Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
Με 19000 μορια εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια... Οχι για μενα... Για τη φουκαριαρα τη κοπελα μου!
Σίσσυ έγραψε:Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
Φίλε μου, τα 24.000 ΜΟΡΙΑ απο που τα χεις; Με ποια πτυχια; Η εισαι ειδκων Δυναμεων και εσυ...
Τι σχέση έχει αν είναι στις Ειδικές Δυνάμεις; Και στις ειδ. Δυνάμεις η κατανομή μορίων γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο... Να ξέρουμε τι λεμε ρε παιδιά! Οτι είναι πολλά, είναι όντως πολλα...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
Κωνσταντινοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
Μαλλον μιλας για αλλη προκηρυξη εδω ειναι για το λιμενικο οχι ειδικοι φρουροι η πυροσβεστικη
εγω 19500 εχω και πιστευω για λιμενοφυλακες ειμαστε μεσα, για υπαξ ελπιζουμε! Τα αθληματα τα εχει;310LELE έγραψε:Με 19000 μορια εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια... Οχι για μενα... Για τη φουκαριαρα τη κοπελα μου!
kalasnikof13 έγραψε:εγω 19500 εχω και πιστευω για λιμενοφυλακες ειμαστε μεσα, για υπαξ ελπιζουμε! Τα αθληματα τα εχει;310LELE έγραψε:Με 19000 μορια εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια... Οχι για μενα... Για τη φουκαριαρα τη κοπελα μου!
19.500 φίλτατε kalasnikof13 πιστεύεις ότι αρκούν; Εκεί λες να κινηθεί η βάση; Καλα, για Υπαξ. Περιμένω και εγώ να είναι περισσότερα αλλά αν μπορείς πες μας από πού προέκυψε ο αριθμός 19.500; Στο περίπου;
-
- Επιλοχίας
ελπιζω να φθανουν τι να σου πω! Εγω εχω απολυτηριο 19 και αγγλικα πολυ καλα. Αυτα. Οι αλλες δυο γλωσσες σε επιπεδο καλο οποτε μορια 0 γι'αυταAcheen έγραψε:kalasnikof13 έγραψε:εγω 19500 εχω και πιστευω για λιμενοφυλακες ειμαστε μεσα, για υπαξ ελπιζουμε! Τα αθληματα τα εχει;310LELE έγραψε:Με 19000 μορια εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια... Οχι για μενα... Για τη φουκαριαρα τη κοπελα μου!
19.500 φίλτατε kalasnikof13 πιστεύεις ότι αρκούν; Εκεί λες να κινηθεί η βάση; Καλα, για Υπαξ. Περιμένω και εγώ να είναι περισσότερα αλλά αν μπορείς πες μας από πού προέκυψε ο αριθμός 19.500; Στο περίπου;
kalasnikof13 έγραψε:ελπιζω να φθανουν τι να σου πω! Εγω εχω απολυτηριο 19 και αγγλικα πολυ καλα. Αυτα. Οι αλλες δυο γλωσσες σε επιπεδο καλο οποτε μορια 0 γι'αυταAcheen έγραψε:kalasnikof13 έγραψε:εγω 19500 εχω και πιστευω για λιμενοφυλακες ειμαστε μεσα, για υπαξ ελπιζουμε! Τα αθληματα τα εχει;310LELE έγραψε:Με 19000 μορια εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια... Οχι για μενα... Για τη φουκαριαρα τη κοπελα μου!
Σε ποιά σχολή πανεπιστήμιου σπουδάζεις αν επιτρέπεται;
-
- Επιλοχίας
Εχω τελειωσει καποιο αει με 18200 μορια περασα στις παννεληνιες αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας
-
- Επιλοχίας
Ἕ πισης χωρις να ειμαι σιγουρος ρολο στο απολυτηριο επαιζε και ο βαθμος στην β λυκειου
Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
αστους να λενε. Και εγω εχω φιλο που λεει οτι εχει βυσμα και τετοια και θα μπει που εχει 12 απολυτηριο και το ξερω. Του ειπα οτι η καταγγελια μου θα ειναι επωνυμη σε αυτον!

-
- Επιλοχίας
greko κανα νεο για τις βασεις εχεις;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Ακομα δεν εχει βγει διαταγη απο τον αρχηγο του ΛΣ για την επιλογη των ατομων που θα υπαρχουν στην επιτροπη. Εαν δεν κανω λαθος τρεχει ακομα η διορια για τα χαρτια των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ. Επισης μεχρι τωρα για ολες τις προκ των αξιωματικων ανακοινωθηκαν οι επιτροπες. Ευχομαι να ανακοινωθουν και για τους υπαξ και για τους ΛΦ.kalasnikof13 έγραψε:greko κανα νεο για τις βασεις εχεις;
ΥΓ. Πρεπει να εχετε μεγαλη υπομονη. Και οσοι δεν τα καταφερετε η ζωη συνεχιζετε, δεν πρεπει να στεναχωριεστε. Οσοι μπειτε κοιταξτε να ειστε φιλοτιμοι και να μην γκρινιαζετε ειτε για τον μισθο, ειτε για τους ανωτερους σας, ειτε για την καλη μεταθεση που πηρε η σειρα σας λογω βυσματοσ... Ετσι ειναι αυτα... Για να εχετε λοιπον μια καλη σταδιοδρομια.
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
nikosl86 έγραψε:Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
αστους να λενε. Και εγω εχω φιλο που λεει οτι εχει βυσμα και τετοια και θα μπει που εχει 12 απολυτηριο και το ξερω. Του ειπα οτι η καταγγελια μου θα ειναι επωνυμη σε αυτον!
Στην αίτηση μπήκες με γενικό λύκειο η με ειδικότητες στρατού;
Έκανε κανείς με ειδικότητες απο στρατό;
chris_alex έγραψε:nikosl86 έγραψε:Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
εγω γενικη, κριμα που δεν ειχε την ειδικοτητα μου στον στρατο, θα γλυτωνα και τις χιλιαδες γυναικες!
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
nikosl86 έγραψε:chris_alex έγραψε:nikosl86 έγραψε:Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
εγω γενικη, κριμα που δεν ειχε την ειδικοτητα μου στον στρατο, θα γλυτωνα και τις χιλιαδες γυναικες!
ευτυχώς είχα ειδικότητα+δεκανέας, γλύτωσα απο γυναίκες, εχω να κάνω μονο με άντρες αλλά κ πάλι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
παιδια κ εγω δηλωσα ειδικοτητα στρατου κ ηθελα να ρωτησω αν τα ατομα που θα καλεσουν θα ειναι οι διπλασιοι αν κατηγορια.chris_alex έγραψε:ευτυχώς είχα ειδικότητα+δεκανέας, γλύτωσα απο γυναίκες, εχω να κάνω μονο με άντρες αλλά κ πάλι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες