Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Μολις πηρα τηλ και μου ειπαν θα βγουν απο μερα σε μερα! Το θεμα ειναι ποια μερα!
TAKIS26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TAKIS26 »

Και εγώ το ίδιο ξέρω. Αν δεν βγούνε μέχρι αύριο τότε πιστεύω τη Δευτέρα σίγουρα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά καλημέρα καταρχήν και καλή επιτυχία να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες!

Χθές έτυχε να μιλήσω με έναν Αξιωματικό του ΛΣ και μου ανέφερε ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος, οι βάσεις θα κυμανθούν ψηλά κατά πάσα πιθανότητα και ότι σκοπεύουν να κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα.

Αυτά μου είπε, αυτά σας μεταφέρω. Να σημειώσω ότι εγώ ΔΕΝ είμαι υποψήφιος για το Λιμενικό Σώμα και ότι δεν έχω κανέναν λόγο να σας πανικοβάλλω.

Απλή ενημέρωση κάνω!

Τις καλημέρες μου σε όλους και πάλι καλή επιτυχία!Εικόνα
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

D.Y.K έγραψε:Παιδιά καλημέρα καταρχήν και καλή επιτυχία να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες!

Χθές έτυχε να μιλήσω με έναν Αξιωματικό του ΛΣ και μου ανέφερε ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος, οι βάσεις θα κυμανθούν ψηλά κατά πάσα πιθανότητα και ότι σκοπεύουν να κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα.

Αυτά μου είπε, αυτά σας μεταφέρω. Να σημειώσω ότι εγώ ΔΕΝ είμαι υποψήφιος για το Λιμενικό Σώμα και ότι δεν έχω κανέναν λόγο να σας πανικοβάλλω.

Απλή ενημέρωση κάνω!

Ευχαριστούμε! Μήπως ρώτησες- σου είπε το πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Α ναι σχετικά με τα αποτελέσματα μου είπε μόνο ότι τα έχουν σχεδόν έτοιμα πρός ανακοίνωση! Οπότε τα αναμένετε παιδια Εικόνα
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

"σκοπεύουν να κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα" Αυτό Δεν το κατάλαβα Εικόνα

τι εννοούν ότι θα κόψουν και αυτούς που θα τα περάσουν ή εννοείς ότι δεν θα είναι ελαστικοί γιατί διαφορετικά υπάρχει θέμα αν κάνουν καμιά λαδιά επίτηδες για να περάσουν από πίσω αυτούς

που θέλου. Για να δούμε λογικά αργότερα μέχρι αύριο θα γνωρίζουμε!

ΗΛΙΑΝΑ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΝΑ »

Μακαρι να βγουν μεχρι τη δευτερα... καλη μας επιτυχια!
bella23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από bella23 »

D.Y.K έγραψε:Παιδιά καλημέρα καταρχήν και καλή επιτυχία να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες!

Απλή ενημέρωση κάνω!

ποσο λες να ειναι η βαση στους υπαξιωματικους στην κατηγορια του τει;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

bella23 έγραψε:ποσο λες να ειναι η βαση στους υπαξιωματικους στην κατηγορια του τει;

Δεν μπορώ να γνωρίζω. Απλά θεώρησα πρέπον να σας μεταφέρω 5 πράγματα που μου εκμυστηρεύτηκε ο συγκεκριμένος Αξιωματικός για τους Λιμενοφύλακες. Θεωρώ πάντως πως με βάση την λογική ότι στους υπαξιωματικούς θα γίνει... ''σκοτωμός'' μιάς και οι θέσεις είναι λιγότερες, άρα και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παιδιά έχουμε φτιάξει θέματα και για τα αποτελέσματα και για τα αθλήματα, οπότε μην τα γράφετε όλα εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.S. »

Πόσο πιστεύετε να είναι η βάση για την κατηγορία όσων υπηρέτησαν Ο. Υ. Κ.- Ειδικές Δυνάμεις;
Ειρηνη86

Δημοσίευση από Ειρηνη86 »

Καλημέρα σε όλους!

Μιας και βγήκαν οι βάσεις και τα μόρια των Υπαξ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι περίπου οι ίδιες και για λ/φ όσον αφορά την Γενική ΚΑτηγορία;

Με μια λογική να το πάρεις, πόσοι πια με καλύτερους βαθμούς θα έχουν κάνει χαρτιά για λ/φ μόνο και όχι για Υπαξ;

Όποτε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια τέτοια σκέψη; Άκομα και χαζομάρα να ειναι αυτό που λέω, ας απαντήσει κάποιος. Εχουμε πεθάνει πια απο την αγωνία μας!

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από pigasos24 »

Ειρηνη86 έγραψε:Καλημέρα σε όλους!

Μιας και βγήκαν οι βάσεις και τα μόρια των Υπαξ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι περίπου οι ίδιες και για λ/φ όσον αφορά την Γενική ΚΑτηγορία;

Με μια λογική να το πάρεις, πόσοι πια με καλύτερους βαθμούς θα έχουν κάνει χαρτιά για λ/φ μόνο και όχι για Υπαξ;

Όποτε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια τέτοια σκέψη; Άκομα και χαζομάρα να ειναι αυτό που λέω, ας απαντήσει κάποιος. Εχουμε πεθάνει πια απο την αγωνία μας!

Στα ίδια επίπεδα θα είναι λογικά στη γενική κατηγορία... Και εγώ έτσι πιστεύω! Άντε να έχουν μια μικρή απόκλιση!
Ειρηνη86

Δημοσίευση από Ειρηνη86 »

Ευχαριστώ Πήγασε24! Τότε έχουμε ελπίδες πολλές. ΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες