OYK: Θάνατοι και τραυματισμοί

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Sniper

Δημοσίευση από Sniper »

Ειναι δυνατον κάποιος να μεινει αναπηρος η και να πεθάνει στα ουκ κατα την εκπαιδευση?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Sniper έγραψε:Ειναι δυνατον κάποιος να μεινει αναπηρος η και να πεθάνει στα ουκ κατα την εκπαιδευση;

Δυστυχώς ναι. Με πιο πρόσφατο το θάνατο του 25χρονου Σημαιοφόρου Γ. Λυκάκη όταν πέρναγε την "αράχνη".

Πως σκοτώθηκε ο 25χρονος σημαιοφόρος των Ο. Υ. Κ. Κατά τη διάρκεια άσκησης
sniper

Δημοσίευση από sniper »

Εχουνε μείνει πολλοι δηλαδη αναπιροι και εχουν πεθάνει πολλοι κατα την εκπαιδευση?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Από μήνυμα στο θέμα "Άσκηση Αθανασίας"

Guest έγραψε:Οντως δεν εχει χαθει μονο μια ζωη... Παρτε:

Δ. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ:3.9.73
Φ. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ:7.8.80
Ε. ΓΚΕΛΟΣ:24.4.88
Δ. ΠΕΤΣΑΛΗΣ:10.8.99
Θ. ΚΑΡΓΑΣ:1.12.99
Λ. ΛΑΜΠΡΟΥ:24.2.2000
Κ. ΓΚΙΟΚΑΣ:24.2.2000
Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ:16.5.2001

Απεβιωσαν εν ωρα εκτελεσης του καθηκοντος. Αυτοι που πεθαναν την ιδια μερα για οσους δουν ημερομηνιες σκοτωθηκαν σε πτωση με αλεξιπτωτο. Και ηταν σχετικα εμπειροι αλεξιπτωτιστες.(+100 αλματα).

Καποιοι αλλοι σεκαποιο λαθος με μπουκαλες οξυγονου. Και οι παπατζηδες του διαδικτυου να μου κανετε την χαρη να μην προσβαλλετε την μνημη τους με μλκς.

Εαν πεθανε κανενας αλλος σε κανα ντου στην Αγκυρα η σε αγνωστο πολεμο η συγκαλυψαν τον θανατο του επειδη ηταν σε μυστικη αποστολη δεν το ξερω και δεν ειναι επισημο στοιχειο.

Απο εκει και περα βεβαια υπαρχουν αρκετοι σακατεμενοι αλλα ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΙ.
Αυτα.

300 SPARTANS

Δημοσίευση από 300 SPARTANS »

Εαν θες να πας τραβα και μην ρωτας...

sniper

Δημοσίευση από sniper »

Φίλε Νάσο ευχαριστώ πολύ. Εσύ Σπαρτιάτη απο που εως που συμπέρανες οτι θέλω να πάω; Απλά είδα το θέμα και ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν είχε ειπωθεί στα προηγούμενα σχόλια. Μη βγάζεις ευκολα συμπεράσματα. Φιλικά
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Παιδια το αρθρο λεει οτι ο Λυκακης εχασε την ισοροποια του δεν εγινε ακριβως ετσι... οταν ηταν επανω στην αραχνη αρχισε και Ζαλιζόταν... Αλλα οι ***** οι εκπεδευτες αντι να τον κατεβασουν το αφησαν εκει πανω. Το παλικαρη επεσα Σχίστηκαν Και τα Δίχτυα Ασφαλιας που θεμα ειναι να τα εχουν αλλαξει 1-2 φορες και ετσι πεθανε :(

Αμα το Παιδί Φοβοτανε ! Επρεπε να τον κανουν Οι εκπεδευτες να συνεχισει αλλα... Αμα ρε πουστι μου Ζαλιζεσε παει να πει Οτι δεν μπορεις να συνεχεις και ο εκπεδευτης Έπρεπε Να τον Κατεβασει κατω

εχω αδικο;

Gx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Gx »

Τα Ο. Υ. Κ κατα τη ΓΝΩΜΗ ειναι για ατομα τα οποια εχουν πάνω απ'ολα την Πατριδα. Οπώς ειχα διαβάσει κάποτε σε ένα αρθρο "εκει που επιβάλεται να μην υπάρχει λογική εκεί αρχιζουν τα Ο. Υ. Κ"
* Ο sniper είμαι απλά αποφάσισα να κάνω εγγραφή
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Γιατι δεν τα σβηνεται αυτα τα ραδιογαλοτσα θεματα; Στα 60 χρονια λειτουργιας της μοναδας συνεβησαν και 6 ατυχηματα αιωνια η μνημη τους Ε ΚΑΙ; Και σε αλλες μοναδες εχουν γινει ατυχηματα και σε μεγαλυτερο βαθμο τι παει να πει στρατος ειναι δεν ειναι ΕΡΤ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Άμα τα σβήσουμε οι αμφιβολίες θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Δεν είναι καλύτερα να μένουν τα θέματα και να γράφουν την πραγματικότητα;(ρητορική ερώτηση)
oyk 9

Δημοσίευση από oyk 9 »

Ξεχασες τον κασια ιωαννη
Μάρκος

Δημοσίευση από Μάρκος »

Ρε φίλε, έλεος. Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου
Άβαταρ μέλους
blood
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
Επάγγελμα: Αχρηστος

Δημοσίευση από blood »

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Παιδια το αρθρο λεει οτι ο Λυκακης εχασε την ισοροποια του δεν εγινε ακριβως ετσι... οταν ηταν επανω στην αραχνη αρχισε και Ζαλιζόταν... Αλλα οι ***** οι εκπεδευτες αντι να τον κατεβασουν το αφησαν εκει πανω. Το παλικαρη επεσα Σχίστηκαν Και τα Δίχτυα Ασφαλιας που θεμα ειναι να τα εχουν αλλαξει 1-2 φορες και ετσι πεθανε :(

Αμα το Παιδί Φοβοτανε ! Επρεπε να τον κανουν Οι εκπεδευτες να συνεχισει αλλα... Αμα ρε πουστι μου Ζαλιζεσε παει να πει Οτι δεν μπορεις να συνεχεις και ο εκπεδευτης Έπρεπε Να τον Κατεβασει κατω

εχω αδικο;

Περιμενεις λογικη απο αυτους; ... οι ανθρωποι ειναι κολημενοι, κομπλεξικοι οι περισοτεροι τυχαινει να γνωριζω ουκαδες απο πρωτο χερι, λιγοι ειναι στα καλα τους
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΟΓΕΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΟΓΕΝΗ »

Τον λαμπρο λαμπρου τον ειχα ανθυπολοχαγο στο μηχανικο στα λυβ στο ΚΕΜΧ 1998-1999 τι μαλακια κανανε εκει την τελευταια μερα καψωνι και τα λοιπα και πνιγηκαν 2 παιδια την ιδια μερα! πρεπει να ειχε μια αδερη το παιδι και τοτε ηταν δεν ηταν 25 χρονω! και ***** τα παιδια!

Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Έχω και εγώ ακούσει πολλά (ίσως τα περσσότερα παπάτζες) αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Απλά έχω μια απορία. Αξίζει κάποιος να πάει και να σακατευτεί στα ΟΥΚ (αρρυθμίες/κολπικές μαρμαρυγές, σακατεμένα γόνατα/μέσες, νευρολογικές διαταραχές, αναπηρίες κ. Α.) και να ΜΗΝ περατώσει το σχολείο; Ή και εν τέλει αν το περατώσει, να αντιπετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας; Μπορεί κάποιος από τη ΔΥΚ να εγγυηθεί ότι ο εκπαιδευόμενος που θα μπει υγιής θα βγει κιόλας;

"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες