ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Οταν λετε οτι τον εστειλαν σε αλλο σωμα τι εννοειται ακριβως;
Κανονικά από οτι ξέρω μετα την ορκωμοσία οσοι εχουν επιλεγεί για ΥΕΑ κανουν ξεχωριστή "εκπαιδευση" αλλου. Μετα από κάποιους μήνες ολοι οι ΥΕΑ ειτε ειναι πεζικού ειτε ειδικών δυνάμεων επίλέγονται ποιοι θα συνεχισουν για ειδικές δυνάμεις (χρειάζεται μέσον) και ποιοι θα ειναι δοκιμοι στο πεζικό. Αν περάσει τελικά ΥΕΑ στις ειδικές τοτε θα παει στη Ρεντινα οπου και θα περάσει κάποια σχολεια, οπως τα λένε. Αυτα γνωριζω εγω στο περίπου.
Θαναση και εγω σκεφτομαι για ΥΕΑ ε. Δ... Απο που εισαι; Θα παρουσιαστεις πευκο;
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι θελεις καραβυσματαρα για να γινεις ΔΕΑ στις ειδικες δυναμεις.
Δεν νομιζς οτι ειναι ετσι Δ. Υ. Κ...
Εγω που υπηρετησα στις ειδικες δυναμεις και εχω συζητησει και 5 πραγματα με καποιους ΔΕΑ ετσι νομιζω οτι ειναι αδερφε μου.
Καλη επιτυχια παντως
Καλη επιτυχια παντως
Να σαι καλα ρε σειρουλα για την βοηθεια...
Λογικα θα ειμαστε μαζι μεσα ε; ! Αντε να γνωριστουμε και μεσα αν κατσει! Απλα εγω σκεφτομαι για ΔΕΑ Ε. Δ...

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
tolios έγραψε:Να σαι καλα ρε σειρουλα για την βοηθεια...Λογικα θα ειμαστε μαζι μεσα ε; Αντε να γνωριστουμε και μεσα αν κατσει! Απλα εγω σκεφτομαι για ΔΕΑ Ε. Δ...
Μην αγχώνεσαι για τις καμψεις... Οτι και να κανεις τωρα θα τα χασεις ολα μεχρι να τελειωσει η βασικη...
Εμεις η μονη επαφη που είχαμε με καμψεις στο πευκο ηταν οταν δώσαμε τα αθληματα για τα αλεξίπτωτα και αλλη μια φορα που καναμε γυμναστικη...
Οτι ειναι να κανεις θα το κανεις οποτε μην αγχωνεσαι...
Κανεις δεν ειναι ραμπο... Και εγω πολλα νομιζα πριν μπω...
Ελπιζω να με πιστευεις γιατι ειμαι οτι πιο προσφατο στο στρατο και τις ειδικες δυναμεις...09 α εσσο...
Χαιρετω και jrEλλας... !
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
19 ΜΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ. Ημουν για τεθωρακισμένα και το άλλαξα. Από Θεσσαλονίκη είμαι. Πλέον λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν μεγαλύτερη θητεία σαν ΔΕΑ γι αυτό πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα
Καλα μην το λες.
Δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα τουλαχιστον οσο ημουν εγω εφεδρος δεν ηταν και λιγα τα ατομα που ειχαν δηλωσει να υπηρετησουν ως ΔΕΑ.
Παντως Καλη θητεια σου ευχομαι
Δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα τουλαχιστον οσο ημουν εγω εφεδρος δεν ηταν και λιγα τα ατομα που ειχαν δηλωσει να υπηρετησουν ως ΔΕΑ.
Παντως Καλη θητεια σου ευχομαι

Είχα ένδειξη ΥΕΑ για τα τεθωρακισμένα. Τώρα που θα αλλάξω και θα πάω ε. Δ θα σχύει το ίδιο η θα πρεπει μετά να το δηλώσω πάλι μέσα; Επίσης, μετά το μεγάο πεύκο τι ακολουθεί; ΛΟΚ, ΜΑΚ ΗΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ επίλέγεις μετά; Τέλος κάπου διάβασα πως ισχύουν μεταθέσεις με κοινωνικά κριτίρια. Ισχύει; Ευχαριστώ
-
- Στρατιώτης
Καλημερα πηρα το χαρτι για ειδικες δυναμεις υεα. Δικαιουμαι 9μηνο. Αν θελησω να υπηρετησω 12 μηνο και κατα συνεπεια σαν υεα 18μηνο εχω το δικαιωμα να ζητησω μη χρηση της μειωμενησ;
Στις 19 μαιου παρουσιαζομαι μ. Πευκο κι εχω ενδειξη Υ. Ε. Α. Δουλευω 3 χρονια ως μηχ. Αυτ/των. Εχω το πτυχιο, βεβαια. Να το αναφερω οτι δουλευα; Αξιζει για Υ. Ε. Α; Θελω να ξεφυγω απο την καθημερινη ρουτινα. Επισης βισμα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα...
-
- Ταξίαρχος
MΑλλον οχι φιλε μου. Μπορω να σε βοηθησω εγω σε κατι;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
19 μαιου παρουσιαζομαι στο πευκο
Εχω ενδειξη υ. Ε. Α, να συνεχισω;
Εχω ενδειξη υ. Ε. Α, να συνεχισω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες