Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Κοιτα λιγα δεν ειναι τα μορια δεν ξερω πολλους με απολυτηριο 20 και δυο τελειες ξενες γλωσσες. Για να εχει 20 απολυτηριο πρεπει να εχει βγαλει πανελληνιες 19700 μορια δηλαδα να περασε ιατρικη. Αν παλι τελειωσε επαλ σιγουρα δεν θα εχει 2 γλωσσες. Οσο για δοκιμοι και τετοια εκει δεν ξερω τι θα γινει. Αυτο με αγχωνει.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Εσεις παιδια που λετε 19 κ 20 χιλιαρικα και λετε λιγα για ποια κατηγορια δινετε γενικη; Γιατι αν δινετε κατηγορια ειδικες δυναμεις τζαμπα τα λεφτα στο μεταφραστη αθ πανε με φενετε εγω 16.300 εχω /ειδικες δυναμεις κατηγορια και λιγα ειναι αλλα ελπιζω στη γενικη κατηγορια φυσικα δν υπαρχη καμια ελπιδα θα πλακωσουν πολυ ψηλα απολυτηρια
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από handballer »

Δύσκολα παίδες θα πλακώσουν ψηλά απολυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Fayl »

KΑλησπέρα... Με απολυτήριο 16.4,2 γλώσσες άριστα,1 πολύ καλά και κομπιούτερ τί πιθανότητες έχω; Ευχαριστώ
nikospatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikospatra »

για υπαξ που λετε να κυμανθουν τα μορια;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikospatra έγραψε: για υπαξ που λετε να κυμανθουν τα μορια;
Πολύ καλή ερώτηση...
joe

Δημοσίευση από joe »

Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ******* Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...

Kαλά σε βλέπω να τρως πανηγυρικό άκυρο όταν βγούνε οι πίνακες με τα μόρια Εικόνα
joe

Δημοσίευση από joe »

Nikospatra για υπαξιωματικους μια πρωτη προβλεψη ειναι η εξης. Απολυτηριο 20 4,5 ξενες γλωσσες εφεδρος κλπ Γυρω στα 26 χιλιαρικα για ΔΕ και 16 ΠΕ, ακουγεται τελευταια το γεγονος οτι το λιμενικο λογω τον πολλων μεταθεσεων, των υποχρεωτικων 8 χρονων πχ ς ενα ερημονησι, του χαμηλου μισθου και και και... Ειναι ενα ονειρο ζωης οπως χαρακτηριζεται, απο πολλους νεους αριστουχους επιστημονες αλλα ηταν και ενα κινητρο για την επιτευξη ενος τελειου βαθμου απολυτηριου η πτυχιου... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
Kαλά σε βλέπω να τρως πανηγυρικό άκυρο όταν βγούνε οι πίνακες με τα μόρια Εικόνα
Συμφωνώ απόλυτα με τον greek. Δεν παίζει αν μπεις κάτω από 19-20000 μόρια για κανένα λόγο... Και βάζω και στοίχημα. Καλά που ζεις φίλος?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

joe έγραψε: Nikospatra για υπαξιωματικους μια πρωτη προβλεψη ειναι η εξης. Απολυτηριο 20 4,5 ξενες γλωσσες εφεδρος κλπ Γυρω στα 26 χιλιαρικα για ΔΕ και 16 ΠΕ, ακουγεται τελευταια το γεγονος οτι το λιμενικο λογω τον πολλων μεταθεσεων, των υποχρεωτικων 8 χρονων πχ ς ενα ερημονησι, του χαμηλου μισθου και και και... Ειναι ενα ονειρο ζωης οπως χαρακτηριζεται, απο πολλους νεους αριστουχους επιστημονες αλλα ηταν και ενα κινητρο για την επιτευξη ενος τελειου βαθμου απολυτηριου η πτυχιου... Εικόνα
δεν ξέρω εάν ειρωνεύεσαι αλλά οι βάσεις κάπου εκεί θα κυμανθούν.24-26 χιλιάρικα...
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ******* Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
φιλε μου εχω 19500 στα αναλυω μπας και καταλαβεις 19 απολυτηριο και αγγλικα πολυ καλα δυστυχως γαλλικα και ισπανικα μονο καλα. Οκ; Τελειωσα αει ναι με 18200 μορια περασα πανεπιστημιο. Αξιωματικων ειχε πιο πολλα οσο για το 10% μαθε οτι εχουν δικαιωμα να κανουν μονο αυτοι που εδωσαν πανελληνιες ενα χρονο πριν οχι πριν 6 χρονια. Αυτα.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

kalasnikof13 έγραψε:
joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
φιλε μου εχω 19500 στα αναλυω μπας και καταλαβεις 19 απολυτηριο και αγγλικα πολυ καλα δυστυχως γαλλικα και ισπανικα μονο καλα. Οκ; Τελειωσα αει ναι με 18200 μορια περασα πανεπιστημιο. Αξιωματικων ειχε πιο πολλα οσο για το 10% μαθε οτι εχουν δικαιωμα να κανουν μονο αυτοι που εδωσαν πανελληνιες ενα χρονο πριν οχι πριν 6 χρονια. Αυτα.
τον έβαλες στην θέση του τον τύπο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Χαλαρώστε
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης