Όριο μυωπίας για Σώματα Ασφαλείας (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από handballer »

greko_27 έγραψε: Για τους υπαξ και αξιωματικους ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα... Για τους λφ κανεις δεν βαζει το χερι του στη φωτια... Παντως ολοι οι λιμενικοι γνωριζουν ποια ειναι τα ορια μυωπιας, υπερμετρωπιας, αστιγματισμου και το θεωρω αδιανοητο να μης σας απαντουνε... Αφου και αυτοι τις ιδιες υγειονομικες εξετασεις περασαν πλην του δεικτη μαζας και των ψυχοτεχνικων τεστ... Παντως σε παλαιοτερα ετη πολλοι κοβονταν για μυωπια...
Λοιπόν για τους ειδικούς φρουρούς σύμφωνα με την προκήρυξη είναι 4,5 βαθμοί μυωπίας για κάθε μάτι το όριο, εάν έχεις έστω και 0,25 παραπάνω κόβεσαι. Όσον αφορά την Πυροσβεστική στην προσπάθεια που έκανα χθες να μάθω από τα κεντρικά κ έπειτα από 8! Διαφορετικά τηλέφωνα που άλλαξα, όπου ο ένας με έστελνε στον άλλο τότε λοιπόν κάποιος μου είπε να τον πάρω σε μία ώρα και να τον ζητήσω, και μου είπε ότι ισχύει ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας, δηλαδή όπως οι ειδικοί φρουροί του λέω και απαντάει ναι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από handballer »

handballer έγραψε:
greko_27 έγραψε: Για τους υπαξ και αξιωματικους ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα... Για τους λφ κανεις δεν βαζει το χερι του στη φωτια... Παντως ολοι οι λιμενικοι γνωριζουν ποια ειναι τα ορια μυωπιας, υπερμετρωπιας, αστιγματισμου και το θεωρω αδιανοητο να μης σας απαντουνε... Αφου και αυτοι τις ιδιες υγειονομικες εξετασεις περασαν πλην του δεικτη μαζας και των ψυχοτεχνικων τεστ... Παντως σε παλαιοτερα ετη πολλοι κοβονταν για μυωπια...
Λοιπόν για τους ειδικούς φρουρούς σύμφωνα με την προκήρυξη είναι 4,5 βαθμοί μυωπίας για κάθε μάτι το όριο, εάν έχεις έστω και 0,25 παραπάνω κόβεσαι. Όσον αφορά την Πυροσβεστική στην προσπάθεια που έκανα χθες να μάθω από τα κεντρικά κ έπειτα από 8! Διαφορετικά τηλέφωνα που άλλαξα, όπου ο ένας με έστελνε στον άλλο τότε λοιπόν κάποιος μου είπε να τον πάρω σε μία ώρα και να τον ζητήσω, και μου είπε ότι ισχύει ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας, δηλαδή όπως οι ειδικοί φρουροί του λέω και απαντάει ναι.
για τους λ/φ ακόμη το ψάχνω.
Σόνια

Δημοσίευση από Σόνια »

Βρε παιδιά, εγώ έχω μυωπία 5 και στα 2μάτια... Πήγα την προκήρυξη στον οφθαλμίατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν έχω καθόλου αστιγματισμό...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σόνια έγραψε:Βρε παιδιά, εγώ έχω μυωπία 5 και στα 2μάτια... Πήγα την προκήρυξη στον οφθαλμίατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν έχω καθόλου αστιγματισμό...

Με 5 και 5 κόβεσαι απ'όλες τις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας, τώρα για ποιο λόγο πήγες την προκήρυξη σε έναν οφθαλμίατρο; Δεν είναι η δουλειά του να γνωρίζει το κάθε φεκ η π/δ

handballer έγραψε: Όσον αφορά την Πυροσβεστική στην προσπάθεια που έκανα χθες να μάθω από τα κεντρικά κ έπειτα από 8! Διαφορετικά τηλέφωνα που άλλαξα, όπου ο ένας με έστελνε στον άλλο τότε λοιπόν κάποιος μου είπε να τον πάρω σε μία ώρα και να τον ζητήσω, και μου είπε ότι ισχύει ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας, δηλαδή όπως οι ειδικοί φρουροί του λέω και απαντάει ναι.

Σωστά 4,5 βασικά στην πυροσβεστική ισχύουν οι νόμοι των ενόπλων δυνάμεων Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης