ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και μια ερωτηση για οσους υπηρετησαν προσφατα εκει: Με πηρανε τηλεφωνο σημερα απο Συνταγμα κ μου ειπανε να δοσω με φαξ εναν τραπεζικο λογαριασμο μου εκει ωστε να μου επιστρεψουνε καποια αναδρομικα λενε απο το 2008... ειχε αλλος τετοια ενοχληση απο αυτους η παιζει καμμια μουφα κ μας δουλευουνε τπτ... ; για απαντηστε οποιος γνωριζει
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Συγγνωμη ρε φιλε! Απλα απο την ταχυτητα γινονται και λαθη!301 07 δ εσσο! Καλος πολιτης ρε μεγαλε!
Anonymous

πειραιωτης έγραψε:Συγγνωμη ρε φιλε! Απλα απο την ταχυτητα γινονται και λαθη!301 07 δ εσσο! Καλος πολιτης ρε μεγαλε!

χαχα Εικόνα μην αγχωνεσαι, ολα συμβαινουν.301 '07 δ εσσο φιλε, ακριβως. Να εισαι καλα , πολιτης εδω κ κανα 7μηνο περιπου. Ειναι καλυτερη η ζωη εξω Εικόνα
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από πειραιωτης »

7μηνο; Νοεμβρη δεν απολυθηκες;
Anonymous

πειραιωτης έγραψε:7μηνο; Νοεμβρη δεν απολυθηκες;

Νοπ φιλος,9μηνο εκανα οποτε Αυγουστο λελε ημουν!:)
Anonymous

Καλυσπέρα μάγκες,

λοιπόν είμαι 306 σειρά και μόλις έκλεισα μήνα στο ΚΕΤΘ. Σήμερα έμαθα ειδικότητα (ΑΠΜΑ) επειδή με έχουν επιλέξει για ΕΛ. ΔΥ. Κ, αλλά το αστείο είναι ότι όσες φορές και να με ρώτησαν αν θέλω να πάω Κύπρο, τους έλεγα πάντα όχι. Ούτε στην ενημέρωση που κάνανε πήγα (οπού και πήραν ονόματα, ούτε σε κάτι άλλες ***** που προσπαθούσαν να μας χώσουν)

Γενικά μας πάει γαμιώντας γιατί έχουμε 55 γιοτόμπαλα από τους 120 στην ίλη μας με 53 υπηρεσίες καθημερινά... (2-1 στην καλύτερη δλδ) και κανείς δεν ξέρει ποτέ τίποτα για οτιδήποτε... Κατάσταση κωλοχανείο.

Ήθελα να γίνω στρατονόμος, και είχα κάνει καλή συνέντευξη (πληρώ προϋποθέσεις) αλλά σήμερα βγήκε αυτή η κατάσταση με τις ειδοκότητες για αυτούς που εχουν ένδειξη ΕΛ. ΔΥΚ. Κ και έχω ξενερώσει...

παρεπιπτώντος, ξέρει κανείς τπτ για ΑΠΜΑ στα ΤΘ; Από οτι μου πε ένας δοκιμος πρέπει να είναι λίγο πέτσα...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σε ποία Επιλαρχία-Ίλη είσαι;

Καλά μη νομίζεις ότι θα μάθεις και πολλά σαν ΑΠΜΑ. Σίγουρα θα κάνεις βολές με πολυβόλο πάνω σε άρμα μάχης και βολές με πιστόλι, θα περάσεις ΛΥΒ και... Αυτά. Αν πάς ΕΛΔΥΚ θα έχεις πάρα πολύ τρέξιμο.

Ο Δόκιμος στα είπε έτσι γιατί αλλιώς εκπαιδεύεσαι σαν Έφεδρος Αξιωματικός και αλλιώς σαν απλός φαντάρος.

Μακάρι να σε πάρουν Στρατονομία.
Anonymous

2/2 είμαι με Νούτσ$$ ίλαρχο και Ψωμ@ επίλαρχο, έιμαστε υπερβολικά χαλαρή από άποψη ασκήσεων και εκπαίδευσης... Αλλά αυτό δεν είναι και πάντα καλό...

Ξέρεις αν τώρα που έχω μάθει ειδικότητα έχω ακόμα πιθανότητες να με πάρουν ΣΝ;(20 του μήνα λογικά φεύγουμε όσοι δεν θα μείνουν για περεταίρω εκπαίδευση ειδικότητας στο ΚΕΤΘ).

ΕΛ. ΔΥ. Κ δεν πρόκυται να πάω με τίποτα... Και από ότι ξέρω πρέπει να υπογράψεις ένα χαρτί αφού σε έχουν επιλέξει για να σε στείλουν, ο ανθυπίλαρχος (Κυδώ$$$) μου είπε ότι με το ζόρι δεν σε πέρνουν πια.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα φύγεις αμέσως για ΕΛΔΥΚ.

Επειδή με είχαν βγάλει και εμένα ΑΠΜΑ, γενικώς ισχύει πως πάς 4η Επιλαρχία, μένεις 8 εβδομάδες (6 εβδομάδες είναι οι ΠΑΜΑ, ΟΔΜΑ και Γεμιστές) και μετά πάς στη Μονάδα σου.

Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει για τους ΕΛΔΥΚάριους.

Λογικά θα πάς 4η Επιλαρχία και λίγο πριν φύγεις θα μεταφερθείς στο Κλιμάκια ΕΛΔΥΚ για να σε στείλουν Κύπρο.
Giohellas7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giohellas7 »

Μαγκες ξερει κανεις να μου Απαντησει στο εξης... Αυτοι που ειναι να πανε κυπρο πρωτα θα πανε αυλωνα (ετσι μας ενημερωσαν) ... Εκει ποσο θα κατσουμε μεχρι να παρουμε την 5μερη τιμητικη;

ydroxoos2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ydroxoos2 »

Εγω ξερω απο ενα φιλαρακι μου που εφυγε για για κυπρο πρωτα πηρε 5 μερες τιμητικη και μετα των πηγαν αυλωνα Και Μετα των εστηλαν κατευθειαν κυπρο !
Anonymous

Giohellas7 έγραψε:Μαγκες ξερει κανεις να μου Απαντησει στο εξης... Αυτοι που ειναι να πανε κυπρο πρωτα θα πανε αυλωνα (ετσι μας ενημερωσαν) ... Εκει ποσο θα κατσουμε μεχρι να παρουμε την 5μερη τιμητικη;

λοιπον φιλε, η μοναδα σου σου δινει φυλλο πορειας κ πηγαινεις να παρουσιαστεις στο κετθ. Εκει, δεν σε κρατανε περισσοτερο απο 1 ημερα συνηθως. Προσωπικα, κοιμηθηκα ενα βραδυ, μολις φτασαμε δλδ, κ την επομενη το μεσημερακι ειχαμε το χαρτι της τιμητικης στα χερια για πισω. ] οποτε μν αγχωνεσαι
eldykarios99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eldykarios99 »

Παιδιά καλησπέρα. Υπηρέτησα στην ΕΛ. ΔΥ. Κ την περίοδο 1999-2000. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι και τρέξιμο έχει και ελέυθερος χρόνος πολύς δεν μένει, αλλά είναι καλύτερα απο το να υπηρετείς σε κάποια άθλια μονάδα στην Ελλάδα. Τα χρήματα θυμάμαι... Πέρναμε και λιγότερα εμείς τότε, σε μερικούς στρατιώτες που κάνανε εγκρατή βιο έφταναν κι ας έβγαιναν συνεχώς εξοδούχοι. Εγώ δεν έβγαζα ούτε βδομάδα. Τα τσιγάρα τα πέρναμε απο το στρατόπεδο κάθε μήνα σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή,4 κούτες δικαιούταν ο κάθε στρατιώτης. Η Κύπρος έχει τα καλύτερα καμπαρέ και δεν υπάρχει περίπτωση να σε φτάνει ο μισθός αν πηγαίνεις. Εγώ πάντος σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε να υπηρετήσετε στην ελδυκ. Εχει τα καλά της και τα κακά της πως να το κάνουμε.
Nikos_26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikos_26 »

Παιδια εγω το σκεφτομαι να δηλωσω ΕΛΔΥΚ. Παρουσιαζομαι τωρα τον μαιο. Εχω μιλησει με παιδια που πηγαν Κυπρο, παρακολουθησα προσεκτικα την συγκεκριμενη συζητηση και πιστευω οτι αξιζει τον κοπο, τουλαχιστον για μενα. Δεν εχω προβλημα στο να με τρεχουν και να κανω εκπαιδευση σκληρη, αλλοστε αν σκεφτεις οτι μπορει να εισαι στην Ελλαδα και να σε κανουν αλογο σε καποια παρακμιακη μοναδα, καλυτερα εκει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Nikos_26, άλλο να στα λένε και άλλο να το περνάς ο ίδιος. Πίστεψε με, όσοι από τη σειρά μου πήγαν Τεθωρακισμένα Κύπρο, το μετάνιωσαν.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες