Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τα μόρια δεν ξέρουμε ακομα πως είναι έτσι;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από greko_27 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τα μόρια δεν ξέρουμε ακομα πως είναι έτσι;

Με μπολικη κετσαπ, αλατι και μουσταρδαΕικόνα... Που θες να ξερουμε... Οταν βγει η προκ τοτες θα το μαθουμε και εμεις

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από toro »

Ειμαι πολυτεκνος 4 παιδια. Εχω διπλομα μηχανης ανεξαρτητα κυβικα αυτοκινητου και γ κατηγοριας και απολυτηριο 13 απο τεε, εχω ελπιδες;

παναγιωτης

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Πως μπορουμε να μαθουμε απο τι παιρνουμε μορια; Εχω τελειωσει αει. Σε ποια κατηγορια θα ηταν καλυτερα να δηλωθω;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μην ρωτατε ποσα μορια περνεται γιατι απλουστατα για τον τροπο μοριοδοτησης ανα κατηγορια και αλλες αποφασεις που αφορουν τις προκηρυξεις των λφ και υπαξ (χρονος διεξαγωγης και αριθμος των αγωνισματων) θα αποφασισει ο νυν υπουργος του Υπροπο Χρ. Παπουτσης.... Οποτε ουτε σε παλιες προκ μπορουμε να βασιστουμε... Οταν βγει η προκ μακαρι τα παιδια του φορουμ να βγαλουν μηχανη για τον υπολογισμο των μοριων... Αλλα μεχρι τοτε υπαρχει αγνοια και κανεις δεν μπορει με βεβαιοτητα να σας πει ποσα μορια πρεπει να εχετε για να περασετε.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

παναγιωτης έγραψε:Πως μπορουμε να μαθουμε απο τι παιρνουμε μορια; Εχω τελειωσει αει. Σε ποια κατηγορια θα ηταν καλυτερα να δηλωθω;

Εαν εισαι κατω απο 27 μπορεις να δωσεις και για αξιωματικος (60 δοκιμους σημαιοφορους)
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από toro »

Στο σεφεα μαζι με τους ε. Φ λεει και για λιμενικο η κανω λαθος; Εχεις καποιοα γνωση για το πως θα ειναι η προκηρηξη περιπου; Δηλαδη θα εχει α κ β κατηγορια η ολοι σε μια?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Το σαφεα αφορα μονον ειδικους φρουρους και οτιδηποτε εχει σχεση με την αστυνομια... Τωρα για την προκηρυξη του ΛΣ το ποιο δικαιο-λογικο ειναι οτι πρεπει να υπαρχουν κατηγοριες ανα απολυτηριο λυκειου... Αλλα αυτη ειναι μια δικη μου αποψη-εκτιμηση... Μην ξεχνας οτι ζουμε στο ελλαντα...
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Θα μετραει διπλωμα μηχανης η αυτοκινητου; εγω εχω απολυτηριο ενιαου λυκειου κοντα στο 19 και 3 γλωσσες και η/υ. ας λεει ο καθενας τι εχει για να δουμε τι παιζει!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kalasnikof13 έγραψε:Θα μετραει διπλωμα μηχανης η αυτοκινητου; Εγω εχω απολυτηριο ενιαου λυκειου κοντα στο 19 και 3 γλωσσες και η/υ. Ας λεει ο καθενας τι εχει για να δουμε τι παιζει!

μα καλα εσυ με απολυτηριο λυκειου 19 απο ενειαιο λυκειο πως και δεν περασες αστυνομια; ... Τωρα σε επιασε το ενδιαφερον για το λιμενικο; Ασε που δεν αναγνωριζονται ολα τα πτυχια των ξενων γλωσσων...
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αστυνομια δεν περασα διοτι ηθελα μονο αξιωματικων. Για 300 μορια την εχασα. Τα πτυχια αναγνωριζονται τα εχω χρησιμοποιησει και αλλες φορες. Σωστος οτι δεν μετρανε ολα. Τελος ναι τωρα με επιασε το ενδιαφερον δεν νομιζω να σε ενδιαφερει το θεμα ποτε θα ενδιαφερθω εγω.

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vaggelisch »

Γενικα εχει ακουσει κανεις ποτε μπορει να βγει αυτη η προκυρυξη μπας και μπορεσουμε να βγαλουμε καποια ακρη... Ξερει κανεις τι αθληματα μπορει να εχει...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

vaggelisch έγραψε:Γενικα εχει ακουσει κανεις ποτε μπορει να βγει αυτη η προκυρυξη μπας και μπορεσουμε να βγαλουμε καποια ακρη... Ξερει κανεις τι αθληματα μπορει να εχει...

Mην βιαζεσαι περιμενε... Ακομα δεν εχει παει για ψηφισμα στη βουλη... Για τον αριθμο των αγωνισματων, τους ελαχιστους χρονους, τον τοπο και χρονο διεξαγωγης τους αρμοδιος ειναι ο υπουργος του υπροπο χ. Παπουτσης...

kalasnikof13 έγραψε:Αστυνομια δεν περασα διοτι ηθελα μονο αξιωματικων. Για 300 μορια την εχασα. Τα πτυχια αναγνωριζονται τα εχω χρησιμοποιησει και αλλες φορες. Σωστος οτι δεν μετρανε ολα. Τελος ναι τωρα με επιασε το ενδιαφερον δεν νομιζω να σε ενδιαφερει το θεμα ποτε θα ενδιαφερθω εγω.

Ουτε και εσενα σε ενδιαφερουν τα μορια των αλλων... Απο την στιγμη που υπαρχει αγνοια για τα κριτηρια μοριοδοτησης... Ουτε καν γνωριζουμε εαν υπαρχουν κατηγοριες με βαση τον τυπο λυκειου που τελειωσε ο καθενας... Ουτε καν ποσα ατομα θα παρουν οι ειδικες δυναμεις κλπ ειδικες κατηγοριες... Οποτε οταν βγει η προκ τοτε θα μαθει ο καθενας ποσα μορια θα βγαλει...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από δημητρης25 »

kalasnikof κανε τα χαρτια σου στην ευπ καλυτερα! Λιμενικο 8ελεις πας; Τσαμπα καπος. Ασπρη στολη; Γιατρος εισαι?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γιατρος δεν ειμαι οχι. Στην ευπ; Χα χα καλο μακαρι!

Παντως περα απο την πλακα πολλα ατομα με μεγαλο απολυτηριο και γλωσσες θα κανουν χαρτια να το ξερετε. Οι καιροι ειναι τραγικα δυσκολοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης