Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ενταξει λολιτα μην βαρασ. Μια απορια ειχα κ δεν ηξερα που να την γραψω... Σε ευχαριστω παντωσ που μου υπενθημισεσ να κοιταξω την προκυρηξη. Καλλιτεχνη σε ευχαριστω...
Καλημερα... Μπορει καποιος να μου πει σε ποια περιοχη ειναι το νοσοκομειο και ολα αυτα που εξεταζομαστε; Ειμαι απο μεσολογγι και θελω να δω σε ποια περιοχη ειναι για να βρω και ξενοδοχειο κοντα... Ευχαρηστω...
Ψυχοτεχνικά, Υγειονομικές Εξετάσεις, Επιτροπή Ψυχοτεχνικών και Επιτροπή Απαλλαγων τα περνάς απο το 414 στην Πεντέλη... Τα αθλήματα τα δίνεις στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη...
Ευχαρηστω πολυ... Διευθηνσεις κ τετοια δν εχει; ; αν γνωριζεις απο αθηνα που βολευει να μεινω; ;
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα σας θα ηθελα να μαθω που γινονται οι ανλογες εξετασεις των εποπ; Υπαρχει ορισμένη επιτροπη στις εκαστοτες κενρτικες επαρχιες ή μονο σε Αθηνα Θεσσαλονικη; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Συνέντευξη μπορεί να περάσεις και σε άλλη περιοχή εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης, που μου διαφευγει αυτη τη στιγμή. Τα υγιεινομικά τα περνάς Αθηνα ή Θεσσαλονικη ανάλογα με τον τοπο που κατοικείς νομιζω. Αν τελικά περάσεις τα υγιεινομικά και σε βρουνε οκ, τοτε την επόμενη μέρα πας για τα αθληματα στην ιδια πόλη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Σε στρατολογικο νοσοκομειο... Ειχε διαφορες περιοχες θεσσαλονικη, αθηνα, ξανθη και μου διαφευγει τωρα η τεταρτη περιοχη!
Ευχαριστούμε ΙΛΛΙ μου... Μας διαφωτισες και ας σου διαφευγει η 4η περιοχή δεν πειράζει. Φιλάκια!
-
- Στρατηγός
Αν θυμαμαι καλα μια κοπελα μου ειχε πει οτι περυσι στο στρατοπεδο νταλιπη-θεσσαλονικη-περασαν υγειονομικα... Αλλα δεν θυμαμαι κιολας
Μπορει να κανω και λαθος! Αλλα τι λεω; Θα ρωτησω το φιλο μου για να το διασταυρωσω

illy μου περισυ δωσαν ιατρικα στο παλιο 424 της θεσσαλ. Διοτι ακομα το καινουργιο δεν ηταν ετοιμο.

-
- Στρατηγός
Ευχαριστω πολυ Σασουλα μου... Εγω ομως πως θυμαμαι κατι τετοιο;
Καλα ειπα πως μπορει να θυμαμαι και λαθος

-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ! Να ειστε καλά! ... 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημέρα έχω 2 ερωτησεις εχω κάνει σκολικοιδιτι έχω τομή και εχω ενα μικρο ταττοο στο ποδι λετε να με κόψουν;
Οχι παιδι μου δεν σε κοβουν για αυτα! ...
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι τοσο Νονη! Το πιθανοτερο ειναι το τατου να μην το προσεξουν καν... Ετσι κι αλλιως ομως δεν θα σε κοψουν γι'αυτο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες