Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

evi85 έγραψε:Παιδια ενδιαφερομαι για σημαιοφορος... Ξερετε αν παιζει βυσμα; Γτ δεν εχω... Πιστευω πως θα ειναι αξιοκρατικα. Τουλάχιστον αυτο με βολευει...

Σκεψου μονο αυτο οτι εχεις το δικαιωμα να κανεις εστανση μεσω του ΑΣΕΠ μονον για τη νομιμοτητα του διαγωνισμου.. Χεσε ψηλα και αγναντευε Εικόνα.. Δεν εχεις καν το δικαιωμα να κανεις εστανση για αναβαθμολογηση του γραπτου σουΕικόνα... Οποτε ανετα καποιος με τις καταλληλες γνωριμιες μπορει να σου φαει τη θεση γραφοντας καλυτερα απο εσενα... Ασε που με το μαθημα της εκθεσης που ειναι κοινο για ολους μπορει ανετα να γινουν παρατυπιες. Επισης ανετα μπορει να διαρρευσουν τα θεμετα στους καταλληλους ανθρωπους. Σαφως και θα ειναι τα πραγματα καλυτερα απο αλλες χρονιες... Αλλα δεν θα ειναι και τελεια... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ... Οι υπολοιποι θα φαγωθητε μεταξυ σας και οτι βγει...

ΥΓ... Μετα το περας του διαγωνισμου Σχολια τυπου "μας αδικησαν" ''κολοβυσματα'' κτλπ να λειπουν... Εικόνα
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

evi85 έγραψε:Παιδια ενδιαφερομαι για σημαιοφορος... Ξερετε αν παιζει βυσμα; Γτ δεν εχω... Πιστευω πως θα ειναι αξιοκρατικα. Τουλάχιστον αυτο με βολευει...

Λιμενικο και βυσμα; Πρωτη φορα το ακουω αυτο... Οπως προειπαν με τις καταλληλες γνωριμιες μπορεις άνετα να ανεβάσεις το γραπτο σου.

m84

Δημοσίευση από m84 »

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι με τη σειρά μου... Υπάρχει κάποια ενδεικτική βιβλιογραφία από την οποία πρέπει να διαβάσουμε για τις εξετάσεις ή βάσει των εννοιών που αναφέρει η προκήρυξη διαβάζουμε απ' όπου θέλουμε;

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, αναφέρομαι στην προκήρυξη για τους σημαιοφόρους...

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδιά άνοιξα το θέμα ώστε όλοι οι υποψήφιοι δόκιλοι σημαιοφόροιτου ΛΣ να γράφουμε εδώ τις απορίες μας
anna

Δημοσίευση από anna »

Μπορει καποιος (αν ειναι και σημαιοφορος ακομη καλυτερα) να μου πει με 2 λογια ποια ακριβως διαδικασια παιρνανε οι σημαιοφοροι γενικα αφου περασουν. Που και ποσο εκπαιδευονται, που πανε στη συνεχεια και τι κανουν εκει;

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

anna έγραψε:Μπορει καποιος (αν ειναι και σημαιοφορος ακομη καλυτερα) να μου πει με 2 λογια ποια ακριβως διαδικασια παιρνανε οι σημαιοφοροι γενικα αφου περασουν. Που και ποσο εκπαιδευονται, που πανε στη συνεχεια και τι κανουν εκει;

Tοσο σιγουρο το χεις οτι θα περασεις;

Γιατι αλλιως δεν θα πρεπε να σε απασχολουν απο τωρα αυτα που ρωτας.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

anna έγραψε:Μπορει καποιος (αν ειναι και σημαιοφορος ακομη καλυτερα) να μου πει με 2 λογια ποια ακριβως διαδικασια παιρνανε οι σημαιοφοροι γενικα αφου περασουν. Που και ποσο εκπαιδευονται, που πανε στη συνεχεια και τι κανουν εκει;

πιστευω με την κοινη λογικη και μονο μπορεις να φανταστεις τι κανουν... Σωμα ασφαλειας είναι παντως δε θα κανεις φοιτητικη ζωη

haunted
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από haunted »

Για τις εξετασεις των σημαιοφορων ξεροθμε αν θα ειναι ερωτησεις σωστου- λαθους κ πολλαπλης επιλογης η αναπτυξεως;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

haunted έγραψε:Για τις εξετασεις των σημαιοφορων ξεροθμε αν θα ειναι ερωτησεις σωστου- λαθους κ πολλαπλης επιλογης η αναπτυξεως;

αναπτυξεως θα ειναι... Δεν πας για εποπΕικόνα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Διαβασα σε ποστ οτι για υπαξιωματικους χρειαζεται και υπευθυνη δηλωση οτι τα στοιχεια ειναι αληθη. Στους σημαιοφορους δε χρειαζεται αυτή έτσι ε;
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

evi85 έγραψε:Διαβασα σε ποστ οτι για υπαξιωματικους χρειαζεται και υπευθυνη δηλωση οτι τα στοιχεια ειναι αληθη. Στους σημαιοφορους δε χρειαζεται αυτή έτσι ε;

Οχι δεν χρειαζεται, αλλα αν κανεις καμια στραβη διωκεσαι ποινικα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Kostas17 έγραψε:
evi85 έγραψε:Διαβασα σε ποστ οτι για υπαξιωματικους χρειαζεται και υπευθυνη δηλωση οτι τα στοιχεια ειναι αληθη. Στους σημαιοφορους δε χρειαζεται αυτή έτσι ε;

Οχι δεν χρειαζεται, αλλα αν κανεις καμια στραβη διωκεσαι ποινικα Εικόνα

χαχαΕικόνα το ξέρω.
prom

Δημοσίευση από prom »

Που εφτασε η Χωρα... Τοσο μελανι για αυτες τις θεσεις και ο μισθος ενος Ταγματαρχη είναι 1250 με ολα τα επιδοματα... Φαντασου στην αρχή ποσα θα παιρνεις... Απο τη μια μωρε αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι για τους σημαιοφόρους γενικη κατηγορία ΑΕΙ.
Έχω 6,88 πτυχίο,ECDL,2 ξένες γλώσσες άριστα και μια πολύ καλά. Να το αποτολμήσω, έχω προοπτική; Ευχαριστώ.
DEA

Δημοσίευση από DEA »

Στους σημαιοφορουν δεν μετραν αυτα ειναι με γραπτες εξετασεισ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης