Νέες εικόνες για το site
Νέες εικόνες για το site
Καμία άλλη συμμετοχή;
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Νέες εικόνες για το site
εγω παντως την τιμησα σαν φοντο στην επιφανεια εργασιας
Νέες εικόνες για το site
Συγχαρητήρια στον vectorone για την εξαιρετική του δουλειά.

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
Νέες εικόνες για το site
Ευχαριστωωωωωω.
-
- Επιλοχίας
Νέες εικόνες για το site
Περασε ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ανεβασα εικονα, οποτε λεω να ανεβασω καμια-δυο ακομα.
Λογο του οτι μεσα σε αυτον τον χρονο απουσιας, εκανα και εγω επιτελους την θητεια μου και την εκανα στην Κυπρο, εφτιαξα αυτη με θεματολογια ΕΛΔΥΚ και σκοπευω να φτιαξω αλλη μια για να βαζετε φοντο ολοι οι ΕΛΔΥΚαριοι που θα σας τη γουσταρετε.

Λογο του οτι μεσα σε αυτον τον χρονο απουσιας, εκανα και εγω επιτελους την θητεια μου και την εκανα στην Κυπρο, εφτιαξα αυτη με θεματολογια ΕΛΔΥΚ και σκοπευω να φτιαξω αλλη μια για να βαζετε φοντο ολοι οι ΕΛΔΥΚαριοι που θα σας τη γουσταρετε.

-
- Επιλοχίας
Νέες εικόνες για το site
Οριστε και η εικονα που μπορει να μπει ως φοντο. Ειναι σε αναλυση 1920χ1080. Οποιος θελει rescale να μου πει να την κανω.

Νέες εικόνες για το site
vectorone έγραψε:Περασε ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ανεβασα εικονα, οποτε λεω να ανεβασω καμια-δυο ακομα.
Εξαιρετική φωτό, θα προστεθεί μέχρι το βράδυ. Ευχαριστούμε πολύ.
Νέες εικόνες για το site
Ως προς το wallpaper, έχω κρατήσει και το άλλο που έστειλες.
Ίσως θα έπρεπε να συγκεντρώσουμε 4-5 και να φτιάξουμε μία σελίδα στο site.
Ίσως θα έπρεπε να συγκεντρώσουμε 4-5 και να φτιάξουμε μία σελίδα στο site.
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Νέες εικόνες για το site
vectorone έγραψε:Περασε ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ανεβασα εικονα, οποτε λεω να ανεβασω καμια-δυο ακομα. Λογο του οτι μεσα σε αυτον τον χρονο απουσιας, εκανα και εγω επιτελους την θητεια μου και την εκανα στην Κυπρο, εφτιαξα αυτη με θεματολογια ΕΛΔΥΚ και σκοπευω να φτιαξω αλλη μια για να βαζετε φοντο ολοι οι ΕΛΔΥΚαριοι που θα σας τη γουσταρετε.
Φίλε οι εικόνες είναι όντως φοβερές... Αν επιτρέπεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να τις φτιάξεις ;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
-
- Επιλοχίας
Νέες εικόνες για το site
bodybuilder625 έγραψε:vectorone έγραψε:Περασε ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ανεβασα εικονα, οποτε λεω να ανεβασω καμια-δυο ακομα. Λογο του οτι μεσα σε αυτον τον χρονο απουσιας, εκανα και εγω επιτελους την θητεια μου και την εκανα στην Κυπρο, εφτιαξα αυτη με θεματολογια ΕΛΔΥΚ και σκοπευω να φτιαξω αλλη μια για να βαζετε φοντο ολοι οι ΕΛΔΥΚαριοι που θα σας τη γουσταρετε.
Φίλε οι εικόνες είναι όντως φοβερές... Αν επιτρέπεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να τις φτιάξεις ;
Για αυτες τις δουλειες, ενα ειναι το προγραμμα:Adobe Photoshop. Συγκεκριμενα εγω λειτουργω μια παλια εκδοση του, την CS3, ενω φετος κυκλοφορησε η CS6. Παντως ολες οι γραφιστικες δουλειες γινονται μεσα απο αυτο. Ειτε φτιαχνεις μακετα για ιστοσελιδα, ειτε φτιαχνεις μακετα για διαφημιστικα και καρτες.
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Νέες εικόνες για το site
vectorone έγραψε:Περασε ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ανεβασα εικονα, οποτε λεω να ανεβασω καμια-δυο ακομα. Λογο του οτι μεσα σε αυτον τον χρονο απουσιας, εκανα και εγω επιτελους την θητεια μου και την εκανα στην Κυπρο, εφτιαξα αυτη με θεματολογια ΕΛΔΥΚ και σκοπευω να φτιαξω αλλη μια για να βαζετε φοντο ολοι οι ΕΛΔΥΚαριοι που θα σας τη γουσταρετε.
Πολύ ωραίες φωτογραφίες φίλε μπράβο! Περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες για να γουσταρουμε.
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Νέες εικόνες για το site
Έχω το Adobe Photoshop CS_5 αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ εκτός του απο κάτι ψιλοπράγματα.[;) ]vectorone έγραψε:Για αυτες τις δουλειες, ενα ειναι το προγραμμα:Adobe Photoshop. Συγκεκριμενα εγω λειτουργω μια παλια εκδοση του, την CS3, ενω φετος κυκλοφορησε η CS6. Παντως ολες οι γραφιστικες δουλειες γινονται μεσα απο αυτο. Ειτε φτιαχνεις μακετα για ιστοσελιδα, ειτε φτιαχνεις μακετα για διαφημιστικα και καρτες.bodybuilder625 έγραψε:

-
- Επιλοχίας
Νέες εικόνες για το site
Θελει αρκετη εξασκηση, προσωπικα το εμαθα μαζι με ενα φιλο που σπουδαζε γραφιστας και με καποιες συμβουλες απο το πρωην αφεντικο του που ειχε γραφειο. Ειναι μερικα standard πραγματα που πρεπει να μαθεις και να δουλευεις με βαση αυτα. Ψαξε στο youtube, υπαρχουν απειρα tutorials που σου μαθαινουν τεχνικες.
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Νέες εικόνες για το site
Οκ ευχαριστώ φίλε μου.vectorone έγραψε: Θελει αρκετη εξασκηση, προσωπικα το εμαθα μαζι με ενα φιλο που σπουδαζε γραφιστας και με καποιες συμβουλες απο το πρωην αφεντικο του που ειχε γραφειο. Ειναι μερικα standard πραγματα που πρεπει να μαθεις και να δουλευεις με βαση αυτα. Ψαξε στο youtube, υπαρχουν απειρα tutorials που σου μαθαινουν τεχνικες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης