Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Ξερει κανεις ποσες περιπου αιτησεις εγιναν στην προηγουμενη προκυρηξη για σημαιοφορους; Σκεφτομαι δηλαδη, οτι στην περιπτωση των υπαξ/λφ τα υψομετρικα τα κανει ο καθενας μονος του και τα καταθετει στην υπηρεσια, λογικα γιατι οι αιτησεις προβλεπονται παρα πολλες.

Στην περιπτωση των Δοκιμων σημαιοφορων ομως, ολοι οσοι εχουν πληρη χαρτια πρεπει να περασουν συγκεκριμενη μερα τα υψομετρικα, και αναρωτιεμαι ποσα ατομα μπορουν να μετρησουν σε τοσο μικρο διαστημα. Ισως ξερουν οτι οι αιτησεις για δοκιμους δεν θα ειναι τοσες πολλες...

kostis25

Δημοσίευση από kostis25 »

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, μετά την εκπαίδευσή τους οι σημαιοφόροι κατατάσσονται σε υπηρεσίες του ΛΣ ανάλογα με το πτυχίο ΑΕΙ με το οποίο αρχικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

kostis25 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, μετά την εκπαίδευσή τους οι σημαιοφόροι κατατάσσονται σε υπηρεσίες του ΛΣ ανάλογα με το πτυχίο ΑΕΙ με το οποίο αρχικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό;

περνα εσυ και πες μας που θα σε στειλουν! ημαρτον δηλαδη με αυτα που ρωτατε μερικοι
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Κωστας Χανια έγραψε:Ξερει κανεις ποσες περιπου αιτησεις εγιναν στην προηγουμενη προκυρηξη για σημαιοφορους;Σκεφτομαι δηλαδη, οτι στην περιπτωση των υπαξ/λφ τα υψομετρικα τα κανει ο καθενας μονος του και τα καταθετει στην υπηρεσια, λογικα γιατι οι αιτησεις προβλεπονται παρα πολλες.

Στην περιπτωση των Δοκιμων σημαιοφορων ομως, ολοι οσοι εχουν πληρη χαρτια πρεπει να περασουν συγκεκριμενη μερα τα υψομετρικα, και αναρωτιεμαι ποσα ατομα μπορουν να μετρησουν σε τοσο μικρο διαστημα. Ισως ξερουν οτι οι αιτησεις για δοκιμους δεν θα ειναι τοσες πολλες...

κατσε και διαβασε και μην σε ενδιαφερουν αυτα... Και 100 να εκαναν τα χαρτια τους εαν δεν γραψεις δεν περνασ...
kostis25

Δημοσίευση από kostis25 »

Επειδη ο διαγωνισμός των σημαιοφόρων εχει αρκετό διάβασμα, θα ήθελα να ξερω αν αξίζει τον κόπο και αν θα παιξει μετά ρόλο το πτυχίο του καθενός, δε νομίζω οτι είναι τόσο παράλογη η ερώτηση μου.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kostis25 έγραψε:Επειδη ο διαγωνισμός των σημαιοφόρων εχει αρκετό διάβασμα, θα ήθελα να ξερω αν αξίζει τον κόπο και αν θα παιξει μετά ρόλο το πτυχίο του καθενός, δε νομίζω οτι είναι τόσο παράλογη η ερώτηση μου.

οχι βεβαια... Εαν και αυτο δεν χρειαζοταν καν να το ρωτησεις...
Κωστας Χανια

EΚανα ενα τηλεφωνο σημερα στα κεντρικα και οσον αφορα την προκυρηξη για δοκιμους σημαιοφορους ΔΕΝ χρειαζεται να συμπεριλαβουμε στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο τυπου Α απο την στρατολογια. Σε περιπτωση που επιτυχουμε το ζητανε αυτεπαγγελτα αυτοι.

billimember

Δημοσίευση από billimember »

Ρε παιδια συγγνωμη που γινομαι φορτικος. διαβασα τις προκυρηξεις. στους σημαιοφορους επιτρεπονται μονο αει οχι ΤΕΙ και εχουν γραπτες εξετασεις.
στους λιμενικους επιτρεπονται μονο ως 26 ετων
στους υπαξιωματικους (οπου λογικα μπορω να κανω τα χαρτια) ειναι μεχρι 28 χρονων χωρις εξετασεις; αυτο δεν καταλαβα.
σας παρακαλω αν ξερει καποιος να μου απαντησει μηπως προλαβω τις προθεσμιεσ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Κωστας Χανια έγραψε:EΚανα ενα τηλεφωνο σημερα στα κεντρικα και οσον αφορα την προκυρηξη για δοκιμους σημαιοφορους ΔΕΝ χρειαζεται να συμπεριλαβουμε στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο τυπου Α απο την στρατολογια.Σε περιπτωση που επιτυχουμε το ζητανε αυτεπαγγελτα αυτοι.

Και πως θα αποδειξει καποιος οτι ειναι νομιμα εκτος ενοπλων δυναμεων ή υπηρετει ή εχει τελειωσει; Μια απλη φωτοτυπια αρκει του τυπου Α ή Β ή γνησια βεβαιωση της μοναδας που υπηρετει... Για πηγαινε κανε τα χαρτια σου και θα δεις οτι θα στα ζητησουν...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδιά θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για δοκιμος σημαιοφορος. Ειμαι πτυχιουχος αει, εχω αγγλικά και ecdl... Απλά μοριοδοτούνται αυτά και πόσο;
ευχαριστω
magdoulini84

Δημοσίευση από magdoulini84 »

Κάποιος να με διαφωτίσει παιδιά:Στην προκήρυξη για τους σημαιοφόρους, στη σελ.20 -21 όπου αναφέρει την αθλητική δοκιμασία, λέει σε ένα σημείο ότι όσοι κριθούν κατάλληλοι διαγωνίζονται στην ελεύθερη κολύμβηση, κτλ και στη συνέχεια λέει: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαγωνίζονται στο άλμα σε μηκος-ύψος-σφαίρα-κτλ.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί; Ευχαριστώ

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

magdoulini84 έγραψε:Κάποιος να με διαφωτίσει παιδιά:Στην προκήρυξη για τους σημαιοφόρους, στη σελ.20 -21 όπου αναφέρει την αθλητική δοκιμασία, λέει σε ένα σημείο ότι όσοι κριθούν κατάλληλοι διαγωνίζονται στην ελεύθερη κολύμβηση, κτλ και στη συνέχεια λέει: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαγωνίζονται στο άλμα σε μηκος-ύψος-σφαίρα-κτλ.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί; Ευχαριστώ

Εννοει οτι πρωτα θα γινει η κολυμβηση και αυτοι που θα επιτυχουν θα συνεχισουν και στα υπολοιπα αθληματαΕικόνα
Κωστας Χανια

Παιδες λιγη βοηθεια με την αιτηση σημαιοφορων. Στο σημειο που λεει ειμαι εγγεγραμμενος στα μητρωα αρρενων του δημου... Η δημοτολογιο... Αριθμος... Εχω κολλησει λιγο. Αν γραψω στα μητρωα δημου Χανιων ειναι αρκετο η πρεπει να συμπληρωσω και το δημοτολογιο; Ο αριθμος που ζηταει ειναι και για τα μητρωα και για το δημοτολογιο η μοναχα το δημοτολογιο;

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια ειδα στην προκηρυξη των σημαιοφορων πως στις 17-8 πρεπει να ανεβεις αθηνα. Εφόσον εχεουν εγκριθει τα χαρτια σου... Επισης τα γραπτά τα δίνεις εφόσον εχεις περασει τα ψυχοτεχνικα-υγειονομικα και αθληματα;
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια ενδιαφερομαι για σημαιοφορος... Ξερετε αν παιζει βυσμα; Γτ δεν εχω... Πιστευω πως θα ειναι αξιοκρατικα. Τουλάχιστον αυτο με βολευει...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης