Υποψήφιοι ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

diplomaths έγραψε:
Αυτό που οι διαγωνιζόμενοι ελπίζουμε είναι να βάλουν μυαλό από την κατακραυγή του κόσμου σε διαδίκτυο και ΜΜΕ, και μαθηματικά κατ να βάλουνε πιο εύκολα

Έχεις παρεξηγήσει πολλα πράγματα.

Οι διαβασμενοι θελουν να πέφτουν δύσκολα. Αυτό είναι νόμος.

Τι θα πει υπήρξε η κατακραυγή; Στα ίδια θέματα διαγωνίζεστε όλοι.

Ένας μέτρια διαβασμένος μπορεί να γράψει 20 και να ισοφαρίσει ένα αριστα διαβασμένο σε μετρίας δυσκολίας θέματα εξετάσεων.

Δεν είναι όμως αυτός ο σκοπός.

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από diplomaths »

Δεν είπα κάτι αντίθετο, και εμένα με ευννοεί πολύ που πέσαν δύσκολα σε μαθ γεν, γιατί εκεί που ο καθένας έγραφε 17-18, τώρα έγραψε κάτω από την βάση, και έμειναν μπροστά αυτοί που μπορούσαν να γράψουν.
Αυτό που είπα για μαθηματικά κατ, είναι πως, φαντάσου να πεφταν πολύ πιο δύσκολα σε μαθ κατ όπως και στα μαθ γεν, και εκεί που γράφει 17, γράψει 13-14, με τι ψυχολογία θα αντιμετωπίσει τα επόμενα μαθήματα
Για να καταλάβεις την ισχύ αυτού που λέω, δες πως (χωρίς να θέλω να θίξω τον kalos123) και οποιοσδήποτε στην θέση του που δεν έχει γράψει καλά θα λέει τα ίδια: "Υστερα απο το σημερινο μαλλον χαιρεταω τη Σνδ και αρκετοι αλλοι μαζι μου. "
Αν ο μαθητής δεν γράψει καλά σε κάποιο, τον παίρνει από κάτω (ξαναλέω πως τον kalos123 τον πήρα δειγματικά και δεν εννοώ αυτόν αλλά όλους όσους έχουν γράψει έτσι)
Αυτό εννοώ, το οποίο όμως δεν πρέπει να παίρνει κανέναν από κάτω, γιατί απλά αν πέσαν (πιο) δύσκολα, τότε κι άλλοι δεν γράψανε
ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

Γεια σας παιδες ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες και ανηκω στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων. σημερα εγραψα 5 στα μαθηματικα γενικης. υπεστησα βαρια ηττα. εκανα μεγαλο λαθος που δεν πηρα ως μαθημα επιλογης ιστορια που ειμαι καλος. σκεφτομαι να μη δωσω αθληματα αφου δεν εχω ελπιδες. εσεις τι λεται?
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδες ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες και ανηκω στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων. Σημερα εγραψα 5 στα μαθηματικα γενικης. Υπεστησα βαρια ηττα. Εκανα μεγαλο λαθος που δεν πηρα ως μαθημα επιλογης ιστορια που ειμαι καλος. Σκεφτομαι να μη δωσω αθληματα αφου δεν εχω ελπιδες. Εσεις τι λεται;

1ον δε λες που στοχευεις.

2ον με 5 μαθηματικα που πας;450 μορια στα 1800 που ηταν το 20 πηρες.

ωστοσο ολη η ελλαδα πατωσε φετος στα μαθηματικα.

αν εισαι προετοιμασμενος δε χανεις τπτ να δωσεις αθληματα. ΠΟΤΕ δε ξερεις τι γινεται.

3ον και τελευταιων καλη συνεχεια. Σε ολους μας. Μη πτωουμαστε ρε παιδια. Μηπως στη βιολογια που δινω και εγω καλυτερα θεματα επεσαν; Βεβαια οχι πατος. Αλλα το 20 αρι στο ονειρο σου.15-18 οι περισσοτεροι. Οποτε μη τα ρωτατε.

σαμπως αν σου πω εγω να δωσεις θα με ακουσεις; Η τελικη αποφαση ειναι δικια σου. Χαιρετω

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Ακριβως βασιλης63 δεν θα εχεις χρονο και δεν θα σε αφηνουν... Θα εισαι ασσος οταν μπεις... Δεν υπαρχει καθολου χρονος και αν υπαρξει δεν θα θες να πας γυμναστηριο
Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ_93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ_93 »

Συμφωνω με black_knight! Δυσκολα και παλι δυσκολα για να φαινετε ποιος ειναι ο αριστος, ποιος ο καλος και πιος ο αδιαβαστος και να ξεχωρισει αυτος που αξιζει να μπει! Πιστευω αυτην την χρυση τομη πρεπει να βρουν αυτοι που βαζουν τα θεματα για να ειναι οντως αντικειμενικες οι εξετασεις!
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalos123 »

diplomaths έγραψε:Δεν είπα κάτι αντίθετο, και εμένα με ευννοεί πολύ που πέσαν δύσκολα σε μαθ γεν, γιατί εκεί που ο καθένας έγραφε 17-18, τώρα έγραψε κάτω από την βάση, και έμειναν μπροστά αυτοί που μπορούσαν να γράψουν.
Αυτό που είπα για μαθηματικά κατ, είναι πως, φαντάσου να πεφταν πολύ πιο δύσκολα σε μαθ κατ όπως και στα μαθ γεν, και εκεί που γράφει 17, γράψει 13-14, με τι ψυχολογία θα αντιμετωπίσει τα επόμενα μαθήματα
Για να καταλάβεις την ισχύ αυτού που λέω, δες πως (χωρίς να θέλω να θίξω τον kalos123) και οποιοσδήποτε στην θέση του που δεν έχει γράψει καλά θα λέει τα ίδια: "Υστερα απο το σημερινο μαλλον χαιρεταω τη Σνδ και αρκετοι αλλοι μαζι μου. "
Αν ο μαθητής δεν γράψει καλά σε κάποιο, τον παίρνει από κάτω (ξαναλέω πως τον kalos123 τον πήρα δειγματικά και δεν εννοώ αυτόν αλλά όλους όσους έχουν γράψει έτσι)
Αυτό εννοώ, το οποίο όμως δεν πρέπει να παίρνει κανέναν από κάτω, γιατί απλά αν πέσαν (πιο) δύσκολα, τότε κι άλλοι δεν γράψανε
εγω ειπα πως χαιρεταω γιατι ενταξει ξερω περιπου τα ορια μου, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα προσπαθησω στα αλλα. Το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα με νοιαζει τι κανω εγω ξερω πως υπαρχουν και αλλοι που δεν γραψαν αλλα ειναι χιλιαδες δεν μπορω να το βλεπω ετσι

kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalos123 »

Οσο για τα θεματα. Ας υπαρχει κλιμακωση στη δυσκολια ετσι νομιζω φαινεται ποιος Αξιζει, χωρις να χανονται οι υπολοιποι. Δεν ξερω τι Θα γινει αργοτερα με τα θεματα αλλα ενταξει και δυσκολα οσο χθες να ναι αυτο θα επηρεασει και τις βασεις οποτε κουραγιο
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μπορειται να χαρειται απο τωρα μερικοι Εικόνα. Και του χρονου εδω θα ειμαι να σας πριζω. Ακομα και να περασω μπροστα απο τη σχολη θα μου απαγορευσουν
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από peter1992 »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Μπορειται να χαρειται απο τωρα μερικοι Εικόνα. Και του χρονου εδω θα ειμαι να σας πριζω. Ακομα και να περασω μπροστα απο τη σχολη θα μου απαγορευσουν
δεν πηγανε καλα τα πραγματα;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εικόνα
peter1992 έγραψε:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Μπορειται να χαρειται απο τωρα μερικοι Εικόνα. Και του χρονου εδω θα ειμαι να σας πριζω. Ακομα και να περασω μπροστα απο τη σχολη θα μου απαγορευσουν

πλακα κανεις; ... Αισθανομαι ηλιθια. . Ξεκινησα καλα με εκθεση. Το καλα για μενα ειναι ενα 14-15. Μετα βιολογια κανενα 16-18... Και μαθηματικα κατευθυνσης σημερα...6-8 ΚΑΙ ΑΝ! ...

Εικόνα

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Εικόνα
peter1992 έγραψε:

πλακα κανεις; ... Αισθανομαι ηλιθια.. Ξεκινησα καλα με εκθεση. Το καλα για μενα ειναι ενα 14-15. Μετα βιολογια κανενα 16-18... Και μαθηματικα κατευθυνσης σημερα...6-8 ΚΑΙ ΑΝ! ...

Εικόνα

Δεν τρεχει τπτ κουραγιοΕικόνα πολλοι τα καναν χαλια σημερα

εχεις 3 μαθ ακομα

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Πως σας φανηκαν ως τωρα τα θεματα πως βλεπετε βασεις;

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lefterisg »

Στιις βάσεις από οτι φαίνεται σίγουρα είναι οτι δεν θα υπάρξει άνοδος...
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

Παιδιά φέτος μας έχουν κατακρεουργήσει κάπως και απανωτά! Έχουμε καταντήσει να γράφουμε 11 μέχρι 15 και να λέμε πως το κατάφερες αυτό! Άκουσα οτι στις στρατιωτικές οι βάσεις καθορίζονται από την ζήτηση και όχι από τα θέματα κτλπ... Ισχύει; ... Με τα μαθηματικά γενικής πάντως πέταξαν σχεδόν Όλη Τη Θεωρητική Έξω Από Αστυνομικές-στρατιωτικές Σχολές. Και σίγουρα μειώθηκαν οι εισαχθέντες... Πως τα προβλέπετε τα πράγματα; Βέβαια υπάρχουν αλλα 3 μαθήματα ακόμα, στα οποία δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για πείτε γνώμες...
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες