπει σαν καταναγκασμο, οχι υποχρεωση. Μιλαω παντα για τις πλειψηφιες. Αλλες καταστασεις τοτε αλλες τωρα, τι συγκρινεις. Το ιδιο βιοτικό επιπέδο εχει η Ελλαδα; Το ιδιο κοντα χρονικα ειναι οι πολεμοι και οι χουντες; Φυσικα και θα αυτοκτονουσε η μιση ελλαδα τωρα αν γινοντουσαν αυτα που γινονταν τοτε, ειναι απολυτως λογικό, στον 21ο αιωνα. Υπαρχουν τα δικαιωματα του ανθρωποι, που δεν περιλαμβανουν το ξυλο μεσο. Και πλεον τα γνωριζον οι ανθρωποι. Ειναι θεμα προοδου του πολιτισμου - ενα θεμα που απεχει παρασαγκας απο οτιδηποτε στρατιωτικό.

Nassos έγραψε:Ανούσια ξε-ανούσια, με το ζόρι ή χωρίς, η θητεία είναι και αυτή μια εμπειρία. Και ευκαιρία να δεις τον άλλον σου εαυτό όταν ξεσπά. Στο Στρατό έμαθα να συγκρατώ το θυμό μου.

Θα μου επιτρεψεις να μπορω να επιλεξω τις εμπειριες μου στη ζωη, οχι να μου επιβαλλονται. Ειναι δικαιωμα μου, και το κρατος το καταπατησε οταν με εστειλε να κανω τη θητεια μου - υποχρωτικά και κατανατκαστικα, χωρις να το θελω.

Τα σχετικα με το θυμο σου, τα ειπε ο GeneX. Δεν εμαθες να συγκρατεις το θυμο σου, εμαθες να καταπιεζεσαι περισσοτερο.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Γιάννη, ο κόσμος βλέπει το Στρατό σαν Χούντα, και ας έχουν περάσει 35 χρόνια από τη πτώση της.

Η κοινωνία, κυρίως τα τελευταία χρόνια, έχει χαλαρώσει υπερβολικά. Αυτή είναι η άποψη μου.

Και μένα Γιάννη παρά τη θέληση μου και επηρεασμένος με αυτά που άκουγα πήγα 12 μήνες. Ούτε ψυχικά τραύματα απέκτησα, ούτε τρελλάθηκα ούτε σκέφτηκα να αυτοκτονήσω.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Α μπράβο Nasso. Πες οτι εγω δεν αντέχω σε τέτοιες συνθήκες. Πως γίνεται, να θεωρώ υποχρεωσή μου (αναγκαστική κι όλας) μια θητεία η οποία δε προσφέρει τίποτα άλλο εκτός απο σπάσιμο νεύρων - ροπή προς νευρωσικές διαταραχές; Με χρειάζεται ο στρατός; Σαφώς και οχι. Αλλα πρώτα απόλα, εγω δε τον χρειάζομαι. Μήπως πρέπει να γίνεται ενα ξεσκαρτάρισμα; Ποιοί αντέχουν και ποιοί δεν αντέχουν; Αφου είναι υποχρεωτικός, ας δουλέψει τουλάχιστον σωστά και ας αναλάβει τις πραγματικές ευθύνες που του αναλογούν.

Και αν είστε και μάγκες, πάτε πείτε στις μανάδες των αδικοχαμένων (πραγματικά αδικοχαμένων) φαντάρων οτι... "ο γιός σας αργά η γρήγορα θα. "

Χωρίς στρατό, χωρίς μυική δύναμη, η μάνα θα σας διαλύσει στο πι και φι. Και θα έχει και δίκιο.

Στρατός υποχρεωτικός; Υποχρεωτική και η ασφάλεια, υποχρεωτική και η ψυχική υγιεινή, υποχρεωτικές και οι ανθρώπινες συνθήκες, υποχρεωτικός και ο σεβασμός. Δεν είμαστε ντουβάρια όπως κάποτε. Έχουμε προσωπικότητα πλέον, τη διεκδικούμε και δεν είμαστε βότσαλα στη θάλασσα, όπου μας πάει κι όπου κάτσουμε.

Δε πα να ήταν και 1000 μήνες πριν 30 χρόνια. Ούτε καν με ενδιαφέρει προσωπικά. Είχαμε και δικτατορία πριν λίγα χρόνια. Και στην Αμερική πηγαίναμε με καράβια και κάναμε και 1 μήνα.

Ο άνθρωπος εξελίσσεται, το ίδιο και ο πολιτισμός. Ο στρατός μένει πεισματικά πίσω, αρνούμενος να εξελιχθεί αφου, κάπως πρέπει σε ενα κράτος να υπάρχει και ενας εσωτερικός εχθρός, ενας άγνωστος φόβος.

Ο Πανούσης τα λέει πολύ καλά για το στρατό σε βιντεάκι στο youtube. Ενα λεπτό να το βρώ. Είναι πολύ σύντομο, αλλα τα λέει ολα. ΠΑΝΟΥΣΑΡΑ ΘΕΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΕ !

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

"Αυτοί δεν είναι καλά" κτλ κτλ χαχαχαχαχα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Αμα εξελισσόταν ο Στρατός στον ίδιο βαθμό που εξελίσσεται η κοινωνία, τα Ρωμαϊκά όργια θα φαινόντουσαν σαν καρουζέλ.

Πωπω, κάτι τέτοια διάβαζα στους "Ομήρους" και με έπιαναν τα γέλια.

Τελικά αυτή η κοινωνία πρέπει να κάνει reset... Και σύντομα.Εικόνα
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Ο Στρατός πρέπει να κάνει reset αν οχι erase (τουλάχιστον τα αμόρφωτα βόδια που μας διατάζουν - αλλα αν ήταν εξω θα ήταν για τις σφαλιάρες)
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για να πάρω μέρος επακριβώς στην συζήτηση και να τοποθετηθώ σε κάθε ένα από τα σημεία που θίξατε Γιάννη και GenerX, αλλά αυτό που μπορώ να πω εν συντομία, είναι πως πιστεύω ότι τα βλέπετε από την εντελώς άλλη μεριά από αυτήν που θίγετε και τα παρουσιάζετε πολύ μα πολύ πιο μελοδραματικά και υπερβολικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Και ρε συ GenerX. Το έχουμε πει κι άλλες φορές!Εικόνα Το να γράφεις τόσο μα τόσο επιθετικά και προσβλητικά, δεν πρόκεται να κάνεις αυτόν που έχει αντίθετη άποψη να κάτσει να σε προσέξει, παρά θα τον οχυρώσεις ακόμα περισσότερο στις θέσεις του.

Ουσιαστικά δηλαδή, ακόμα κι αν είσαι ισχυρά σκεπτόμενο άτομο, κάνεις κακό στους ομοϊδεάτες σου, μιας και φανατίζεις ακόμα παραπάνω αυτούς τους οποίους υποτίθεται ότι μάχεσαι!Εικόνα
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Μαρκο ξέρω άνθρωπο που υπερασπίζεται το στρατό,10 φορές περισσότερο απο τον χειρότερο φασίστα. Ξέρεις τι συμβαίνει με αυτόν; Που δεν είναι και η μοναδική περίπτωση, αλλα Ανήκει στην πλειονότητα;

Έχει μεσολαβήσει, ωστε ο γιός του να είναι εκτός επιστράτευσης.

Καλός, χρυσός ο στρατός, αλλα για αυτούς που τον γουστάρουνε.

Για τους υπόλοιπους είναι χαμένος χρόνος. Για κάποιους είναι και απώλεια ζωής εν καιρό ειρήνης. Για κάποιους άλλους μέσο για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Για κάποιους άλλους μέσο αποκατάστασης.

Συνεπώς δε μιλάμε για στρατό, ούτε για δικαιώματα. Μιλάμε για ενα σάπιο δημιούργημα.

Όλοι οι μάγκες οι διοικητές, που το παίζουν στρατιωτικοί στους φαντάρους τους, πουλάνε φούμαρα για πατρίδες και τιμές και 1002, κοίτα που στέλνουν τα παιδιά τους. Ναυτικό και αεροπορία.

Ξεκίνα απο στέλεχος του Ελληνικού στρατού στη Ρόδο αυτή τη στιγμή κι όλας. Ρώτα και μάθε τι κάνει στους φαντάρους, τι λέει πρωτίστως και μετά δες που υπηρετούν τα παιδιά του. Ενα απο τα εκατοντάδες παραδείγματα που είναι υπαρκτά και φαίνονται κι όλας.

Τώρα θα μου πείς... Σοβαρό κράτος δεν έχουμε, σοβαρό στρατό θα έχουμε;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 40

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

GenerX έγραψε:Με χρειάζεται ο στρατός; Σαφώς και οχι.

Δηλαδή αυτό από που προκύπτει; Εγώ σου λέω ότι σε χρειάζεται και σε παραχρειάζεται...

GenerX έγραψε:Ο άνθρωπος εξελίσσεται, το ίδιο και ο πολιτισμός. Ο στρατός μένει πεισματικά πίσω, αρνούμενος να εξελιχθεί αφου, κάπως πρέπει σε ενα κράτος να υπάρχει και ενας εσωτερικός εχθρός, ενας άγνωστος φόβος.

Και ο στρατός εξελίσσεται σε πληροφορώ. Σίγουρα δεν είναι στην αιχμή των εξελίξεων, αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνάντησα εγώ το 1999 με αυτό που συναντούν σήμερα οι στρατεύσιμοι και αυτό που θα βρουν το 2019.
Υπάρχει αρτηριοσκλήρωση, πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, αλλά το ότι δεν εξελίσσεται είναι μύθος κατά τη γνώμη μου.

Τώρα ως προς τον Πανούση, γουστάρω πολύ το χιούμορ του αλλά ο άνθρωπος είναι υποκριτής και μέρος του προβλήματος που λέγεται παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Μην μπερδεύουμε την πλακίτσα στην οποία είναι μαέστρος με την κουλτούρα και την σοβαρή στάση ζωής.

Αν είχε μετοχές στο στρατό να είσαι σίγουρος ότι θα έβριζε με τον πλέον χυδαίο τρόπο όσους δεν θέλουν να καταταχθούν. Μην τρελαίνεσαι και μην ακολουθείς λάθος πρότυπα...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

GenerX έγραψε:Η λογική λέει οτι καλύτερα 10 εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, παρα 1000 ανεκπαίδευτοι φαντάροι που είναι εκεί που είναι ΧΩΡΙΣ τη θελησή τους.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Όχι ότι δεν είναι καλύτερα οι εκπαιδευμένοι στρατιώτες αλλά αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν ένοπλες δυνάμεις. Όλες οι χώρες θα είχαν από 1000 άνδρες στις ειδικές δυνάμεις και θα ξεμπέρδευαν.
GenerX έγραψε:Εξάλλου, ο Ελληνικός στρατός και πόλεμος να γίνει, οι φαντάροι απλά θα πάνε άκλαφτοι και χωρίς να κάνουν τίποτα, αφου δεν υπάρχουν τα μέσα για ενεργοποίηση και εκμετάλλευση του έμψυχου δυναμικού. Αφου λείπει το κύριο. Το άψυχο δυναμικό.

Λάθος και πάλι. Δεν είμαστε και υπερδύναμη, αλλά όχι ότι δεν έχουμε στρατιωτικό υλικό. Ρίξε μια ματιά στο site για τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων και τα ξαναλέμε. Δεν σου ζητάμε να πάρεις την σφεντόνα μαζί σου.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Αν υπάρχει κάτι που μου την σπάει είναι η παραπληροφόρηση και αν συνεχίσεις έτσι λυπάμαι αλλά θα σου αλλάξω το username σε παραπληροφόρηση.

GenerX έγραψε:Αν ενας τρελός δηλαδή κλέψει καμιά χειροβομβίδα, έρθει στον θάλαμο το βράδυ και μας την πετάξει, τι γίνεται ;
Τελικά έχεις πάει στρατό ή όχι; Σιγά μην κυκλοφορούμε και με πυρηνικές βόμβες παραμάσχαλα. Χαλάρωσε γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν ό, τι βλακεία διαβάζουν...

GenerX έγραψε:

Για αυτούς που αυτοκτονούν, βλέπω οτι γίνονται αυτοκτονίες σε στρατόπεδα σε πολλαπλάσιο βαθμό απότι εξω.

Σε ποιο σημείο τους πετυχαίνεις όλους αυτούς που αυτοκτονούν; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πάω και εγώ να τους μετρήσω. Όταν μιλάμε για σοβαρά πράγματα, όπως οι αυτοκτονίες, καλό είναι να μην μεταμφιέζουμε αυθαίρετες σκέψεις μας σε κοινά αποδεκτά επιχειρήματα και αποδείξεις.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Ο Στρατός έγινε σάπιος γιατί πολύ απλά τα κόμματα εξουσίας κατάφεραν και τον διέλυσαν.

Βάλε και τη κοινωνία που έγινε υπερβολικά μαλθακή και απίστευτα αντιδραστική και έδεσε ο κόμπος.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγώ δεν εχω υ΄πηρετήσει και ΕΠΟΠ που ηθελα να πάω μετα την διαφθορά που ειδα μου πέρασε εντελώς. Εγω να πω καταρχήν οτι ειμαι κατά του να καταργηθεί η θητεια και να επανδρωθούν τα στρατοπεδα με μονιμους ΕΠΟΠ, διοτι σε ενα πολεμο πιστευω οτι περισσότερο μετράει η ψυχή παρά το χρημα. Επίσης γνωρίζω οτι δεν εχουν αυτοκτονήσει μονο φαντάροι αλλα και αρκετοι ΕΠΟΠ που για τους ανωτερους θεωρούνται πιο κάτω και από τους φαντάρους, πιο κάτω και από τα ζωα. Οταν βρισκεσαι σε σχολειο και σε πανεπιστημιο ή και στη δουλεια σου ακόμη και μιλήσεις για ψυχολογικό προβλημα και αυτοκτονία, ολοι θα πέσουν από πάνω σου και σε βοηθησουν (σπουδάζω εκπαιδευτικός), δεν θα σε παραπετάξουν. Μέσα στο στρατό λογω της πειθαρχίας που επιβάλλεται να εχουν οι φαντάροι καποιες φορές ή μαλλον τις περισσότερες σε υποτιμούν, σου σπάνε τον τσαμπουκά κτλ. ποτέ ομως δεν κατάλαβα γιατι το επιδιώκουν αυτό. Το κάνουν γιατι πιστευουν οτι οι φαντάροι θα γινουν πιο δυνατοί, πιο σκληροι; Γιατι; Οταν θα τους στειλουν για πολέμο δεν πρεπει να εχουν ηθικό ακμαιότατο και να ειναι κυριως υγειοι ατομα; Για ποιο λόγο φερονται στο έλληνα φαντάρο κατ' αυτόν τον τροπο. Από ολες τις αναφορές που εχουν γίνει, εγω διαπιστώνω οτι εκτος από χουντικές κατάστασεις δεν επικρατεί τιποτα αλλο μέσα στα στρατόπεδα. Στην ραγματική ζωή ομως εχουμε δημοκρατία λόγου και σκέψης που ο κάθε φαντάρος πρεπει να το ξέχασει, μολις μπει στο στρατόπεδο. Αν τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο δεν εχω καταλάβει, ειλικρινα. Το να "εξυγχρονίζεται" ο στρατός παραλαμβάνοντας καινουρια οπλικά συστηματα και δεν ξέρω και εγω τι άλλο, εμένα δεν μου λέει τιποτα από την στιγμή που γινονται οτι γινονται μέσα στα στρατόπεδα. Αυτά ολα τα κολπα των αξιωματικών μαθαινονται μέσα από τις Σχολές που βγαινουν και δεν μιλαω μονο για τις στρατιωτικές αλλα και για τις αστυνομικές που πάνε τα παιδάκια και ΄μετά απο ενα μηνα βγαινουν εξω και νομίζουν οτι γαμ. Και δερνουνε, επειδή φορέσανε μια στολή. Ειλικρινα επειδή τετοια πραγματα εχουν γινει πολλες φορές λυπάμαι που ο στρατός δεν μπορεί να διαφυλάξει στο ακέραιο την ψυχική υγεια και ηρεμία των στελεχών του και όσο για τις ευθύνες; Παρεβρέθηκα σε ορκομωσία στο Μ. Πευκο οπου ο διοικητής έλεγε: "Ειμαστε υπευθυνοι για τα παιδιά σας, θα φανούμε γονεις για αυτούς, ειναι στα καλυτερα ΧΕΡΙΑ". ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΑΥ΄ΤΟ.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Yandr εννοώ οτι σαφώς δεν με χρειάζεται, αν στα μυαλά μου δεν είμαι καλά. Είτε ψυχοπαθής, είτε αδύναμος χαρακτήρας είτε τόσες περιπτώσεις. Τώρα για το στρατό που έχουμε, να. Είχαμε και την Ελευθεροτυπία η οποία μας ανακοίνωνε (η μάλλον μέσω αυτής) οτι αποστρατεύτηκε το άλλο το λαμόγιο επειδή είναι ΠΑΣΟΚ.

Τι το πέρασε ο μαγκάκος τον στρατό ; Βγήκε και έκανε αυτές τις δηλώσεις, απλά για να δείξει στον Παπανδρέου και στους πράσινους χλεχλέδες οτι "εγω έδειξα υποταγή, προσέφερα" για να τον θυμηθούν αργότερα.

Αντί να τον αρχίσουμε με τα γιαούρτια που βγαίνει και λέει ευθαρσώς οτι είναι πασόκος.

Ένοπλες δυνάμεις με δυναμικό ανθρώπους οι οποίοι δε χωράνε να περάσουν πόρτες, χοντρούς ***** που τη λένε στους φαντάρους. Και το σπουδαιότερο. Κινείται ο στρατός της χώρας μας με κομματικά κριτήρια. Αντι να βγούμε να τους εκτελέσουμε στην κυριολεξία, καθόμαστε και διαβάζουμε τις ομορφιές και τις κόντρες γαλαζοπράσινων σκύλων των αφεντικών. Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης, αυτός θα βγεί αρχηγός. Και εξαρτάται και απο το χρώμα του.

Και ύστερα, υπηρετούμε εμείς και δεχόμαστε εντολές απο τα ένστολα κωπρόσκυλα. Χέσε μέσα.

Αυτός που θα προτείνουν για αρχηγό ΓΕΣ/ΓΕΕΘΑ δε θυμάμαι τι, το παίζει περήφανος αλλα τα παιδάκια του (άλλη μια περίπτωση... ) υπηρετούν στο ναυτικό.

Για ποιό στρατό μιλάμε μετά...

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτοκτονίες στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Μαρίνα1 πάντα ξύλινους λόγους θα ακούς και στρατιωτικές ποιητικές παπαρολογίες. Πάντα τα ίδια που γράφουν στα χαρτιά που τους δίνουν. Μυαλό δεν έχουν, καρδιά δεν έχουν να μιλήσουν απο μόνοι τους. Μια ζωή υπηρέτες του τίποτα, χωρίς παπάρια κυριολεκτικά. Οτι τους πουν, το κάνουν... Όσο για τους καθηγητές στα πανεπιστήμια, κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις οτι θα σου σταθούν σε προβλημά σου.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης