Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Andreas97 »

1) Κανεις δεν το εχει σαν πρωτη επιλογη. Ποιος θελει να γινει ναυτικος; Κανεις... Τα Υπολείμματα των πανελληνιων εξετασεων περνανε στις ΑΕΝ...

φιλε μου greko πιστευω οτι κανεις ενα μικρο λαθακι... Ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου και υπολογιζω οτι θα γραψω περιπου 14-15 χιλιαδες μοριου και ομως θα το βαλω πρωτη επιλογη... Οσο για το δευτερο που λες πιστευω πως εισαι λιγο προκατηλημενος... :/
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

Andreas97 έγραψε:1) Κανεις δεν το εχει σαν πρωτη επιλογη. Ποιος θελει να γινει ναυτικος; Κανεις... Τα Υπολείμματα των πανελληνιων εξετασεων περνανε στις ΑΕΝ...

φιλε μου greko πιστευω οτι κανεις ενα μικρο λαθακι... Ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου και υπολογιζω οτι θα γραψω περιπου 14-15 χιλιαδες μοριου και ομως θα το βαλω πρωτη επιλογη... Οσο για το δευτερο που λες πιστευω πως εισαι λιγο προκατηλημενος... :/

Οι βασεις των σχολων κυμαινονται απο 3000 μορια εως τα 15000 (για τους μηχανικους) και 6000 μορια η βαση για τους πλοιαρχους... Απο τους 900 που περασαν περσι ποσοι λες να το ειχαν σαν πρωτη επιλογη?10,20 αντε το πολυ 50 και παλι πολλους λεω. Εαν εβγαζες και εσυ 17000 μορια δεν νομιζω να το ειχες σαν 1η επιλογη... Και η διαφορα ειναι οτι εισαι εισαι 18 και εγω 30 και εχω σαφως μεγαλυτερη εμπειρια και γνωση επι του θεματος. Οι περισσοτεροι δεν γνωριζεται για ποιο λογο μπαινετε στις σχολες. Καποιοι γραφουν οτι τους αρεσουν τα ταξιδια, μα πια ταξιδια, τα λιμανια ζωγραφιστα θα τα βλεπετε ή και εαν τα βλεπετε θα τα βλεπετε για λιγες ωρες.Το ναυτικο επαγγελμα δεν ειναι ενα απλο επαγγελμα αλλα τροπος ζωης.Ελα μετα απο 10 χρονια να το ξανασυζητησουμε εαν θα το εβαζες ξανα 1η επιλογη.

JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από JOHNNYbball »

Απο 3.000 εως 15.000 μορια για τους μηχανικους; Σοβαρα τωρα;:S
και για τους πλοιαρχους πως και δεν υπαρχει τετοια κυμανση; Υπαρχουν περισσοτεροι π προτιμουν τους μηχανικους;
Leo23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Leo23 »

Παιδια να σας πω. Θελω να δωσω ενδοσχολικα δηλωνοντας με το απολυτηριο στις ΑΕΝ Και αυριο ειναι η τελευταια διωρια. Μεχρι τωρα τη μια ο διευθυντης ειπε στους γονεις μου οτι δεν γινεται να περασω πουθενα με το απολυτηριο και μετα μολις του ειπαν για Την προκηρυξη τους ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει προκηρυξη. Ξερω οτι αν δεν αναγραφεται στην προκηρυξη οτι καποιες θεσεις θα καλυφθουν απο ατομα με απολυτηριο τοτε βγαινει συμπληρωματικη προκηρυξη αγια τις κενες θεσεις εφοσον υπαρχουν.πως μπορω να επιβεβαιωσω οτι θα βγει η αρχικη προκηρυξη τον Μαιο για να πεισω τους γονεις μου οτι ο διευθυντης κανει λαθος;

greko ειναι σιγουρο οτι με 15 απολυτηριο ειμαι μεσα στις κενες θεσεις; Και αν ναι το γραφει καπου;(για τους γονεις μου το λεω)

JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γιατι δεν δινει πανελληνιες τα μορια ειναι πολυ λιγα...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

Leo23 έγραψε:Παιδια να σας πω. Θελω να δωσω ενδοσχολικα δηλωνοντας με το απολυτηριο στις ΑΕΝ Και αυριο ειναι η τελευταια διωρια. Μεχρι τωρα τη μια ο διευθυντης ειπε στους γονεις μου οτι δεν γινεται να περασω πουθενα με το απολυτηριο και μετα μολις του ειπαν για Την προκηρυξη τους ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει προκηρυξη. Ξερω οτι αν δεν αναγραφεται στην προκηρυξη οτι καποιες θεσεις θα καλυφθουν απο ατομα με απολυτηριο τοτε βγαινει συμπληρωματικη προκηρυξη αγια τις κενες θεσεις εφοσον υπαρχουν. πως μπορω να επιβεβαιωσω οτι θα βγει η αρχικη προκηρυξη τον Μαιο για να πεισω τους γονεις μου οτι ο διευθυντης κανει λαθος;

greko ειναι σιγουρο οτι με 15 απολυτηριο ειμαι μεσα στις κενες θεσεις; Και αν ναι το γραφει καπου;(για τους γονεις μου το λεω)

Εφόσον πηγαινεις ενιαιο λυκειο με 15 και ανω μαζι με lower εισαι μεσα... Αλλα γιατι δεν δινεις πανελληνιες; ... Εαν βγαλεις 10000 μορια θα εισαι 100% μεσα... Γιατι πες οτι ο διαολος σπαει το ποδι του και ολες οι θεσεις καλυπτονται απο τις πανελληνιες. Τοτε τι κανεις; ...

Leo23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Leo23 »

Δεν δινω πανελληνιες γιατι απο θεωρητικη δεν μπορω βα διαλεξω ΑΕΝ Χωρις τα μαθηματικα ως μαθημα επιλογης. Πως μπορω να επιβεβαιωσω οτι η αρχικη προκηρυξη θα βγει σιγουρα; Ρωταω γιατι ο διευθυντης ειπε στους γονεις πως δεν ειναι σιγουρο οτι Θα βγει. Και ετσι αλλαξαν γνωμη.
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ρε συ απο οτι εχω στο φορουμ εχει αναφερθει πολλες φορες καθε χρονο βγαινει προκυρηξη. Αλλα ειναι οπως σου λεει και ο Γκρεκο. Αν φετος οσους ζητησουν οι ΑΕΝ... Τοσοι μπουν με Πανελληνιες; Τι θα κανεις; Τσπ απλα αφου δινεις με αυτον τον τροπο απλα διαβασε για να βγαλεις οσο πιο ψηλα μπορεις ενδοσχολικες...
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Andreas97 »

greko_27 έγραψε:
Andreas97 έγραψε:1) Κανεις δεν το εχει σαν πρωτη επιλογη. Ποιος θελει να γινει ναυτικος; Κανεις... Τα Υπολείμματα των πανελληνιων εξετασεων περνανε στις ΑΕΝ...

Οι βασεις των σχολων κυμαινονται απο 3000 μορια εως τα 15000 (για τους μηχανικους) και 6000 μορια η βαση για τους πλοιαρχους... Απο τους 900 που περασαν περσι ποσοι λες να το ειχαν σαν πρωτη επιλογη?10,20 αντε το πολυ 50 και παλι πολλους λεω. Εαν εβγαζες και εσυ 17000 μορια δεν νομιζω να το ειχες σαν 1η επιλογη... Και η διαφορα ειναι οτι εισαι εισαι 18 και εγω 30 και εχω σαφως μεγαλυτερη εμπειρια και γνωση επι του θεματος. Οι περισσοτεροι δεν γνωριζεται για ποιο λογο μπαινετε στις σχολες. Καποιοι γραφουν οτι τους αρεσουν τα ταξιδια, μα πια ταξιδια, τα λιμανια ζωγραφιστα θα τα βλεπετε ή και εαν τα βλεπετε θα τα βλεπετε για λιγες ωρες.Το ναυτικο επαγγελμα δεν ειναι ενα απλο επαγγελμα αλλα τροπος ζωης.Ελα μετα απο 10 χρονια να το ξανασυζητησουμε εαν θα το εβαζες ξανα 1η επιλογη.

Δεν το ειπα για κακο... Απλο παραδειγμα εδωσα... Σαφως και ξες περισσοτερα πανω στο θεμα και συμφωνω με το οτι ελαχιστα ατομα το βαζουν πρωτη επιλογη... Συγγνωμη αν σε προσβαλα.
Leo23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Leo23 »

JOHNNYbball έγραψε:Ρε συ απο οτι εχω στο φορουμ εχει αναφερθει πολλες φορες καθε χρονο βγαινει προκυρηξη. Αλλα ειναι οπως σου λεει και ο Γκρεκο. Αν φετος οσους ζητησουν οι ΑΕΝ... Τοσοι μπουν με Πανελληνιες; Τι θα κανεις; Τσπ απλα αφου δινεις με αυτον τον τροπο απλα διαβασε για να βγαλεις οσο πιο ψηλα μπορεις ενδοσχολικες...

δεν ειμαι ετοιμος φετος να δωσω πανελληνιες. Παρολα αυτα εβγαλα καλο βαθμο στο πρωτο τετραμηνο. Αν δεν υπαρχουν κενες θεσεις στις ΑΕΝ τοτε θα δωσω του χρονου πανελληνιες κατι που ειχα ηδη σκεφτει.

katia d.

Δημοσίευση από katia d. »

Παιδια Ειμαι τριτεκνη και ειμαι θεωρητικη Κατευθυνση με μαθημα επιλογης βιολογια... Μπαινω μονο με την γενικη βαθμολογια; Και αυτη ποια πρεπει να ειναι;
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Καλησπερα παιδια!Δυο ερωτησουλες εχω :)

1) αμα μπω εμποροπλοιαρχων ειτε απο Πανελλήνιες (αυριο αρχιζουμεεεεε :P) ειτε με Προκήρυξη μπορω να παρω αναβολη για να παω πρωτα στρατο; Η δεν θα με αφησουν

2) λετε να Ανέβει η εμποροπλοιαρχων ;

Ευχαριστω :)

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

1. Μπορείς αλλά δεν σε συμφέρει εννοείται όταν μπορείς να υπηρετήσεις μετά το πέρας της σχολής στο Πολεμικό Ναυτικό και μάλιστα ώς ΣΕΑ (Σημαιοφόρος έφεδρος αξιωματικός) και να πάρεις κάποιους μήνες προυπηρεσίας για την δουλειά σου. 2. Σιγά μην ανέβει.

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Γιατι ρε συ ΔΥΚ λες πως δεν θα ανεβει;

Πες το αγχος πες οτι θες, παντως εγω κρατω τις επιφυλαξεις μου πως ισως παρει λιγα μορια παραπανω... Κοντα στην βαση ας πουμε...
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Ευχαριστω δυκ :)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες