Αμοιβαίες Μεταθέσεις Αστυνομικών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Ρε παιδια εχω ακουσει για ''ανταλλαγες θεσεων'' στην αστυνομια. Δηλαδη ενας που υπηρετει κρητη και ειναι απο θεσσαλονικη να ανταλλαξει θεση με καποιον που ειναι απο κρητη και υπηρετει θεσσαλονικη. Σε τετοια περιπτωση τι γινεται; Τι διαδικασια χρειαζεται; Ξερει κανεισ;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Whiteyez »

Σχετικό νομίζω είναι αυτό:
.αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης (επιτρέπεται) εφόσον οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν στην περιοχή μετάθεσης του τόπου συμφερόντων τους και έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη πραγματικής υπηρεσίας και δεν υπερβαίνουν τα είκοσι (20) έτη συνολικής πραγματικής υπηρεσίας.. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση των νεο-εξερχομένων των Σχολών και νεο-προαχθέντων Αρχιφυλάκων πριν την παρέλευση τριετίας..

http://www.policenet.gr/portal/nea-epikairoteta/anakoinoseis-enoseon/apopeira-exontosis-ton-astynomikon-anakoinosi-enosis-astynomikon-fuitotidas.html

...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ααα πολυ ωραια!Εικόναευχαριστω!(greek ειχες δικιο-το λεω δημοσίωσ)
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Whiteyez »

Δεν ισχύει ακόμη αυτό αλλά έχει γίνει πρόταση από το Αρχηγείο.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Whiteyez έγραψε:Δεν ισχύει ακόμη αυτό αλλά έχει γίνει πρόταση από το Αρχηγείο.
υποθετω πως η προταση αφορα στο να εφαρμοστει το παραπανω. Και εδω που τα λεμε, ενταξει, και ας μην μας αρεσει ειναι δικαιο. Πρεπει να τακτοποιηθουν οι παλιοτερες σειρες πρωτα.
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Ηθελα να ρωτησω ανηκω στην αστυνομια εχω κανει αιτηση αμοιβαιας μεταθεσης με ομοιοβαθμο συναδελφο και ανηκουμε στην ιδια διευθυνση για αλλαγη τμηματων. εκει που επιθυμω ειναι το σπιτι μου. επισης ο πατερας μου εχει αναπηρια 67% και εχω προσκομισει εγγραφο. ο συναδελφος που κανω αμοιβαια εχει την οργανικη του θεση στο τμημα που επιθυμω πλην ομως ειναι αποσπασμενος αλλου. υπαρχει περιπτωση να μην εγκριθει η αιτηση μου λογω του οτι ειναι αποσπασμενος; Αν παρεμβει ο διοικητης μου μπορει να την κοψει με αιτιολογια οτι θα εχει ενα αποσπασμενο ατομο ελλειψει προσωπικου?
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexissak »

Σε καμια περίπτωση δεν μπορει να ''κοπει'' αμοιβαία μετάθεση. Δεν εξετάζεται υποκείμενικα η αιτηση του τύπου μας κανει ο ενας δεν μας κάνει ο αλλος. Αν πληρείς τις προυποθέσεις - δηλαδη τις χρονικες κ μόνο - η αιτηση σου είναι θέμα ημερών να εγκριθεί. Οσο για το θέμα της αναπηρίας του πατέρα σου δυστυχως δεν παιζει κανέναν ρόλο. Στην αμοιβαια τα πράγματα είναι εύκολα κ ξεκάθαρα.
XRYSA

Δημοσίευση από XRYSA »

Ειχα κανει αιτηση αμοιβαιας μεταθεσης πριν ενα μηνα και αφου εγινε το συμβουλιο εγκριθηκε και μου ανακοινωθηκε η αποφαση απο την υπηρεσια μου χωρις ομως να υπογραψω οτι ελαβα γνωση. ο διοικητης μου αρνειται να μου δωσει φυλλο πορειας γιατι οπως λεει πρεπει πρωτα να ερθει ο αλλος συναδελφος. υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος για τη χορηγηση του φυλλου πορειας; Ο αλλος συναδερφος οπως εμαθα δεν μπορει να παρει φυλλο πορειας γιατι ειναι αποσπασμενος και πρεπει πρωτα να ληξει η αποσπαση του δηλαδη σε 2 μηνεσ για να του δοθει 'η να κοπει η αποσπαση του. εγω τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση;

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

TΑ πράγματα είναι άπλα ! Μόλις ηρθε η έγκριση της αμοιβαία μετάθεσης έπρεπε να σου κοινοποιηθεί άμεσα ενυπογράφως κ με αποδεικτικό. Είχες περιθόριο 5 ημέρες να κάνεις προσφύγη, λίγο ανουσιο βέβαια γιατι η αμοιβαία έγινε με αιτησή σου αλλα έτσι είναι τα πράγματα, πρίν τις οποίες δεν παίρνεις φύλλο πορείας αν δεν επιθυμείς Μέτα τις 5 μερες παίρνεις ΑΜΕΣΑ φυλλο πορείας άσχετα ποτε θα παρει ο συνάδελφος που κανεις αμοιβαία. Συνήθως τα κανονίζουν οι διοικητές κ τα δίνουν ταυτόχρονα. Αν δεν στο δίνει μετα τις 5 μέρες παρε ένα τηλεφωνο στην ΠΟΑΣΥ κ θα στο φέρει ο ίδιος ο διοικητης σπίτι μετα...
Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Καλημέρα. Είμαι Αστυφύλακας, υπηρετώ Αθήνα και έχω βρει αμοιβαία μετάθεση για επαρχία με νεοεξερχόμενο αστυφύλακα. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να την κάνω γιατί το παιδί δεν έχει συμπληρώσει 3ετία; Ισχύει κάτι τέτοιο η όχι ακόμα;
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Κατι τέτοιο ακομα δεν ισχύει. Ειναι όμως μεσα στις προτάσεις για το νεο συστημα μεταθέσεων. Ακόμα όμως δεν έχει ψηφισθει.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Για αν εγκριθει αμοιβαια μετάθεση αστυφυλακων σε διαφορετικες αστ. Διευθύνσεις Πρεπει υποχρεωτικα και οι δύο να εχουμε τόπο συμφερόντων τον τοπο μεταθεσης; Αν εχει μονο ο ενας δεν γινεται;

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

OΧι δεν γινεται. Πρεπει και οι δυο να εχουν τοπο συμφεροντων.
mike

Δημοσίευση από mike »

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τεθει σε ισχυ το νεο διαταγμα σχετικα με τις αμοιβαιες μεταθεσει, το οποιο προυποθετει 3 ετη εκτος σχολης!
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

ΟΧΙ. Το εν λογω σχεδιο νομου ειναι προς εγκριση. Εν καιρο θα ψηφισθει κ θα ισχυσει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης