Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλησπερα, ηθελα να σας ρωτησω, στις αθλητικες δοκιμασιες για εποπ στις ειδικες δυναμεις, το μιλι ειναι 4 γυροι στο γηπεδο που τρεξατε; Μεταξυ των δοκιμασιων υπαρχει καποιο διαλειμμα για ξεκουραση ή γινονται στο καπακι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sasa »

antoni τωρα που εδωσα το 2008 στα αθληματα δεν καναμε διαλλειμα αλλα μεχρι να τελειωσουν ολα τα κοριτσια τις ομαδας μου (10 κοριτσια) λιγακι ξεκουραζομασταν. Μονο στα αθληματα υψος, μηκος. Σφαιρα γινοταν αυτο στα υπολοιπα ολες μαζι
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω εδωσα για ειδικες δυναμεις προτα καναμε το μιλι μετα το υψος μετα το μηκος μετα την σφαιρα μετα 100σταρι μετα καμψεις κοιλιακους κανιστρα και στο τελος μονοζυγο αυτο ομως δεν παιζει ρολο οτι θα γινει παλι ετσι και στην τορινη προκυρηξει που θα βγει μας χωρισαν σε ομαδες και η καθε μια ομαδα εκανε τ'αθληματα και εννοειται πως δν τα καναμε ολα καπακι μας αφηναν λιγο!
maria*87
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από maria*87 »

Σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια. Μακαρι τ ευχομαι μεσα απο τν ψυχη μου ν τ καταφερεις στν επομενη προκηρυξη. Ειλικρινα κοπελα μου θελω πολυ ν περασω γτ γ καποιο λογο προσωπικο ειχα αγησει τ σχολειο κ τ ξεκινησα πριν 3 χρονια γ ν τ τελειωσω κ τ συνεχισα με τν προοπτικη ν μπω μεσω πανελληνιων εξετασεων στη σμυ αλλα γ κακη μου τυχη δν με πιανει τ οριο ηλικιας γ 6 μηνες. Γυμναζομουν απο μικρη αλλα αφου ειχα βαλει στοχο τη σχολη αυτη τ εκανα πιο πορωμενα τ ηθελα πραγματικα. Αφου ομως ετυχε αυτη η στραβη ειπα οτι δν τ βαζω κατω κ θα προσπαθησω με οση δυναμη μου εχει μεινει γ ν μπω μεσω προκηρυξης. Απο μικρο παιδακι μου αρεσε ο στρατος, κ μου παρουσιαζονται συνεχως εμποδια, εγω ομως δν θ τ βαλω κατω θα προσπαθησω μ νυχια κ με δοντια οπως λεει κ η παροιμια μεχρι ν εξαντλησω ολες τις ελπιδες μου γ ν τ καταφερω. Σου ευχομαι μεσα απο τν καρδια μου πραγματικα ν τ καταφερεις. Καλα να περνας.

Anonymous

Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Απο τη στιγμη που βγαινει η προκηρυξη ποσο καιρο διορια εχουμε ως την ημερα που δινουμε αθληματα; Καθως δεν εχω αρχισει ακομα προπονηση!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Περιπου 4-5 μηνες απο τοτε που βγαινει η προκηρυξη

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Τωρα που δωσαμε εμεις η προκήρυξη νομιζω ειχε βγει αρχες Σεπτεμβριου. Εγω αθλήματα εδωσα τον Δεκέμβρη. Αρχισε από τωρα σιγα σιγά εσυ για να αποκτησεις την αντοχή. Και οποτε αυτη βγει βγήκε! Κουράγιο!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

Μαρίνα1 έγραψε:Τωρα που δωσαμε εμεις η προκήρυξη νομιζω ειχε βγει αρχες Σεπτεμβριου. Εγω αθλήματα εδωσα τον Δεκέμβρη. Αρχισε από τωρα σιγα σιγά εσυ για να αποκτησεις την αντοχή. Και οποτε αυτη βγει βγήκε! Κουράγιο!
19 Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία ημέρα αποστολής-κατάθεσης των δικαιολογητικών, Οκτώβριο οι συνεντεύξεις και Δεκέμβριο τα Ιατρικά-Ψυχοτεχνικά-Αθλητικά Τέστ...
Anonymous

Μαλιστα σας ευχαριστω πολυ. Αν και αυτο που με φοβιζει ειναι το χιλιομετρο ελπιζω με προπονησουλα να τα καταφερω!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ναι οντως αυτό ηταν το πιο δυσκολο. Ωστόσο πολλα ατομα και εγω δεν το βγάλαμε στο χρονο και συγκεκριμμένα εγω το εκανα 5 λεπτά και δεν μας κοψανε. Εγω προσωπικά δεν ειχα μέσον αλλα ετυχα της ιδιας μεταχειρισης. Καλη προπόνηση και καλή επιτυχία!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Map έγραψε:Μαλιστα σας ευχαριστω πολυ. Αν και αυτο που με φοβιζει ειναι το χιλιομετρο ελπιζω με προπονησουλα να τα καταφερω!
Αφού είναι πρώτο στη σειρά εξέτασης των αθλημάτων μην φοβάσαι, απλά προετοιμάσου...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:
Map έγραψε:Μαλιστα σας ευχαριστω πολυ. Αν και αυτο που με φοβιζει ειναι το χιλιομετρο ελπιζω με προπονησουλα να τα καταφερω!
Αφού είναι πρώτο στη σειρά εξέτασης των αθλημάτων μην φοβάσαι, απλά προετοιμάσου...
Καλλιτέχνη μου εκει εμας μας χωρισαν σε ομάδες. Η πρωτη μπορει να εκανε σφαιρα, η άλλη κάμψεις, η άλλη 100, η αλλη μηκος κοκ. Εγω ας πουμε το 1000 το εκανα προτελευταίο. Ειναι ανάλογα πως θα κάτσουν τα αθλήματα σε κάθε ομάδα. Μακάρι πάντως να ηταν πρωτο για να ξεμπερδευαμε.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:
kallitexnis έγραψε:
Καλλιτέχνη μου εκει εμας μας χωρισαν σε ομάδες. Η πρωτη μπορει να εκανε σφαιρα, η άλλη κάμψεις, η άλλη 100, η αλλη μηκος κοκ. Εγω ας πουμε το 1000 το εκανα προτελευταίο. Ειναι ανάλογα πως θα κάτσουν τα αθλήματα σε κάθε ομάδα. Μακάρι πάντως να ηταν πρωτο για να ξεμπερδευαμε.
Στη Λάρισα που έδινα αθλήματα Μαζί με τους υποψηφίους ΕΠ. ΟΠ. Για κάποια στρατολογικά θέματα τα 1.000μ. Ήταν πρώτη αθλητική δοκιμασία για όλους... Συγκεκριμένα η σειρά ήταν: 1) 1.000μ.

2) κάμψεις-τάσεις αγκώνων

3) σφαίρα

4) ύψος

5) μήκος

6) 100μ.

7) κάνιστρα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:
Μαρίνα1 έγραψε:
kallitexnis έγραψε:
Στη Λάρισα που έδινα αθλήματα Μαζί με τους υποψηφίους ΕΠ. ΟΠ. Για κάποια στρατολογικά θέματα τα 1.000μ. Ήταν πρώτη αθλητική δοκιμασία για όλους... Συγκεκριμένα η σειρά ήταν: 1) 1.000μ.

2) κάμψεις-τάσεις αγκώνων

3) σφαίρα

4) ύψος

5) μήκος

6) 100μ.

Ισως να ησασταν λιγοι, διοτι σε εμας πηγε οπως ακριβώς σου περιεγραψα πριν. Μας βγάλανε την ψυχή πρωτα στα αλλα αθληματα και μετα εβαλαν την ομάδα μου για 1000αρι.

7) κάνιστρα

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sasa »

Παιδια στην δικια μου την ομαδα προ τελευταιο καναμε το 100αρι κ μετα τελευταιο το 1000αρι

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες