Έκτακτες Μεταθέσεις Αστυνομικών
Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε. Ειμαι αστυνομικος υπαρχιφυλακας στο βαθμο και υπηρετω στη βοιωτια. Η κοπελα μου ειναι μονιμη στον παιδικο σταθμο καρπενησιου και σκεφτομαστε να κανουμε πολιτικο γαμο προκειμενου να την τραβηξω με αποσπαση. Επειδη υπαγεται στο δημο γνωριζετε αν αυτο γινεται και σε ποσο χρονικο διαστημα μπορει να πραγματοποιηθει; Ολα αυτα γιατι με τις τακτικες φετος την πατησα απο το δικαιωμα των ειδικων φρουρων που ονομαστηκαν αστυφυλακες να μετατεθουν στο τοπο συμφεροντων τους... !
Καλησπερα! Ποσες θεσεις αναμενουμε να βγουνε για θεσ/νικη στις εκτακτες μεταθεσεις για το 2011;
Καλημερα. ηθελα να ρωτησω αν οι θεσεις στις εκτακτες ειναι συνηθως περισσοτερες απο τις θεσεις που βγηκαν στις τακτικες.
Τροποποιειται ο κωδικας μεταθεςεων ακουςα. Ιςχυει; Αν ναι γνωριζει κανεις εαν θα εχει και ςυμπληρωματικες- εκτακτες το ςεπτεμβριο για αρχ/κες-ανθ/μους?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Φίλε Νίκο Α/Β ο σρεκ σου απάντησε εδώ
Καλημερα. ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα. πρωτον αν αναμενουμε περισσοτερες θεσεις στις εκτακτες απ'οτι στις τακτικες και δευτερον που μπορουμε να κανουμε αιτηση για τα ασφαλιστικα μετρα για την ακυρωση των τακτικων μεταθιεσεων;
Φιλε ςρεκ ειναι ςιγουρο οτι το νεοϊδρυθεν τμημα μεταγωγων καλαματας θα ςτελεχωθει με αυτη την διαδικαςια: και αν ναι μηπως γνωριζεις ποτε: ευχαριςτω εκ των προτερων!
Αν μαθεις πες μας και σε εμας.. Πιστευω πανω απο 100.. Τι λες?
Καλημερα. μηπως ξερει να μου πει καποιος ποτε περιπου θα ανακοινωθουν οι θεσεις για τις εκτακτες μεταθεσεις; υπαρχει καποια ενημερωση σχετικα με το αν θα βγαλουν περισσοτερες θεσεις απο αυτες που εβγαλε στις τακτικες; ευχαριστω
Οι θέσεις θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου και οι πληροφορίες λένε πως θα είναι αρκετά περισσότερες από τις τακτικές.
Καλημερα. σε ολες τις διευθυνσεις αναμενουμε περισσοτερες θεσεις στις εκτακτες; εκει που εβγαλαν 2 θεσεις υπαρχει περιπτωση να βγαλει 3 θεσεις;
Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει καποιος ή εχει πληροφοριες για το ποσες θεσεις θα βγουνε για θεσσαλονικη στις εκτακτες μεταθεσεις του Σεπτεμβριου; Οι τακτικες ηταν 25! Στις εκτακτες μπορουμε να περιμενουμε πανω απο 100;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Θα είναι πολλές οι θέσεις για Θεσσαλονίκη όπως και για την υπόλοιπη Ελλάδα, οι έκτακτες για Θεσσαλονίκη θα' ναι μάλλον όσες και στις προηγούμενες έκτακτες... Λίγες μέρες έμειναν!
Καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω κατι. αφου βγουν οι θεσεις για τις εκτακτες μεταθεσεις και εχω δηλωσει οτι επιθυμω τη μεταθεση μου μπορω μεχρι να βγουν τα ονοματα και να παρω φ. π. να παρω αποσπαση μεχρι να μου βγει η μεταθεση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες