Mεταθέσεις 8-μήνων για 315 σειρά
Ξερει κανεις ποτε βγαινουν οι μεταθεσεις των 8 μηνων για αυτους που μπηκαν τον μαιο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
NIKOS έγραψε:Ξερει κανεις ποτε βγαινουν οι μεταθεσεις των 8 μηνων για αυτους που μπηκαν τον μαιο;
Έχεις ακόμα... Κάτσε να περάσει και ο αύγουστος
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φυγετε πριν η επομενη σειρα απο εσας ερθει στην μοναδα της παραμεθοριου. Φυσικα αν εχεις βυσμα μπορεις να το επισπευσεις.
-
- Στρατηγός
Βάση νόμου για να φύγει κάποιος 8μηνος από την μονάδα πρέπει να συμπληρώσει 4 μήνες
Ο νομος λεει για 4 μηνες αλλα για την 313 σειρα οι μεταθεσεις ειχαν ερθει στους 2 με 2,5μηνες! Οποτε ολα ειναι πιθανα.
-
- Στρατηγός
κωστας έγραψε:Ο νομος λεει για 4 μηνες αλλα για την 313 σειρα οι μεταθεσεις ειχαν ερθει στους 2 με 2,5μηνες! Οποτε ολα ειναι πιθανα.
Αποκλείεται φίλε εκτός και αν στην μονάδα σου ήτανε όλα βύσματα!

Αυριο θα ξερω ποτε ακριβως φευγουμε τα 8 μηνα για σπιτακια μας γιατι πολυ απλα εχουν ερθει ηδη τα σηματα στην μοναδα μας...
Έχετε μάθει πότε θα φύγουμε από παραμεθώριο εμείς που κάνουμε 8μηνο και μπήκαμε Μάιο;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Ελα μου ντε, δεν υπαρχει καμια πληροφορια για το ποτε φευγουν οι 8μηνοι?
Ολοι αυτο περιμενουμε... :/ Αλλα φανταζομαι οπως αργησαν και οι 14αρηδες να φυγουν απ τις μοναδες παραμεθωριου, θα αργησουμε και εμεις. Οποτε υπολογιζουμε τελη του σεπτεμβρη για να μπει η νεα σειρα και να αρχισει υπηρεσιες.
Σήμερα με είπε φίλος ότι βγήκε η δικιά του. Αλλά είναι για τις 4 Οκτωβρίου. Αργά κατά τη γνώμη μου. Τώρα θα πρεπε να Φεύγουν.
3 Οκτωβριου η δικια μου και γενικα 3 με 6 ολες οι μεταθεσεις 8 μηνων 315 σειρας...
Σας έκαψε η 316 που άργησε να μπει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες