Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

DaMon έγραψε:Γιατι ρε συ ΔΥΚ λες πως δεν θα ανεβει;

Πες το αγχος πες οτι θες, παντως εγω κρατω τις επιφυλαξεις μου πως ισως παρει λιγα μορια παραπανω... Κοντα στην βαση ας πουμε...

Γιατί δεν έχει ανέβει και ιδιαίτερα τα τελευταία 50 χρόνια.Εικόνα Και εντάξει αδερφέ άν σου είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να 'πιάσεις' την βάση (που πιθανότατα εκεί θα κυμαίνεται η βάση της σχολής όπως κάθε χρόνο) τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Φιλική συμβουλή να αποβάλλεις καλύτερα το όποιο άγχος έχεις φίλε μου. Δεν θα σε βοηθήσει Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DaMon »

OΧι, δεν εχω κανενα προβλημα με το να πιασει την βαση... Απλα δεν μαρεσει καθολου να λεω πως "ελα μωρε χαμηλη ειναι θα περασουμε" και να ανεβενει αποτομα μετα και να μου την φερνει απο πανω... Για αυτο καλυτερα να κραταω τις επιφυλαξεις μου και να διαβασω οσο μπορω, παρα να την πατησω στο τελος.
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από JOHNNYbball »

Αν δεν εχεις διαβασει ολη την χρονια. Τι περιμενεις τωρα; Εγω φαντασου οτι θελω να μπω στις σχολες εμποροπλοιαρχων οπου τα μορια ειναι κοντα στη βαση. Και διαβαζα σαν σκυλι. Πως τα πηγες σημερα?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

D.Y.K έγραψε:

Γιατί δεν έχει ανέβει και ιδιαίτερα τα τελευταία 50 χρόνια.Εικόνα Εικόνα

Κοψε κατι... Τα τελευταια 11 χρονια ειναι στις πανελληνιες... Γιατι πριν το 2000 ηθελες κανενα 16αρι στο απολυτηριο απο γενικο λυκειο για να περασεις εκτος και εαν ησουν απο ναυτικο λυκειο. Εαν ησουν απο τεχνικο λυκειο επρεπε να περασεις επιπροσθετη εκπαιδευση - επιπλεον εξετασεις (οποτε δεν το εκανε και κανεις) ... Απο ΕΠΛ το ποσοστο που επαιρνε στις προκ ηταν πολυ μικρο... Και πριν το 90 (τις δεκαετιες του 80 και 70 παλαιοτερα) φορουσαν στολες οι σπουδαστες και οι σχολες ειχαν ποιο αμιγη ιμιστρατιωτικο χαρακτηρα... Καμπανες απο τους αξιωαματικους του λιμενικου και τετοια... αλλα τοτε ηταν σχολες. Τωρα ειναι μπουρδελα

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Alejandro »

Καλημερα! Ξερει καποιος αν με 18 απολυτηριο,12.000+ μορια και πτυχιο αγγλικων και γερμανικων περναω σιγουρα στην πολη π θελω στο εμπορικο ναυτικο ως πλοιαρχος;

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και το πτυχιο (λοουερ) Στα αγγλικα ποσα μορια δινει για το εμπορικο Ναυτικο;
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kos »

Πλακα μας κανεις ρε μαν;:P
με 18 απολυτηριο εισαι σιγουρα στην πολη που θα δηλωσεις... Τα μορια δεν μετρανε για την περιοχη.
Υ. Γ. Ας απαντησει καποιος και στο δικο μ το μνμ παραπανω ρε παιδια... Και το ψαχνω... :P
thx
JOHN

Δημοσίευση από JOHN »

Παιδια εχετε ακουσει τιποτε για τις βασεις; Θα πεσουν η θα ανεβουν; Για πλοιαρχος.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kos έγραψε:Πλακα μας κανεις ρε μαν;:P
με 18 απολυτηριο εισαι σιγουρα στην πολη που θα δηλωσεις... Τα μορια δεν μετρανε για την περιοχη.
Υ. Γ. Ας απαντησει καποιος και στο δικο μ το μνμ παραπανω ρε παιδια... Και το ψαχνω... :P
thx

θα ς προτεινα να πας μετα στρατο. Κ εγω αυτο θα κανω. Στα 22 δηλαδη, μολις τελειωσω τη σχολη. Ετσι ωστε να παω στο ναυτικο στρατο κ οχι στερια.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

JOHN έγραψε: Παιδια εχετε ακουσει τιποτε για τις βασεις; Θα πεσουν η θα ανεβουν; Για πλοιαρχος.
Φιλε απο τι ακουσα στις ειδησεις δηλωσε φετος μεγαλος αριθμος ατομων οτι θα παει σε σχολες εμπορικου ναυτικου.. ειναι σχεδον βεβαιο πως θα ανεβουν ωστοσο δε νομιζω να ανεβουν και τοσο πολυ πια... δε χρειαζεται αγχος γ αυτο..
john

Δημοσίευση από john »

Οι βασεις θα ανεβουν η θα πεσουν φετοσ; Εχει ακουσει κανεις Τιποτα εγκυρο;
john

Δημοσίευση από john »

Εχω μερικες αποριεσ.1) πες οτι γραφω 7 στς πανελ. Επειδη εχω το λοουερ θα παει 8; Ετσι εχω ακουσει.

2) με κανα 8 περνας φετος για πλοιαρχος;

3) με ενα απολυτηριο 15 κ με λοουερ κ ενα πτυχιο γαλικων εχω πιθανοτητες να μπω χωρις εξετασεισ;

4) εχει βγει καμια ανακοινωση για τς αεν για φετοσ; Καμια προκυριξη;

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

1)το ιδιο ακριβως ψαχνω κ εγω...2)λογικα δε θα φτασουν τα 8000 μορια.. αν ανεβουν πιστευω θα ανεβουν λιγοτερο... ισως κ να μεινουν σταθερα βεβαια.. αλλα ισως κ να ανεβουν κ πανω απο 8000... δεν μπορει κανενας να σ πει με σιγουρια ακομη..3)ισως αν εισαι τυχερος.. παλια γινοταν.. τωρα λογικα ειναι πιο δυσκολο..4)δε βγηκε ακομη.. τουλαχιστον για τον αριθμο εισαχθεντων..
john

Δημοσίευση από john »

Ευχαριστω φιλε. Να ρωτησω κατι αλλο. Οι πανελληνιες μετρανε καθολου στο απολυτηριο;
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DaMon »

Διαβαστε την περσινη προκυρηξη...

Αν δεν κανω λαθος, τα lower,advance και proficiency μετρανε μονο για οσους ειναι απο τα ναυτικα λυκεια.

Για εμας που ειμαστε απο τα γενικα δεν μετρανε. Εκτος και αν καταλαβα κατι λαθος.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες