Όπως βλέπετε, στο πάνω μέρος όλων των σελίδων υπάρχει το μενού και μία στρατιωτική φωτογραφία.
Σχεδιάζω την αντικατάσταση όλων φωτογραφιών αυτών και μπορείτε να υποβάλλετε τις δικές σας προτάσεις (δηλαδή να βρείτε στρατιωτικές φωτογραφίες που θα θέλατε να βλέπετε).
Θα πρέπει οι φωτογραφίες αυτές να πλοιρούν ορισμένα κριτήρια:
Να έχουν στρατιωτικό ή εθνικό θέμα (όπλα, στρατιώτες, ελληνική σημαία, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις κλπ)
Να είναι ελληνικού ενδιαφέροντος (πχ F-16, όχι F-22)
Να έχουν πλάτος τουλάχιστον 1440 pixel
Επειδή ο χώρος είναι μακρόστενος και φυσικά η φωτογραφία θα κοπεί, θα πρέπει το θέμα της φωτογραφίας να μπορεί να αποδοθεί σε μικρό ύψος
Αν υπάρχουν καλές προτάσεις θα κάνουμε μία κλήρωση μεταξύ των φωτογραφιών που θα επιλεγούν τελικά και ο νικητής όλο και κάτι θα αρπάξει.
Παρεπιπτοντως παρατηρησα οτι στο θεμα τεχνολογια εχει μια φωτογραφια ενος φανταρου με ενα πραγματικα παραξενο ως προς την εμφανιση του οπλο... Τι ακριβως ειναι αυτο?
Για ποιο λογο πρεπει να χρησιμοποιουμε τις παραλλαγες των αμερικανων... Μια χαρα ειναι κι η ελληνικη! Επισης τα OYK εχουν κι αυτα την προηγουμενη παραλλαγη των αμερικανων! Παντως απο την τωρινη αμερικανικη παραλλαγη μου αρεσει η γκρι
Εφτιαξα 4 εικονες ψιλοβιαστικες (φανταζομαι δεν πειραζει που εκανα φωτομονταζ και δεν εβαλα ατοφιες φωτο), γιατι ειν' ωρα να παω προς το σπιτι μου, δειτε τις και κρινετε.
edit: Ξεχασα να προσθεσω πως εκ των πληστων χρησιμοποιησα εικονες που βρηκα στην ιστοσελιδα στο section με τις Στρατιωτικες Φωτο.
Ε, φανταστειτε πως αυτο το πραγμα δεν ειναι καν η δουλεια μου. Απλως ειπα πριν φυγω απο το γραφειο Να φτιαξω καμια εικονιτσα, επεσε το ματι μου στο θεμα σας εδω και εφτιαξα. Τωρα αμα σας αρεσουν, θα προσπαθησω να φτιαξω και αλλα ετσι για να υπαρχει υλικο.(παρατηρηση : Ειχα ξανα"ποσταρει" εδω, απλως τοτε δεν ειχα γραφτει ως χρηστης.Alexander1 ησαν το ονομα.)