Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
Κοιτα λιγα δεν ειναι τα μορια δεν ξερω πολλους με απολυτηριο 20 και δυο τελειες ξενες γλωσσες. Για να εχει 20 απολυτηριο πρεπει να εχει βγαλει πανελληνιες 19700 μορια δηλαδα να περασε ιατρικη. Αν παλι τελειωσε επαλ σιγουρα δεν θα εχει 2 γλωσσες. Οσο για δοκιμοι και τετοια εκει δεν ξερω τι θα γινει. Αυτο με αγχωνει.
Εσεις παιδια που λετε 19 κ 20 χιλιαρικα και λετε λιγα για ποια κατηγορια δινετε γενικη; Γιατι αν δινετε κατηγορια ειδικες δυναμεις τζαμπα τα λεφτα στο μεταφραστη αθ πανε με φενετε εγω 16.300 εχω /ειδικες δυναμεις κατηγορια και λιγα ειναι αλλα ελπιζω στη γενικη κατηγορια φυσικα δν υπαρχη καμια ελπιδα θα πλακωσουν πολυ ψηλα απολυτηρια
- handballer
- Συνταγματάρχης
Δύσκολα παίδες θα πλακώσουν ψηλά απολυτήρια.
KΑλησπέρα... Με απολυτήριο 16.4,2 γλώσσες άριστα,1 πολύ καλά και κομπιούτερ τί πιθανότητες έχω; Ευχαριστώ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
για υπαξ που λετε να κυμανθουν τα μορια;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πολύ καλή ερώτηση...nikospatra έγραψε: για υπαξ που λετε να κυμανθουν τα μορια;
Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ******* Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
Kαλά σε βλέπω να τρως πανηγυρικό άκυρο όταν βγούνε οι πίνακες με τα μόρια

Nikospatra για υπαξιωματικους μια πρωτη προβλεψη ειναι η εξης. Απολυτηριο 20 4,5 ξενες γλωσσες εφεδρος κλπ Γυρω στα 26 χιλιαρικα για ΔΕ και 16 ΠΕ, ακουγεται τελευταια το γεγονος οτι το λιμενικο λογω τον πολλων μεταθεσεων, των υποχρεωτικων 8 χρονων πχ ς ενα ερημονησι, του χαμηλου μισθου και και και... Ειναι ενα ονειρο ζωης οπως χαρακτηριζεται, απο πολλους νεους αριστουχους επιστημονες αλλα ηταν και ενα κινητρο για την επιτευξη ενος τελειου βαθμου απολυτηριου η πτυχιου... 

- handballer
- Συνταγματάρχης
Συμφωνώ απόλυτα με τον greek. Δεν παίζει αν μπεις κάτω από 19-20000 μόρια για κανένα λόγο... Και βάζω και στοίχημα. Καλά που ζεις φίλος?Greek_Army έγραψε:Kαλά σε βλέπω να τρως πανηγυρικό άκυρο όταν βγούνε οι πίνακες με τα μόριαjoe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
- handballer
- Συνταγματάρχης
δεν ξέρω εάν ειρωνεύεσαι αλλά οι βάσεις κάπου εκεί θα κυμανθούν.24-26 χιλιάρικα...joe έγραψε: Nikospatra για υπαξιωματικους μια πρωτη προβλεψη ειναι η εξης. Απολυτηριο 20 4,5 ξενες γλωσσες εφεδρος κλπ Γυρω στα 26 χιλιαρικα για ΔΕ και 16 ΠΕ, ακουγεται τελευταια το γεγονος οτι το λιμενικο λογω τον πολλων μεταθεσεων, των υποχρεωτικων 8 χρονων πχ ς ενα ερημονησι, του χαμηλου μισθου και και και... Ειναι ενα ονειρο ζωης οπως χαρακτηριζεται, απο πολλους νεους αριστουχους επιστημονες αλλα ηταν και ενα κινητρο για την επιτευξη ενος τελειου βαθμου απολυτηριου η πτυχιου...
-
- Επιλοχίας
φιλε μου εχω 19500 στα αναλυω μπας και καταλαβεις 19 απολυτηριο και αγγλικα πολυ καλα δυστυχως γαλλικα και ισπανικα μονο καλα. Οκ; Τελειωσα αει ναι με 18200 μορια περασα πανεπιστημιο. Αξιωματικων ειχε πιο πολλα οσο για το 10% μαθε οτι εχουν δικαιωμα να κανουν μονο αυτοι που εδωσαν πανελληνιες ενα χρονο πριν οχι πριν 6 χρονια. Αυτα.joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ******* Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
- handballer
- Συνταγματάρχης
τον έβαλες στην θέση του τον τύπο...kalasnikof13 έγραψε:φιλε μου εχω 19500 στα αναλυω μπας και καταλαβεις 19 απολυτηριο και αγγλικα πολυ καλα δυστυχως γαλλικα και ισπανικα μονο καλα. Οκ; Τελειωσα αει ναι με 18200 μορια περασα πανεπιστημιο. Αξιωματικων ειχε πιο πολλα οσο για το 10% μαθε οτι εχουν δικαιωμα να κανουν μονο αυτοι που εδωσαν πανελληνιες ενα χρονο πριν οχι πριν 6 χρονια. Αυτα.joe έγραψε:Ρε φουμαρα πουλατε Μερικοι εδω μεσα. Για να εχεις 20.000 μορια σημαινει οτι εχεις βγαλει 19, εχεις μπει και σε ***** Τα πανεπιστημια και δεν παιζει να ψαχνες για τετοιες δουλειες. Αν εψαχνες... Φιλαρακι-α θα ξανακανες τα χαρτια σου με 10% να μπεις αξιωματικων αστυνομιας κ μη μου πειτε για ηλικια Γιατι αν εισται τοσο μεγαλοι δεν θα σας επαιρνε ουτε αυτη η προκυρηξη. Παρτε τον που. Λοιπον και μη φοβιζεται τον κοσμακη...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Χαλαρώστε
- handballer
- Συνταγματάρχης
Ελήφθει.Greek_Army έγραψε: Χαλαρώστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες